Krebinetter opskrift – her finder du vores bud på en fantastisk guide til at lave de mest smagfulde og lækre udgaver. Ud over at de smager helt suverænt, er de faktisk slet ikke så svære at lave, som man eller kunne frygte. Denne danske klassikker smager både fantastisk, men går samtidig godt med alverdens tilbehør såsom ærter, kartofler, sauce og meget mere.
Denne opskrift er meget nem at følge og indeholder ingen sjældne ingredienser, så alle kan være med.
Krebinetter opskrift
Equipment
- Pande
Ingredienser
Krebinetter
- 500 gram hakket svin og kalv kan også bruges hakket svine- eller kyllingekød
- 3 spsk mælk
- 1 tsk salt Saltet
- 1 0,5 peber
- 1/2 æg
Penering
- 1 dl rasp
- 0,5 æg
Sådan gør du
Krebinetter
- Bland kød, mælk, salt, peber og æg grundigt sammen
- Form farsen til lige store bøffer
- Vend bøfferne i æg og derefter i rasp
- Steg bøfferne ca. 5 minutter på hver side
Video
Noter
Nutrition
Hvad er krebinetter lavet af?
Krebinetter er en dansk klassiker, som de fleste er helt vilde med, og det forstår vi godt. Med denne ret får du nemlig både en lækker smag af kalv og gris, og udenpå får du en sprød og knasende panering, som fuldender retten. De smager super dejligt, og de går godt til alverdens tilbehør og saucer.
Vil du lave en lækker drink til desserten? Find vores bud på en fantastisk aperol spritz her.
Du kan spise massere lækkert tilbehør til denne ret, men det mest populære er ærter, gulerødder, kartofler og persillesauce. Dog kan du også serverer dine krebinetter med massere andet lækkert tilbehør, hvis du f.eks. ikke bryder dig om persillesovs. Retten er både egnet til børn og voksne, således at den kan serveres for hele familien.
Et godt tip er at serverer retten med friske ærter, hvis du benytter denne opskrift om sommeren. Der er nemlig stor forskel på smagen i friske versus frosne ærter, og dette vil sagtens kunne smages i retten. Hvis du ikke spiser svinekød, kan du også vælge at lave denne opskrift med kyllingefars og stadig få super lækre krebinetter.