Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Ørsted elpriser – Følg dine strømpriser time for time

Vælg dansk naturkraft med Ørsted elpriser, og få fornuftige strømpriser time for time.

Mandag – torsdag: 9.00 – 16.00
Fredag: 9.00 – 15.00
Kraftværksvej 53, Skærbæk, 7000 Fredericia
www.orsted.dk

Ørsted elpriser er måske ikke blandt de billigste, men du er garanteret priser, der rummer bæredygtighed og dansk naturkraft. Hos denne populære udbyder finder du nemlig én af verdens mest bæredygtige elselskaber, som producerer el på dansk vindkraft. Det er da noget at være stolt af.

Vil du vide mere om Ørsted, som elselskab, kan du med fordel læse mere om strømpriser time for time, kunderservice og meget mere, i deres Trustpilot anmeldelser, hvor kunder og forbrugere skriver om deres oplevelser med udbyderen.

Søger du elpriser time for time, eller billig el til dig bolig, så læs med her.


Velkommen elselskab - priser

Vælg Ørsted som dit foretrukne elselskab

Foruden at være ét af verdens mest bæredygtige elselskaber, så findes der også andre gode grunde til at vælge netop denne udbyder som dit elselskab. Du kan være sikker på, at den el, der kommer hjem til dig, er produceret med den danske naturs store kraft, lige fra Vesterhavet i Vest, til Østersøen i Øst, hvor vinden altid blæser.

Ørsted elpriser ligger ikke blandt de billigste, men du kan være sikker på dansk kvalitet, når du vælger dem, som dit elselskab. Strømpriser fra Ørsted er baseret på den energi, som kan uddrives af den danske naturkraft, og derfor er de netop også nogle af de allermest bæredygtige i verden.

Hvad med elselskaber Fyn eller elselskaber Sjælland


Hvad udgør din Ørsted elregning?

Når du vælger Ørsted elpriser, er det klart, at du ikke nødvendigvis betaler de billigste priser, men du kan være sikker på at få strøm af kvalitet.

Det der er med elregninger i Danmark er, at du altid vil skulle betale moms for den strøm, du henter, samt afgifter til den danske stat for at levere strømmen, samt udgifter til leverandøren, såvel som til transporten, altså:

  • Moms
  • Afgifter til den danske statskasse
  • Udgifter til leverandøren
  • Udgifter til transport af el

Det er faktisk kun 12% af din elregning fra Ørsted, og andre udbydere, der betaler den faktiske strøm, du modtager. De resterende 88% omfatter de andre tre forhold, nævnt ovenfor. Prisen på din strøm defineres dog generelt set ud fra Nordpool, som bestemmer elpriser i Norden. Find mere information om elselskaber og elpriser her.

Ørsted: blå himmel, dansk vindkraft

Nyttige oplysninger om Ørsted:

  • Adresse: Kraftværksvej 53, Skærbæk, 7000 Fredericia
  • Webadresse: www.orsted.dk

Tænk over dit forbrug og spar penge

Ønsker du at spare penge på din næste elregning? Har du variabel elpris, kan du selv gøre meget for at nedsætte din regning. Du kan blandt andet vaske tøj eller køre opvaskemaskinen i de sene nattetimer, hvor efterspørgslen på el er lav. Du kan også slukke for de apparater, du alligevel ikke bruger. Find flere tips på vores hjemmeside.


Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: