Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Barry elpriser

Barry elpriser – Strømpriser time for time

Hos Barry fik man før gode elpriser og strømpriser time for time. Selskabet er nu lukket.

Lukket permanent
Bragesgade 8B, 2200 København

Barry har lukket deres aktivitet permanent i Danmark. Vi har nedenfor lavet en tabel, med andre elselskaber som vi anbefaler. Sammenlign de forskellige strømpriser herunder. Du kan også se hvilke vi hos Mooly anbefaler lige her.

Du kan også læse mere om, Norlys elpriserBarry strømpriser

Barry el har rigtig gode strømpriser, da strømforbruget og strømmen der sælges følger den nordiske el børs. Det betyder at du kan få strømmen til indkøbspris, som man også ville kalde spotpris. Barry har ingen skjulte gebyrer, det betyder selvfølgelig at du betaler et lille beløb, på kun 44kr./md. det gør at du kan bruge den nyeste teknologi til at følge dit strømforbrug for tiden.


Barry Anmeldelser

Barry har fået rigtig gode anmeldelser på trustpilot. Elselskabet bliver blandt andet rost rigtig meget af deres højteknologiske App, som forbrugerne har været rigtig glade for. Desuden nævner rigtig mange anmeldere også, at de har sparet penge ved at skifte til Barry el.

Fordele ved barry el:

  • Gode strømpriser
  • Gode anmeldelser
  • Nem App til at styre det hele
  • Fast pris på 44kr./md.


Barry el kontakt

Elselskabet har adresse på Flæsketorvet 68, 1711 København og de kan kontaktes på hello@getbarry.co


Barry el rabatkode

Barry har et super attraktivt henvisningsprogram, som er en nem måde at spare penge på. Hvis man henviser til en ven, og din ven skifter elselskab til Barry, for du 200kr. til gratis strøm. Det resultere selvfølgelig i, at jo flere venner du henviser, jo mere gratis strøm får du.


Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: