Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Medister i airfryer – Ny opskrift til medisterpølse

Medister i airfryer – Ny opskrift til medisterpølse

medister i airfryer

Er du også vild med den danske klassiker medisterpølse, så prøv den i din airfryer, selvom den normalt skal have et hurtigt kog i en gryde, inden den skal have en god stegeskorpe på panden? Så kan du nu lave den endnu nemmere i din airfryer. Du vil opnå en saftig medister i airfryer med sprød overflade og god smag med denne opskrift.

Seneste opdatering: 27. SEPTEMBER 2023
Så blev det tid til medister i airfryer. Alle danskere kan vidst blive enige om, at en god medister er lækkert. I denne omgang har vi opdateret vores opskrift om medister i airfryer, og udvalgt de to airfryer vi mener er bedst, til en omgang medister.

Bedste airfryer til medister 2023

 • Onyx airfryer

  #1Bedste Airfryer

  Onyx Airfryer – 5L

  100 dages fuld returret


En medisterpølse behøver bestemt ikke at være besværlig eller svær at lave. Den kan nemlig nemt og sikkert kommes i din airfryer, få en omgang cirkulerende varme, og komme ud på den anden side med en flot gylden overflade, med et saftigt indre, klare til at blive spist og nydt af dig og dine nærmeste.

medister i airfryer

Medister i airfryer opskrift

Helle
Lav lækker medisterpølse med baconsvøb i din airfryer på blot 30 minutter
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Hovedret, Kød
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 250 kcal

Equipment

 • 1 Airfryer

Ingredienser
  

 • 800 gram medister
 • 12 skiver bacon
 • lidt olie

Sådan gør du
 

 • Start hælde lidt vand i bunden af din airfryer – enten i en skål eller i bunden af skuffen, hvis dette kan lade sig gøre. På den måde undgår du, at fedtet fra baconen ikke brænder sig fast. Desuden kan du bruge vandet, hvis du skal lave sovs efterfølgende.
  medister i airfryer
 • Vikl baconskiverne omkring din medister, så den dækker hele pølsen, inden du ligger den i kurven og kommer den i airfryeren. Det kan godt være, at du får brug for en skive mere, eller måske en mindre, afhængigt af størrelsen på din medister.
  medister i airfryer
 • Pensl din medister med lidt olie, så du undgår, at den brænder sig fast i kurven.
  medister i airfryer
 • Prik medisteren med en gaffel, så du undgår, at den springer undervejs i tilberedningen.
  medister i airfryer
 • Tænd airfryeren på 180 grader og tilbered din medister i airfryer i cirka 30 minutter. Når den er flot og gylden, og baconen er sprød, er din medister klar til servering.
  medister i airfryer

Video

Noter

Du kan med fordel servere din medister med kartofler, sovs og andet grønt – eksempelvis broccoli, rosenkål eller måske en lille salat.

Nutrition

Calories: 250kcal
Keyword Medister
Tried this recipe?Let us know how it was!

Prøv det på en ny måde

En medister skal normalt have en tur i gryden, inden den kommer på panden, men med en airfryer, kan du komme din pølse direkte i airfryeren. Efter cirka 30 minutter vil du have et fantastisk resultat, som du helt sikkert vil prøve igen. For det er bare en vinder, som du ikke må gå glip af.

Vil du tage den steppet længere, så kan du også med fordel svøbe din medister i bacon inden du ligger den ned i stegekurven til tilberedning. Dette vil give din medisterpølse en lækker salt og røget smag, som klæder den rigtig godt. Og hvem elsker ikke sprød bacon?

Læs også om denne lækre maskine fra OBH airfryer xxl, der får du virkelig meget airfryer for pengene. Vil du spare penge på shopping online, så læs Mofibo rabatkode, Imerco rabatkode og MyProtein rabatkode.

Så laver du medister i airfryer

Det er ganske simpelt og nemt at tilberede en medister i airfryer. Alt du skal gøre er bare, at komme pølsen ned i airfryerens kurv. Herefter giver du den 30 minutter i maskinen. Undervejs bør du prikke lidt i din medister, så du ikke risikerer, at den sprækker, og halvvejs kan du vælge at vende pølsen om, så den får helt samme tilberedning på begge sider.

Vælger du at lave din medister i airfryer med bacon, vikler du blot omkring 12 skiver bacon omkring pølsen, inden du forsigtigt ligger den ned i kurven og tilbereder den i 30 minutter. Læs for inspiration også vores super nemme guide til Krebinetter, her har vi virkelig samlet det bedste fra flere verdener så du kan afprøve nye projekter i køkkenet.

Mydinners ønsker dig og dine kære et godt 2023, husk at du altid er velkommen til at indsende forslag til nye og spændende opskrifter.

Husk også specifikationerne til en god privat aften:

– Lav så mange af forberedelserne som muligt inden
– Tag dig god tid i køkkenet, og få smagt tingene til
– Server maden, og fokusere på gæsterne og den gode aften

Mere interesseret i en airfryer? Læs mere her om den bedste airfryer, eller spar penge med en ComputerSalg rabatkode, POWER rabatkode eller med24 rabatkode.

Hør mere om de forskellige airfryer her

Lær også mere om:

Andet

Eller bliv klog på meget mere såsom: hvis du fx leder efter en Mercedes i Hørsholm, Mercedes i Søborg eller sidder med spørgsmålet om hvorfor lease en elbil? Vi hjælper med hvad end du måtte have af spørgsmål.

Angivelse af kilder og tests:

Læs nærmere på Home And Garden
Se også NyMag’s indlæg

Om forfatteren

1 kommentar til “Medister i airfryer – Ny opskrift til medisterpølse”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *