Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Elselskaber Esbjerg – De bedste muligheder for el i 2023

Elselskaber Esbjerg – De bedste muligheder for el i 2023

Vil du gerne have et overblik over elselskaber i Esbjerg, så du kan finde det helt rette nær dig? Vi har, hos Mooly, samlet alt, hvad der er værd at vide, når du skal vælge nyt selskab, gerne vil sammenligne elpriser i dit nærområde og meget mere. Det er især vigtigt i nutidens Danmark, at have en god aftale, fordi vi netop bruge strøm til næsten alt, vi laver.

elselskab uden aconto
Score: 5
  • Bedste kundeservice
  • Billigste elselskab
  • 0 kr. i abonnement

310 kr. pr. måned

1,86 kr. pr. kWh

elselskab uden aconto
Score: 4,8
  • Ingen binding
  • Fast eller variabel el
  • Rabatter på forsikringer m.m.

335 kr. pr. måned

2,01 kr. pr. kWh

elselskab uden aconto
Score: 4,5
  • Spar 500 kr. på første regning
  • Månedlig betaling
  • 0 kr. i abonnement

388 kr. pr. måned

2,33 kr. pr. kWh

Få den bedste pris på el med et selskab i dit lokalområde med Mooly. Måske du bør overveje et lokale elselskab som Nettopower, EWII, Andel Energi eller Jysk Energi i Esbjerg.


Vores anbefaling af elselskaber i Esbjerg


Hvilken eludbyder er bedst for dig?

Nettopower er dit lokale elselskab, og kan garantere dig billig el i Esbjerg samt super gode kundevilkår, der gør det meget sjovere, nemmere og billigere at være elkunde.

Det har, siden 2003, været muligt for alle danskere at vælge mellem eludbydere, som det lyster. Det betyder dog bestemt ikke, at valget bliver nemmere, da der findes over 40 forskellige muligheder, som hurtigt kan blive til noget af en jungle at finde rundt i. Bare rolig, Mooly hjælper dig.


Liste over elselskaber i Esbjerg


Vi sammenligner elselskaber i Esbjerg

Overvejer du at skifte elselskab, eller er du blot nysgerrig på andre aftaler, anbefaler vi at sammenligne de forskellige udbydere, så du ender med den mest fordelagtige løsning for dig. Der er flere ting at tage stilling til, herunder pris, fast eller variabel pris, grøn energi, bindingsperiode m.m.


Er du i tvivl om, hvor du skal starte?

Hos Mooly har vi samlet al den information, du skal bruge, om både elpriser, forhold, aftaler og meget mere, så du kan foretaget et velinformeret valg, når du skal vælge din næste udbyder blandt mulighederne for elselskaber Esbjerg. Find mere information nedenfor.


Elselskaber nær EsbjergVælger du varierende eller fast elpris?

Det giver sig selv, at der er forskel på priserne, alt efter, om man vælger varierende eller faste elpriser. De varierende vil typisk være billigere, men der kommer også en vis risiko med dette, fordi markedet netop er dynamisk og priserne ligeså.

Du kan få et overblik over, hvordan varierende og faste priser fungerer for elselskaber i både Esbjerg, men også andre steder i Danmark, i grafen nedenfor.


Den bedste løsning for dig

Alt data tyder på, at man som aktiv forbruger kan spare penge, sætter man sig i sin eksisterende elaftale, og sammenligner den med andre. På denne måde får man hurtigt et overblik i forhold til, om man kan få et bedre tilbud andetsteds.

Som passiv forbruger får du ikke samme overblik over, hvor mange penge du bruger på el, og har derfor heller ikke mulighed for at finde en bedre aftale.


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk.

Se også:

Angivelse af kilder og tests:

Om forfatteren