Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Forside / Elselskaber / EWII Energi

ewii energi

EWII Energi elpriser – Strømpriser time for time

Find fordelagtige Ewii elpriser her.

Mandag – fredag: 08:30 – 20:00
Lørdag – søndag: 10:00 – 16:00
Kokbjerg 30, 6000 Kolding
www.ewii.dk

Hvis du er nysgerrig på Ewii elpriser time for time, eller hvad strømmen koster i dag, så læs med her. Her guider vi dig til information om Ewii, samt hvordan du skal forstå tallene og strømpriser.

0 kr. i abonnement – ingen binding
Strøm til indkøbspris
Spar 500 kr på regningen

Strømprisern svinger meget og har gjort det meget de de sidste to år, men ligger i dag mere fast omkring 3 kr. pr. kWh. Læs mere om billig el her.

Strømmen i stikkontakten er den samme i hele Danmark, men der er forskel på, hvem der leverer din strøm. Det er elselskaber som Ewii, der forsyner dig med strøm, hvor du er sikret en fair elpris, samt god kundeservice.

Vores anbefaling af alternativ til Ewii elselskab

Du kan også læse meget mere om Norlys elpriserBrug strømmen, når den er billigst, ved at holde øje med Ewii elpriser

Vi bruger strøm hver dag, og hele dagen. Nogle tidspunkter på dage bruger vi mere strøm, og her vil strømpriser være højere, fordi andre også bruger mere strøm. Det er typisk mellem 17.00-20.00, hvor det meste af Danmark laver mad og vasker tøj. 

Hvis du ikke har en aftale med en fast timepris, så kan du med fordel planlægge dit elforbrug time for time, så de ting, der trækker meget el, ligger i de timer, prisen er lavest. Du kan se den aktuelle elpriser for Ewii på www.ewii.dk.


Hvad koster strøm? Forstå Ewii elpriser

Helt konkret, så består en kWh el pris af 4 elementer:

  • Afgifter til staten
  • Moms
  • Udgift til transport via elnetselskab
  • Udgifter til leverandør

De første tre dele er uafhængige af din leverandør, så resten prisen kommer an på leverandøren af strømmen. Læs mere om elselskaber og elpriser. Generelt eller overordnet fremsættes prisen for strøm af Nordpool, der er den nordiske elbørs.


Hvilken el aftale skal du lave?

Når du undersøger Ewii elpriser, findes der overordnet to typer aftaler. Du kan enten betale et fast beløb hver måned, men i den lange ende ender det typisk med at være en dyrere løsning. 

Den anden type af aftale er en variabel pris. Her svinger din pris, og du betaler den pris strømmen koster, når du bruger den. Det vil sige, at den er dyrere, når der er større efterspørgsel, og billigere, når færre bruger meget strøm.


Nyttige oplysninger om Ewii:

  • Adresse: Kokbjerg 30, 6000 Kolding
  • Webadresse: www.ewii.dk

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Ewii elpriser on demand

Selvom det er ganske populært for elselskaber i dag at have en app, så er Ewii ikke én af dem. Når de bliver spurgt ind til, hvorfor de ikke har gjort deres selvbetjenning, hvori du kan følge Ewii elpriser time for time, til en app, så svarer du, at de i første omgang ikke har fokuseret på dette.

Dette betyder dog langt fra, at det ikke kan blive en mulighed i fremtiden, men som udgangspunkt, har de valgt at fokusere på en velfungerende hjemmeside og selvbetjening, som i sidste endnu måske også er det vigtigste for kunderoplevelsen. Følg derfor Ewii elpriser på deres hjemmeside.

Vil du gerne have dine Ewii elpriser time for time på telefonen, kan du med fordel vælge at have en genvej til Ewii.dk og selvbetjeningen på din telefons startside. Dette kan nemt laves i indstillingerne.


Alt i én-aftale hos Ewii

Når du vælger Ewii kan du vælge ikke bare at have din elaftale her, hvor du kan følge med i Ewii elpriser, men også have dit fibernet, vand og varme. Det betyder således, at du kan undgå at have aftaler hos flere forskellige udbydere af netop disse.

Vælg det samme elselskab til hele molevitten, når du vælger dette selskab. De tilbyder gode løsninger til el, vand, varme og fibernet med en overskuelig aftale.

Læs meget mere om dette på deres hjemmeside Ewii.dk.

Se også:

Ewii elpriser, vand, varme og fibernet

Sammenlign priser

Vores bedste råd er altid at sammenligne priser hos de forskellige udbydere, så du kan få den bedste pris time for time. Der er ikke et selskab, som er bedst for alle, det er derimod altid en individuel beslutning. Vores bedste råd er at få styr på din nuværende aftale, så du kan sammenligne med andre elpriser.


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: