Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Andel Energi elpriser

Andel Energi elpriser time for time

Andel Energi tilbyder grønne og fordelagtige elpriser time for time.

Mandag – fredag: 08:30 – 16:00
Hovedgaden 36, 4520 Svinninge
www.andelenergi.dk

Er du interesseret i at vide elpriserne time for time? Så har vi svaret lige her. Elpriserne har svinget markant de sidste to år, men ligger i dag på omkring de 3 kr. pr. kWh. Da elpriserne som nævnt svinger meget, er dette kun vejledende og ikke en endegyldig pris. Elpriserne varierer også meget i løbet af dagen, hvor de kan svinge mellem 2 kr. pr. kWh. til over 3 kr. pr. kWh.

0 kr. i abonnement – ingen binding
Strøm til indkøbspris
Spar 500 kr på regningen

Vi bruger, nu om dage, rigtig meget strøm, og det er endda blevet en helt afgørende del af vores liv. Vi bruger det til at oplade vores telefoner og computere, som vi hver dag bruger til alverdens ting. Og vi bruger strøm til de mest vitale dele af vores liv, såsom holde vores mad kold i køleskabet, have lys og strøm til maskiner på både fabrikker, hospitaler og i supermarkeder. Strøm er vigtigt for os.

Vores anbefaling af alternativ til Andel Energi

Vores udgangspunkt hos Mooly:

Priser og rangering af el-aftaler hos elselskaber i Danmark bliver løbende opdateret, og vi skal desuden gøre opmærksom på, at vores priser kan være påvirkede af en kommission sats. Vores overblik over elselskaber er derfor ikke fyldestgørende, men tager udgangspunkt i priser, anmeldelser og kundeservice. 

Læs mere om, hvor du kan finde billig el her.


Andel Energi - pærer

Bør du vælge Andel Energi elpriser som dine foretrukne?

Der er mange gode grunde til at vælge Andel Energi elpriser som dine vejledende og foretrukne. Det er et pålideligt og godt elselskab, som har gode og stabile priser, men også strømpriser, der måske ikke er de billigste.

Ønsker du strøm til variabel eller fast pris, kan Andel Energi hjælpe dig med dette. Du vil kunne følge deres elpriser time for time, så du ved lige præcis, hvornår det er bedst at vaske tøj, støvsuge og brug større mængder strøm.


Spar penge på din kommende elregning

Ønsker du at spare penge på din kommende elregning? Sammenlign din nuværende aftale med andre, og undersøg, om der er penge at spare andre steder. Du kan også gøre noget så lavpraktisk som at slukke for strømmen på de apparater, der ikke er i brug. Disse kan nemlig være store strømslugere uden du er klar over det.


Hvor ligger strømpriser nu om dage? Følg Andel Energi elpriser

Når din elregning beregnes, så er det ikke kun elpriser time for time, der afgør prisen. Der er nemlig andre faktorer, som:

  • Moms
  • Afgifter til staten
  • Udgift til transport via elnetselskab
  • Udgifter til leverandør

Der går således en hel del af dine strømpriser til andre instanser, end blot dit abonnement og selve nettoprisen på ellen. Generelt set, fremsættes prisen for strøm af Nordpool, der bestemmer de overordnede priser for strøm. Find mere information om elselskaber og elpriser her.

Andel Energi - elmast strømpriser

Hvilken er udbyder er bedst?

Det er naturligvis helt individuelt, hvem og hvad, man foretrækker, når det kommer til elselskaber, herunder om det skal være bæredygtig, grøn energi, eller om det skal være det billigste af det billige.

Hos Andel Energi finder du elpriser, som du kan følge time for time, så du kan planlægge dit forbrug. Det betyder også, at du kan lave en god aftale, der passer til dine behov, men stadig få noget godt ud af strømpriser, der veksler lidt.


Andel Energi – Variabel timepris, time for time

Hos Andel Energi kan du følge med i, hvad strømmen koster lige nu, time for time, i dag og generelt. På den måde kan du også se, hvornår strømmen er billigst for sig at benytte, hvis du er på en aftale med en variabel pris. 

Prisen på strøm ændrer sig hele tiden, og det er blandt andet på grund af markedet. Nogle tidspunkter er der større efterspørgsel, og så vil strømprisen også stige. Du kan læse meget mere om Andel elpriser på deres hjemmeside www.andelenergi.dk.

Andel Energi - Hånd med pære - elselskab

Hvad er Andel elprisen i dag?

Hos Andel Energi kan du se Andel elpriser time for time i døgnet, og du kan også se, hvordan priserne har ændret sig i løbet af 2024. 

På deres side, kan du også blive meget klogere på gode sparetips til hver sæson, hvordan du bedst opvarmer din bolig, blive klogere på, hvornår strømmen er grønnest og meget, meget mere. Med Andel Energis egen app, kan du hele tiden følge med i timeprisen, samt hvornår strømmen er dyrest og billigst, så du kan få mest ud af dine timer i dag til lave strømpriser.

Læs også hvad koster 2000 watt i timen eller hvad koster naturgas.

Se også:


Nyttige oplysninger om Andel Energi:

  • Adresse: Hovedgaden 36, 4520 Svinninge
  • Webadresse: www.andelenergi.dk

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: