Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Forside / Elselskaber / Bornholms Energiforsyning

Bornholms energi og forsyning elpriser

Bornholms Energiforsyning elpriser og strøm time for time

Tjek Bornholms Energiforsyning ud for at finde fordelagtige elpriser time for time.

Mandag – torsdag: 10:00-15:00
Fredag: 10:00-13:00
Skansevej 2, 3700 Rønne
www.beof.dk

Hvis du er interesseret i at vide mere om priserne hos Bornholms Energiforsyning, er du kommet til det rigtige sted. På denne sider vil give dig information om Bornholms Energiforsyning, samt mere information om elpriser time for time. Læs også mere variabel strømpris her.

Hos Bornholms Energi & forsyning får du 100% certificeret strøm fra klimavenlige vindmøller, med lavt klimaaftryk på verden. Derudover sørger de også for at du kun får 1 strømregning, da de sørger for fakturering, nettariffer samt energiafgifter til staten. Du kan også vælge imellem variabel eller fastpris.

Du kan også læse meget mere om OK elpriser.Klimavenlig strøm med fast eller variabel timepris på strøm

Hos Bornholms Energi & Forsyning kan du selv vælge imellem om du vil have fastpris eller variabel pris på din strøm. Fastpris er bedst for dem der ønsker tryghed i budgettet, da strømpriser fastsættes kvartalsvist. Hvis du derimod ønsker en variabel elpris, kan du spare penge ved at bruge strøm på billigere tidspunkter på dagen.

Hos Bornholms Energi & Forsyning, har de derudover også en pakke til dig der kører med elbil. Her får man adgang til opladning via en app, som gør det nemmere for dig når du skal lade din bil. Uanset hvilken pakke du vælger er der ingen binding til abonnementet, god kundeservice og kontakt og ingen gebyrer.


Læs anmeldelser

Et godt råd når du kigger på elaftaler og sammenligner selskaber, er at læse de forskellige udbyderes anmeldelser. Dette giver en god idé om, hvorvidt der er tale om et godt eller dårligt selskab, og om du kan forvente hjælp, skulle du støde ind i problemer eller have nogen spørgsmål.


Hvad koster variabel strøm hos Bornholms Energi & Forsyning?

Her er hvad du skal vide om Bornholms Energi & Forsynings variable pakke

  • Pris fastsættes time for time
  • Strøm fra grønne energi kilder
  • Prisen er inklusiv moms
  • Abonnementet koster 150 kr årligt

Udover en variabel pakke kan man også strøm til fastpris, samt vælge om man vil betale fra måned til måned eller hvert kvartal. Læs mere om elselskaber og elpriser. Generelt eller overordnet fremsættes prisen for strøm af Nordpool, der er den nordiske elbørs.

Se også:

Bornholms energi forsyning elpriser i dag

Hvilken el aftale skal du oprette?

Når du kigger ind i strømpriser hos Bornholms Energi & Forsyning er der tre forskellige aftale med nogle forskellige valg der hører til. Du kan enten vælge at oprette en aftale med variabel pris eller vælge en aftale med fastpris. Når man kører med fastpris, kan det oftest blive dyrere i den lange ende. Derudover har de også en aftale til dig der har elbil.

Hos Bornholms Energi & Forsyning er der ingen binding til nogen af aftalerne og gennemskueligepriser uden gebyrer. Derudover har de god kundeservice og du kan nemt komme i kontakt med dem skulle der være noget.


Nyttige oplysninger om Bornholms Energi & Forsyning:

  • Adresse: Skansevej 2, 3700 Rønne
  • Webadresse: www.beof.dk

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: