Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Aura elpriser – Hvad koster strøm i dag, time for time?

Aura elpriser – Hvad koster strøm i dag, time for time?

Vil du gerne lære mere om, hvordan Aura elpriser er sat sammen, eller hvordan du undersøger prisen for strøm i dag eller time for time? Læs med her, hvor vi guider til billig el, samt deler sparetips, så du kan spare penge på din el. 

Åbningstider: Mandag-torsdag: 8.00-16.00 og fredag: 8.00-15.00

Adresse: Smedeskovvej 55, 8464 Galten

Webaddresse: www.aura.dk 
Læs også vores guides til andre elselskaber og lær mere om , NRGi elpriser eller Ewii elpriser.


Spar på strømmen

Det er altid rart at kunne spare penge, og især når priserne på strøm svinger så meget, som de gør. Det kan bedst betale sig at have en variabel elaftale, hvor man betaler den pris strømmen koster, når man bruger den. På den måde kan man nemlig prøve at arbejde sig uden om de dyreste timer med el.

På www.aura.dk kan du se priserne time for time, så du kan se, hvornår det giver bedst mening for dig at starte opvaskemaskinen, eller have gang i andre energitunge ting. Udover at holde øje med strømmen, så er der også nogle andre ting, du kan gøre, for at spare på strømmen:

  • Husk at slukke lyser, når du ikke er i rummet
  • Tør tøjet på tørrestativet eller udenfor i stedet for i tørretumbleren
  • Start opvaske- og vaskemaskinen inden du går i seng, eller inden du tager på arbejde
  • Undgå at apparater står på standby, når du ikke bruger dem

Læs også om endnu flere måder at spare på strømmen på.Hvad er Aura elprisen i timen?

I Danmark betaler vi i gennemsnitter 4,50 kr. Pr. kWh, og denne pris består af flere elementer. Dette er som sagt en gennemsnitspris, så den varierer og skifter hele tiden. 


Stå ved dine principper

I Danmark er der mange forskellige eludbydere at vælge mellem, hvorfor man godt kan tillade sig at være kritisk. Ønsker du eksempelvis at støtte op om grøn energi, er der ikke den store prisforskel fra denne aftale og andre. Der er derfor ikke nogen grund til ikke at vælge en grønnere løsning – dette er desuden med til at lægge pres på andre selskaber.

Der er også andre beslutninger at tage, når det kommer til valg af elleverandør. Sammenlign derfor gerne forskellige selskaber, inden du skifter væk fra din eksisterende aftale. Det kan ofte godt betale sig at være tålmodig og undersøge markedet grundigt, for at finde den bedste aftale – måske hos Aura?Hvordan er Aura elpriser sat sammen?

Aura elpriser, og alle andre selskabers priser, består af flere forskellige elementer. Omkring 60% af den pris du betaler, går til det elselskab, du vælger, og det er denne pris, du selv kan bestemme, ved at sammenligne og vælge en aftale. Udover prisen, der går til selsksabet, så består prisen også af obligatoriske tariffer, afgifter og moms.


Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk

Angivelse af kilder og tests: