Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Elselskaber Fyn – Find udbyder og billigste elpriser (2023)

Elselskaber Fyn – Find udbyder og billigste elpriser (2023)

Elselskaber Fyn

Er du splittet mellem billigste elselskaber på Fyn, og ved du ikke hvilket, du skal gå med? Følg elpriser time for time hos de bedste udbydere, og find gode aftaler på strømpriser med Mooly. Vi har samlet de bedste muligheder, så du ikke skal bekymre dig.

elselskab uden aconto
Score: 5
  • Bedste kundeservice
  • Billigste elselskab
  • 0 kr. i abonnement

310 kr. pr. måned

1,86 kr. pr. kWh

elselskab uden aconto
Score: 4,8
  • Ingen binding
  • Fast eller variabel el
  • Rabatter på forsikringer m.m.

335 kr. pr. måned

2,01 kr. pr. kWh

elselskab uden aconto
Score: 4,5
  • Spar 500 kr. på første regning
  • Månedlig betaling
  • 0 kr. i abonnement

388 kr. pr. måned

2,33 kr. pr. kWh

Vil du være på den sikre side? Undersøg selv elpriser hos forskellige udbydere, for at finde den bedste. Overvej eksempelvis at vælge imellem Energi Fyn, eller Norlys som din elleverandør. Disse løsninger har lave abonnementspriser og nogle af dem har ingen binding.


Vores anbefaling af elselskaber på Fyn


Liste over elselskaber på Fyn


Hvilken udbyder dækker dine behov?

Det har, siden 2003, været muligt at vælge og vrage mellem alle bedste eller billigste elselskaber Fyn, ja også i resten af Danmark, for den sags skyld. Dengang blev det nemlig muligt selv at bestemme, hvor man ville hive sine strømpriser ind fra. Det har da også betydet, at der i dag findes over 45 forskellige muligheder for gode elpriser time for time.

Men hvilken dækker egentlig dine behov bedst. Læs med i det følgende.


Sammenlign elselskaber på Fyn

Vi har nedenfor samlet de 45 muligheder for elselskaber, som du kan vælge imellem, hvad end det er elselskaber Fyn eller i hele Danmark, du leder efter.


Elselskaber på Fyn og øerneBør du vælge variabel eller fast pris?

Herunder finder du en graf, som viser, hvordan elpriser bevæger sig nu om dage, eller i hvert fald har gjort det i den seneste periode. Dette gælder både variable og fast pris. Her ses det, at de faste elpriser er dyrere end de variable strømpriser, dog er disse også mere risikofyldte. Overvej dine muligheder.


Få billig strøm i dag

Ønsker du at få billig strøm i dag, er der en række faktorer, som er gode at være opmærksom på. Der er nemlig mange årsager til, hvorfor den aktuelle elpris er, som den er, og hvorfor den kan skifte flere gange dagligt.

Når man vælger mellem diverse elselskaber Fyn, går man typisk efter den billigste strøm udbyder. Men strøm priser afhænger af alt fra vejr, lokation og tidspunkt på døgnet, hvorfor det kan være svært at gennemskue, hvor du finder den billigste løsning.

elselskaber fyn

De bedste elselskaber Fyn

Det er ikke ligegyldigt hvad tid på dagen du tænder for opvaskemaskinen, sætter tøj over eller bruger ovnen. De bedste elselskaber Fyn har en app, hvor du kan følge med i elpris lige nu. På denne måde kan du gå efter at bruge strøm på de billigste tidspunkter, og nemt spare penge.


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk.

Se også:

Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren