BYD HAN leasing – Lease med erhverv og privatleasing

Få med BYD HAN leasing en smagsprøve på den enestående sedan, som producenten tilbyder. Ved hjælp af erhvervs- og privatleasing, kan bilen blive din for en periode, hvor du kan mærke kraften, komforten og innovationen på egen krop.

Hos Mooly tilbyder vi altid ubegrænsede kilometer, hurtig levering, mulighed for import og prisgaranti på alle vores leasingaftaler – både til private og erhvervskunder.

Vi tilbyder at købe din bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

BYD HAN leasing hos Mooly

Når du vælger at lease en BYD HAN hos Mooly, vil du altid få lige netop den aftale, der vil passe dine behov bedst. Vi arbejder både med private, såvel som erhvervskunder, og derfor dækker vores erfaringer og evner bredt.

Du kan blandt vores leasingaftaler finde eksempler på flere af de forskellige typer, der findes. Læs selv mere om leasingtyper som:

Bliv også klogere på leasing mere generelt, eller på andre brands, såsom Mazda elbil leasing eller Renault elbiler.

Flere fede modeller

Ud over BYD HAN leasing, kan du, hos producenten, også finde andre fede modeller, der har lige så høj komfort og kvalitet, der har innovative løsninger, der gør enhver køretur til en oplevelse, samt prisvindende designløsninger.

Find blandt deres biler både sedaner, SUV’er og bybiler, der nemt kan betjenes af både familien, såvel som af forretningsfolkene. En bil som en BYD Dolphin er eksempelvis et ekstremt godt valg til det urbane liv, mens en BYD SEAL i højere grad henvender sig den mindre familie eller det veletablerede par.

Bliv klogere på BYD elbil leasing, og find en BYD elbil pris efter dine ønsker, hos Mooly.

BYD HAN leasing aftale

Mere om os

Hos Mooly er vi ikke bare dygtige til leasing af biler i alle størrelser og både til private og virksomheder. Vi er også eksperter på flere andre områder, som du kan læse mere om i vores guides, vidensartikler og opskrifter. Find også priser på elbiler.

Bliv også klogere på leasing hos FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.