Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Forside / Elselskaber / EWII Energi

Edison strømpriser i dag

Edison El – Variable elpriser time for time

Hos Edison El finder du variable strømpriser time for time som er til at stole på.

Mandag – fredag: 08:00 – 18:00
Kirke værløsevej 24 1B, 1. Sal, 3500 Værløse
www.edison.dk

Fast eller variabel pris, hvad skal du vælge?

Det kan være en jungle at finde rundt i strømpriser, derfor er det en god idé at undersøge de forskellige muligheder, der er, som passer bedst til dig. Vil du følge med i strømmen time for time, er der mange penge at spare – men vil du hellere have sikkerhed hver måned i din regning, er fastpris måske et bedre valg. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, det handler om dine egne præferencer, livsstil og ønsker i hverdagen.

Du kan finde Edison på trustpilot og læse deres anmeldelser her.


Nyttige oplysninger om Edison:

  • Adresse: Kirke værløsevej 24 1B, 1. Sal, 3500 Værløse
  • Webadresse: https://edisonel.dk/

Strømpriser time for time

Med en fastpris hos Edison bliver din strømpris låst fast i 3 måneder af gangen. Det vil sige at du kan regne med hvad du skal betale hver måned, hvilket kan give tryghed hos nogle. Se deres elpriser i dag, og vurder, om det er den rette aftale for dig.

Er du derimod interesseret i at spare penge, kan der være noget at hente ved en variabel strømpris. Ved variabel pris følger prisen markedet, og du kan derfor spare ved at bruge elektrictet på billigere tidspunkter på dagen. Prisen hos Edison er 19 kroner om måneden for at have abonnementet.

Inde på Edisons hjemmeside www.edisonel.dk kan du også få tjekket dit elpris, og se om de er billigere eller dyrere end din nuværende udbyder.

Se også Barry priser, Gasel el, Strømtid og Clever elpriser.

Se også:


Spar penge på din næste elregning

Vælger du variabel elpris hos Edison, kan du med fordel gå efter at bruge strøm på de billigste tidspunkter af døgnet. Selvom nogle ting, som eksempelvis madlavning er rimelig skemalagt, kan du overveje at køre opvaskemaskinen eller vaske tøj om natten, hvor efterspørgslen på strøm er lav og dermed billig.


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: