Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Medister i airfryer – Ny opskrift til medisterpølse

Medister i airfryer – Ny opskrift til medisterpølse

medister i airfryer

Er du også vild med den danske klassiker medisterpølse, så prøv den i din airfryer, selvom den normalt skal have et hurtigt kog i en gryde, inden den skal have en god stegeskorpe på panden? Så kan du nu lave den endnu nemmere i din airfryer. Du vil opnå en saftig medister i airfryer med sprød overflade og god smag med denne opskrift.ftigt indre, klare til at blive spist og nydt af dig og dine nærmeste.

En medisterpølse behøver bestemt ikke at være besværlig eller svær at lave. Den kan nemlig nemt og sikkert kommes i din airfryer, få en omgang cirkulerende varme, og komme ud på den anden side med en flot gylden overflade, med et saftigt indre, klare til at blive spist og nydt af dig og dine nærmeste.


medister i airfryer

Medister i airfryer

Helle
Lav lækker medister i airfryer – med eller uden bacon
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret aftensmad, airfryer
Køkken Dansk
Antal 2 personer
Kalorier 200 kcal

Equipment

 • 1 Airfryer

Ingredienser
  

 • 1 stk medisterpølse
 • 1 spsk olie
 • 1/2 tsk salt
 • 1/4 tsk peber
 • 1 pakke bacon (valgfrit)

Sådan gør du
 

 • Tænd din airfryer på 180 grader
  medister i airfryer uden bacon
 • Du kan overveje at prikke i din medisterpølse med en kniv, så den ikke risikerer at sprænge under tilberedelsen.
 • Placer medisterpølsen (evt med bacon) i kurven og tilbered den i cirka 20-30 minutter til den er færdig. Hold løbende øje med den og vend den for at sikre en jævn tilberedning.
 • Når medisterpølse i airfryer er færdig er den klar til at blive serveret varm med lækkert tilbehør.
  Medister i airfryer med bacon

Video

Noter

Server medisterpølse i airfryer med dit foretrukne tilbehør. Velbekomme!

Nutrition

Serving: 100gCalories: 200kcal
Keyword Medister, medister i airfryer
Tried this recipe?Let us know how it was!

Seneste opdatering: 3. JANUAR 2024
Så blev det tid til medister i airfryer. Alle danskere kan vidst blive enige om, at en god medister er lækkert. I denne omgang har vi opdateret vores opskrift om medister i airfryer, og udvalgt de to airfryer vi mener er bedst, til en omgang medister.

Spar op til 80%

Silikoneform til airfryer

20 kr

100 kr

Op til 80% nedsatte priser på airfryer tilbehør

Søg efter “Chiotto airfryer

Prøv det på en ny måde

En medister skal normalt have en tur i gryden, inden den kommer på panden, men med en airfryer, kan du komme din pølse direkte i airfryeren. Efter cirka 30 minutter vil du have et fantastisk resultat, som du helt sikkert vil prøve igen. For det er bare en vinder, som du ikke må gå glip af.

Vil du tage den steppet længere, så kan du også med fordel svøbe din medister i bacon inden du ligger den ned i stegekurven til tilberedning. Dette vil give din medisterpølse en lækker salt og røget smag, som klæder den rigtig godt. Og hvem elsker ikke sprød bacon?

Læs også om denne lækre maskine fra OBH airfryer xxl, der får du virkelig meget airfryer for pengene. Vil du spare penge på shopping online, så læs Mofibo rabatkode, Imerco rabatkode og MyProtein rabatkode.

Vil du se andre airfryer opskrifter? Tjek disse ud: hasselback kartofler, hamburgerryg, æggekage, hakkebøf, frikadeller, frosne rundstykker, koteletter.

Så laver du medister i airfryer

Det er ganske simpelt og nemt at tilberede en medister i airfryer. Alt du skal gøre er bare, at komme pølsen ned i airfryerens kurv. Herefter giver du den 30 minutter i maskinen. Undervejs bør du prikke lidt i din medister, så du ikke risikerer, at den sprækker, og halvvejs kan du vælge at vende pølsen om, så den får helt samme tilberedning på begge sider.

Vælger du at lave din medister i airfryer med bacon, vikler du blot omkring 12 skiver bacon omkring pølsen, inden du forsigtigt ligger den ned i kurven og tilbereder den i 30 minutter. Læs for inspiration også vores super nemme guide til Krebinetter, her har vi virkelig samlet det bedste fra flere verdener så du kan afprøve nye projekter i køkkenet.

Mydinners ønsker dig og dine kære et godt 2023, husk at du altid er velkommen til at indsende forslag til nye og spændende opskrifter.

Husk også specifikationerne til en god privat aften:

– Lav så mange af forberedelserne som muligt inden
– Tag dig god tid i køkkenet, og få smagt tingene til
– Server maden, og fokusere på gæsterne og den gode aften

Mere interesseret i en airfryer? Læs mere her om den bedste airfryer, eller spar penge med en ComputerSalg rabatkode, POWER rabatkode eller med24 rabatkode.

Hør mere om de forskellige airfryer her

Lær også mere om:

Andet

Eller bliv klog på meget mere såsom: hvis du fx leder efter en Mercedes i Hørsholm, Mercedes i Søborg eller sidder med spørgsmålet om hvorfor lease en elbil? Vi hjælper med hvad end du måtte have af spørgsmål.

Angivelse af kilder og tests:

Læs nærmere på Home And Garden
Se også NyMag’s indlæg
5 from 2 votes (2 ratings without comment)