Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

groen el forsyning

Grøn El-Forsyning elpriser – Se strømpriser time for time

Hos Grøn El-forsyning får du grønne og fordelagtige elpriser og strømpriser time for time.

Mandag – torsdag: 8.30 – 16.00
Fredag: 9.00 – 15.00
Navervej 4A, 7000 Fredericia
www.gronelforsyning.dk

Leder du efter bæredygtig, billig strømpris, så er Grøn elforsyning elpriser time for time nogle af markedets billigste indenfor deres tilbud. Det giver dig mulighed for at benytte dig af bæredygtig strøm uden at skulle betale alverden. De befinder sig under gennemsnittet prismæssigt.

Du kan desuden læse mere om selskabet på deres trustpilot anmeldelser, så du kan blive klogere på om du skal vælge netop Grøn Elforsyning og deres billige strømpriser. De har både naturgas, grøn strøm.

Søger du elpriser time for time, eller billig el til dig bolig, så læs med her.


elpriser på grøn elforsyning

Vælg med omtanke

Går du op i bæredygtighed, bør du overveje hvilken energikilde, du bruger derhjemme, når du ser TV, tænder din natte lampe, sætter en tøjvask over, eller noget helt andet som påvirker dine strømpriser. Du kommer til at bruge strømmen uanset, men hvorfor ikke bruge den med omtanke og bruge strøm fra Grøn Elforsyning elpriser time for time.

Har du ikke hørt om dem før, kan det også give dig ro i maven, hvis du undersøger nærmere om dem, inden du udvælger dem. Det kan du blandt andet gøre ved at tjekke deres Trustpilot anmeldelser ud, se om de arbejder med fast pris eller variable, aconto, eller noget helt andet.

Er du hovedsageligt på udkig efter det billigste elselskab, som ikke nødvendigvis behøver at være bæredygtigt, så læs med her.

Hvorfor skal du vælge Ørsted:

  • Nogle af markedets billigste
  • Går ind for bæredygtighed
  • Gode trustpilot anmeldelser

Hvad er vigtigst for dig?

Tag en snak med Grøn Elforsyning om de ting, der er vigtigst for dig i forhold til en god elaftale. Mange selskaber er åbne for dialog, og vil gøre meget for at tiltrække nye kunder. Derfor kan du også prøve at forhandle, så du kan finde frem til den bedste pris og fordele.


Hvordan finder du Grøn Elforsyning elpriser time for time?

Er du på markedsudkig, hvor du undersøger forskellige priser på markedet, så er det værd at kigge denne vej. Hos Grøn Elforsyning får du spotpris UDEN tillæg, hvilket gør din pris ekstra lav. Det er blandt andet én af grundene til, at de har fået 4,6 stjerne på trustpilot.

Det brander sig desuden på at ligge 11,37% under gennemsnittet på priserne, OG deres strøm er 100% certificeret via certifikater fra grønne energikilder – hvilket både kan være solceller, vindmøller osv.

Se også Energi Fyn, Grøn elforsyning eller Jysk energi her.

Ørsted: blå himmel, dansk vindkraft

Hvad skal du vælge? Fast eller variabel?

Fast elpris har været dyrere end variabel historisk set – især hvis du har været god til at bruge din strøm i de billigere tider. Dette kommer også af, at faste elpriser time for time er de samme og ikke varierer.

Se også:


Nyttige oplysninger om Ørsted:

  • Adresse: Navervej 4A, 7000 Fredericia
  • Webadresse: www.gronelforsyning.dk

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: