Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Energi Fyn elpriser

Energi Fyn elpriser – Strømpriser time for time

Se med her for de bedste Energi Fyn elpriser, og find fordelagtige strømpriser time for time.

Mandag – Torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.30
Sanderumvej 16, 5250 Odense
www.energifyn.dk

Energi Fyn er et lokalt elselskab på placeret på Fyn. De leverer strøm til hundredvis af Fynboer, hvilket også er forståeligt med de elpriser de har, time for time. Deres strømpriser er rigtig attraktive, så alle kan være med. Med forskellige arbejdsområder, såsom el til private eller ladebokse til elbiler, så har Energi Fyn altså lidt at vælge imellem.

Er man en haj til at finde de billigste strømpriser, eller vil man bare gerne overvåge elpriser time for time, så er Energi Fyn altså selskabet at gøre det hos. Med deres fine anmeldelser på trustpilot, er der altså ingen grund til ikke at kontakte dem.

Vil du matche priser, så læs mere her.

Du kan også læse meget mere om Norlys elpriser


Clever elpriser

Energi Fyn anmeldelser

Med deres næsten 4 stjerner, fordelt over næsten 4.000 anmeldelser, har Energi Fyn altså haft massere at se til. Noget vi ser går igen med deres kunder, er de gode priser, den kan de altså ikke løbe fra. Elpriser helt ned til 88,84 øre/kWh, det er altså nogle fornuftige strømpriser.


Det bedste selskab til dig

Det bedste elselskab, måske Energi Fyn, er det som lever op til de fleste af dine krav. Der er så mange at vælge mellem, at der næsten er garanti for, at du kan få din drømme aftale. Husk også at det er en god idé at sammenligne aftaler hos forskellige udbydere, inden du træffer en endelig beslutning.


Hvorfor skal du vælge Energi Fyn:

  • Gode priser
  • 4 stjerner på trustpilot, med 4.000 anmeldelser
  • Lokalt på Fyn

Energi Fyn elpriser

Strømpriser er variable og kan ændre sig flere gange årligt. Som kunde hos Energi Fyn, afhænger det meget af hvilke abonnement man tegner, hvilket du kan læse meget mere om på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om elpriser time for time.

Se også Grøn elforsyning, Jysk energi eller Modstrøm elpriser her.

Clever elpriser

Kontakt Energidrift

Du kan kontakte Energidrift på: 70 13 19 00

Energi Fyn befinder på Sanderumvej 16 Odense SV


Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Hvad skal du vælge? Fast eller variabel?

En af de ting du skal vælge mellem er fast eller variabel elpris. Det er som hovedregel billigst at gå med variabel, dog kan der være større økonomisk tryghed ved at vælge en fast pris. Det er helt op til dig, og de fleste selskaber tilbyder begge dele.


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: