Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Clever elpriser

Clever elpriser – Find de bedste strømpriser time for time

Hos Clever får du elpriser time for time til dig og din elbil, så du kan oplade uden bekymring.

Mandag – Fredag kl. 8.15-15.00
Opladning på dine præmisser
Støberigade 14, 3.sal, 2450 København
www.clever.dk

Clever er for dig der har en elbil. De har rigtig attraktive elpriser time for time på deres abonnement til ladebokse. En Clever el installatør vil installere en ladeboks i dit hjem, så har får billige priser, når du oplader din bil.

Er du meget opmærksom på dine strømpriser, kan du med fordel følge med i elpriser time for time her. De har desuden også rigtig gode trustpilot anmeldelser. Så hvis du gerne vil have billige priser på din strøm, så skal du kontakte Clever.

Vil du matche priser, så læs mere her.

Du kan også læse meget mere om, Norlys elpriser


Clever elpriser

Clever anmeldelser

Clever er ofte kendt for at have rigtig gode trustpilot anmeldelser. Deres kunder tiltaler dem ofte fordi at deres elpriser er for alle. Med deres 4 stjerner på over 4.000 anmeldelser, kan man roligt sige at de har mange ladebokse ude.


Clever elpriser

Clever tilbyder 3 forskellige abonnementer med attraktive strømpriser. De tilbyder blandt andet: Clever One, Clever Box og Clever Go. Besøg deres hjemmeside for at se mere til deres elpriser.

Se også Norskelkaft strømpriser, Ewii elpriser og elselskaber Jylland.


En udbyder for alle

Der er så mange forskellige eludbydere, at vi mener, at der må være den rigtige for alle. Er du i tvivl om din elaftale, kan du altid sammenligne den med andre tilbud. Måske Clever kan gøre det bedre? Gør dig tanker om, hvad der er vigtigt for dig, og find en aftale som matcher dine behov.

Se også:

Clever elpriser

Kontakt Clever

Du kan kontakte Clever på: 82 30 30 30 og mail: kundeservice@clever.dk

Clever befinder på Støberigade 14, 3., 2450 København SV


Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: