Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Hvordan fungerer leasing af bil? Fordele og ulemper

Hvordan fungerer leasing af bil? Fordele og ulemper

hvordan fungerer leasing af bil

Mangler du svar på, hvordan fungerer leasing af bil, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi fremhæver fordele og ulemper ved denne lånemetode, så du kan få et indblik i, hvilken løsning der er bedst for dig. Der er forskellige leasing typer, som du kan gøre dig brug af.

Prøv kræfter med flexleasing, splitleasing og mange andre typer af låne-modeller.


Hvordan fungerer leasing af bil?

Med leasing låner du en bil af et leasingselskab og betaler blot for den periode du benytter bilen, alt efter hvor længe du har behov for denne, perioden kan være alt fra 3 måneder til +4 år. Det giver dig mulighed for at køre i en bil, som du nødvendigvis ikke ønsker at blive ejer af.

Dog skal du ofte betale dele af bilens værdi så snart leasingperioden starter. Så hvordan fungerer leasing af bil i praksis? Du kontakter dit udvalgte leasingselskab, som hjælper dig med at udvælge den rette låne metode til dig. Det kan være alt fra erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing.

Det helt store spørgsmål er nok: Er leasing billigere end køb? Det kan du finde ud af i denne artikel.

hvordan leasing fungerer

Hvad er sæsonleasing?

Den sidstnævnte leasing form, sæsonleasing, giver dig mulighed for at benytte flere forskellige biler afhængigt af vejr og humør. Forstil dig altså en åben sportsvogn i de varme sommer måneder og en range rover i de kolde vinterdage. Med sæsonleasing kan du nemlig leje bilen i udvalgte måneder, og afbetale hele året.

Hvordan fungerer leasing af bil i sæson? Du betaler med denne leasingform kun registreringsafgift for de måneder du benytter bilen, og på den måde har du lavere ydelser og udgifter i gennemsnit månedligt. Det kan derfor økonomisk betale sig, hvis du kun benytter bilen i udvalgte måneder og perioder.

Tjek også leasing Mercedes, Volvo leasing eller Audi leasing ud.


Info om Polestar 2 Long Range leasing

Ca. månedlig ydelse hos Gomore

5.100 DKK pr. måned

Ring til Gomore for at lease:

89 88 99 02

Info om bilen:

TypeElbil
Km/L551
HK170 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Operationel og finansiel leasing

Udover at der er forskellige former for leasingtyper i forbindelse med splitleasing, sæsonleasing osv., så finder du også en forskel i de to former: Operationel og finansiel.

Hvordan fungerer leasing af bil med operationel? Denne type giver tryghed økonomisk, da man indbetaler et engangsbeløb og faste månedlige ydelser i forhold til afgifter. Her tager leasingselskabet sig af diverse uforudsete økonomiske elementer eller driftudgifter. Hvilket ikke er tilfældet ved finansiel leasing.

Hvordan fungerer finansiel leasing af bil? Denne type aftale er mere en form for afbetaling, hvor brugeren selv står for meget af vedligeholdelsen og servicen af bilen. Det giver som udgangspunkt et lavere førstegangsbeløb, men flere løbende afgifter og afbetalinger.


Læs mere hos Mooly

Du kan hos Mooly læse meget mere om alt fra anmeldelse af det bedste keto proteinpulver, eller proteinbar eller røremaskiner og airfryers. Vi har samlet et hav af viden om flere forskellige produktegrupper, så du kan få et overblik over information og egenskaber inden dine køb.

Du kan derfor læse om meget mere end hvordan fungerer leasing af bil. Tag bl.a. et kig på spørgsmål som disse:


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Om forfatteren