BYD SEAL leasing – Både til erhverv og privatleasing

Oplev BYD SEAL leasing og det moderne touch, producenten sætter på den populære elbil. Hos Mooly har du mulighed for at mærke dette på egen krop, enten gennem erhvervsleasing eller privatleasing.

Vi tilbyder altid hurtig levering, ubegrænsede kilometer, prisgaranti, eventuelt import og meget mere i vores leasingaftaler.

Vi køber din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

Oplev BYD SEAL leasing

Drømmer du om at køre en elektrisk bil, der både er helt i toppen på innovative løsninger, lang rækkevidde, gode tekniske muligheder og høj komfort? Så er det måske netop nu, at du skal afprøve en lækker BYD SEAL gennem leasing.

I denne bil får du nemlig en rummelig kabine med plads til det hele, prisvindende designløsninger (IF Design Awards 2023) og en intelligent køreoplevelse med touchnavigation og store interaktive displays.

Som med søsterbilen, BYD DOLPHIN, der er inspireret af delfinens kurver, så gengiver BYD SEAL også et dyr i sine former. Her er der naturligvis tale om sælen. De strømlinede linjer og aerodynamiske udtryk gør den til fryd for øjet, der både, helt lydløst, bevæger sig gennem byen, men som også kan bruges af familien, uden for det urbane liv.

Læs mere om BYD elbil leasing her, og find din BYD elbil pris i dag.

Mere om BYD

Det kan være, at du ikke før har hørt om producenten, men faktisk har de eksisteret siden 2003, og har desuden være frontløbere for elbiler i Kina siden da. Derfor er de også nogle af de mest erfarne spillere på markedet for elektriske biler.

Der findes et væld af muligheder for leasing af de populære biler fra BYD. Herunder hører nemlig flere forskellige typer af biler, både kan bruges i privaten, såvel som i virksomheden. Du finder nemlig både bybiler, SUV’er, sedaner, stationcars og luksuriøse biler, inden for et budget, som de fleste kan være med på.

Lignende biler, som ligger sig meget om af producentens designmæssige kvaliteter, sikkerhed, komfort og innovative egenskaber, er selskaber som Mercedes, Tesla og Audi.

BYD SEAL leasing aftale

Find mere viden hos Mooly

Vil du være klogere på andre emner, end blot BYD SEAL leasing, kan du med fordel også gå på opdagelse i vores artikler, guides og opskrifter på adskillige ting. Herunder hører nemlig både viden om produkter og services, samt anbefalinger.

Med FDM og Trafikstyrelsen kan du blive klogere på, hvordan leasing fungerer.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.