Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Alle butikker » Mofibo rabatkode – Lydbøger med 50% rabat og tilbud

Mofibo rabatkode – Lydbøger med 50% rabat og tilbud

mofibo rabatkode

Med en Mofibo rabatkode kan du lytte til lydbøger og andet auditivt billigt med 50% på abonnement. Det gør du ved at have en kode eller kupon, som kan give dig halv pris eller andet rabat, som ofte er indenfor en begrænset periode. Disse koder og kuponer varierer dog alt efter årstid, og hvilke kampagner de kører hos virksomheden. Nogle gange kan det være 1-3 måneder gratis lytning, eller procentvis rabat.

Vi hjælper dig med at holde øje, så du kan få sparet nogle penge, hvor muligt. De har blandt andet studierabat, som du kan benytte hvis du fortsat er indskrevet og aktiv på en uddannelse. Det kan dog hænde, at nogle af disse kampagner udløber forholdsvis hurtigt, og derfor er det med at holde godt øje her på siden eller på Mofibo og deres hjemmeside.

Få rabatkode til Mofibo

Hvor meget kan jeg spare?

Hvis du har en Mofibo rabatkode kan du spare flere hundrede kroner, og det gælder i dit løbende abonnement. Det kan også være en direkte rabat, hvor du får første måned gratis, men ellers løber det tit således at du spare løbende i din månedlige abonnementspris.

Et abonnement koster, i skrivende stund, 89 kr. i måneden for en basic pakke, herefter kan du købe en premium til 129 kr/måneden eller unlimited til 149 kr. Hvis de da får 50% rabat løbende på dit abonnement i et halvt år. Det vil sige at du kan spare helt op til 75 kr. pr. måned i 6 måneder – hvilket er 450 kr.

Du kan her på siden finde koder og rabatter til alle muligt forskellige ting. Find endnu mere viden om følgende: BodyStore, Skousen, Elgiganten, NiceHair, MyProtein, Ditur, Ikea, Whiteaway, KitchenOne, Cosori, Magasin og mange andre.


Rabatkode:16785
Sidst verificeret:20 minutter siden
Aktuel rabat:Op til 50% på abonnement
Brugt antal gange:1450 gange

FAQ

Indsæt faq schema

Angivelse af kilder og tests: