Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Gasel elpriser

Gasel elpriser – Find de bedste strømpriser time for time

Følg med hos Gasel for de bedste strømpriser time for time.

Mandag – torsdag: 8.00-16.00
fredag: 8.00-15.30
Sanderumvej 16, 5250 Odense SV
www.gasel.dk

Gasel er et lokalt dansk elselskab med gode elpriserpriser time for time og fokus på grøn energi. Som medlem af, får du også gode rabatter til diverse forlystelser og dyreparker. Selskabet går meget op i kundeservice, de har nemlig sørget for at gøre det nemmere og sjovere at være medlem.

Gasel sætter deres kunder rigtig højt, derfor finder man også rigtig gode priser, samt super gode trustpilot anmeldelser. Gasel’s strømpriser går til under 1kr. pr. kWh hvilket jo er super attraktivt. Man kan desuden også følge med i elpriser time for time, og finde priserne endnu billigere.

Vil du matche priser, så læs mere her.

Du kan også læse meget mere om, Norlys elpriser


Gasel elpriser

Gasel anmeldelser

Med deres rigtig fine elpriser og deres engagement i at sørge for gode oplevelser for deres kunder, får Gasel altså bare rigtig gode anmeldelser på trustpilot.


Spar penge på din elregning

Vil du gerne spare penge på din elregning? Så er Gasel måske det helt rigtige valg for dig. Skulle det imod alt forvetning ikke være det rigtige for dig, skal du dog ikke give op. Der er mange udbydere at vælge mellem, så du kan med stor sandsynlighed finde præcis den aftale, der matcher dine behov.


Gasel kontakt

Gasel har kontor i Odense, og er til at kontakte på 70 20 35 70 eller kundecenter@gasel.dk

Hvis du har brug for en reduktion i dine strømpriser, så er det Gasel du skal have fat. De sørger for deres kunder og tilbyder rigtig gode priser.

Gasel elpriser

Gasel elpriser time for time

Det kan være en rigtig god ide at følge med i elpriser time for time, på den måde kan du sikre dig at få de bedste strømpriser. Der er som reelt rigtig stor forskel på hvornår på dagen du bruger strøm, du kan læse meget mere om dette her.


Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: