BYD DOLPHIN leasing – Både til erhverv og privatleasing

Oplev BYD DOLPHIN med leasing hos Mooly. Den moderne og innovative elektriske bil er på vej op på et marked fyldt med gode muligheder. Vi tilbyder både erhvervsleasing og privatleasing, og vi differentierer ikke mellem vores kunder.

Alle vores leasingaftaler indeholder altid både prisgaranti, hurtig levering, ubegrænsede kilometer, eventuelt import og meget mere.

Vi køber gerne din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

Hvem er BYD?

Selvom navnet måske er nyt for dig, som dansker, er det faktisk slet ikke så ny en producent, som man lige går og tror. BYD har nemlig eksisteret siden 2003 og har siden produceret en lang række af biler med moderne design og innovative løsninger.

Blandt de mange modeller, de tilbyder, finder du både elektriske bybiler, større og mindre familiebiler, firmabiler, SUV’er og luksusbiler. Man skulle derfor tro, at prisen ligger i den højere ende, men du kan faktisk få en elbil på helt ned mod 235.000 kr. lige nu.

I bilerne er der altid inkluderet høj komfort, innovativ teknologi, moderne æstetik, fede detaljer og meget mere. Vil du vide, hvad din BYD elbil pris ligger på, så tag fat i os i dag.

Læs også mere om BYD elbil leasing her.

BYD DOLPHIN leasing

Med BYD DOLPHIN leasing får du en inspirerende elbil, der både har en hurtig acceleration på 0-100 km/t på bare 7 sekunder, stor komfort, masser af køreglæde og med inspiration fra delfinerne og deres yndefylde kurver, i æstetikken.

Ud over det ovenstående, har den også blindvinkelsensor, 360 grader kamera, samt automatisk opbremsning ved passerende biler ved udkørsel, vognbaneassistent og meget mere.

Selvom det vil være leasing af en mindre bil, bliver man alligevel overrasket over, hvor meget bagageplads BYD DOLPHIN tilbyder. Ligger man sæderne ned, har man nemlig over 1.300 L bagagerum. Uden er vi oppe omkring de 430 L.

Læs mere om kinesisk elbil her.

BYD DOLPHIN leasing aftale

Bliv klogere med Mooly

Er du på udkig efter anden information, end den du finder her om BYD DOLPHIN leasing, kan du med fordel også læse vores guides, opskrifter og vidensartikler om alverdens produkter, services og meget mere.

Bliv eksempelvis også klogere på leasing af BYD DOLPHIN og andre biler med FDM og Trafikstyrelsen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.