Hjem » Artikler » Hvad er SEO-strategi? – Få tips og tricks af eksperter

Hvad er SEO-strategi? Få tips og tricks af eksperter

Ønsker du at blive klogere på hvad en SEO-strategi er, og hvordan du opnår den mest målrettede optimering? Så står vi klar til at hjælpe dig med et hold af erfarne SEO specialister.

 • Forbedrer trafikken
 • Optimerer placeringen
 • Målrettet plan
SEO uden binding, men med resultater

Tips og tricks til effektiv optimering af din hjemmeside

En SEO-strategi består af en detaljeret plan med de målsætninger, som en hjemmeside ønsker at opnå i fremtiden, samt vejen dertil. Målet med en SEO-strategi er at skabe løsninger der kan hjælpe virksomheder med at opnå deres forretningsmål, baseret på grundig research.

Denne research kan en SEO konsulent nemt hjælpe dig med. Find den rette konsulent hos en ekspert, som PK Medier, der er et erfarent SEO bureau.

For at opnå en effektiv SEO-strategi, er der 3 væsentlige elementer man skal have styr på.

1. Autoriteten

For at have en høj autoritet på ens hjemmeside bør man fokusere på antallet af værdifulde links som siden har, da det vil kunne optimere ens ranking factor. Værdifulde links består af troværdige og relevante links, som gør din hjemmeside autoritær. Det er derfor vigtigt, at man ved hjælp af linkbuilding får skabt en strategi for, hvordan man anskaffer sig sine links, så siden fremstår bedst muligt.

2. Content

Her handler det om at se på hjemmesidens nuværende content og dets relevans for siden. For at en hjemmeside kan performe, er det essentielt at den ikke består af en masse irrelevante sider, der ikke læses af søgemaskinerne eller indhold der ligger uden for søgehensigten, da det mindsker muligheden for at opnå en succesfuld SEO-strategi.

Det er derfor relevant at skabe et overblik over ens nuværende content og derefter udarbejde en strategi for ens fremtidige content produktion, samt hvilke sider der har behov for en SEO opdatering.

3. Den tekniske sundhed

For at nå til tops på søgemaskinerne er det vigtigt, at ens side er bygget op på en ordentlig og teknisk, “sund” måde. Det er derfor relevant at danne sig et overblik over sidens overordnede taksonomi og brugervenligheden, for at kunne vurdere og optimere den tekniske sundhed.

Få hjælp til teknisk SEO af en SEO specialist.


Tag kontakt i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Alle detaljerne, bag en SEO-strategi kan du nemt og hurtigt slippe for at sætte dig ind i ved at alliere dig med erfarne SEO-eksperter, som har styr på alt fra linkbuilding til tekniske analyser, og som er specialiseret i at optimere og effektivisere din side.

Vigtige begreber til din SEO-strategi

 • Linkbuilding
 • Interne links
 • Hastighed
 • Indeksering
 • H1
 • Mobilvenlighed
 • Døde links
 • Sidetitel

Og mange, mange andre ting..

Læs mere om: lokal SEO, SEO webshop og SEO uden binding, for at blive klogere.


Lær mere om søgemaskineoptimering


Oplysninger på PK Medier

Vi henviser til at bruge PK medier, hvis du vil have styr på din SEO-strategi. Find flere oplysninger her:

Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk


Bliv klogere

Se også vores artikler om SEO værktøjer og SEO pyramiden.

Se også:Angivelse af kilder: