Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Mercedes EQC rækkevidde – Lær mere om den elektriske bil

Mercedes EQC rækkevidde – Lær mere om den elektriske bil

Mercedes EQC rækkevidde

Hvad er Mercedes EQC rækkevidde? Hvor langt tid tager det at oplade batteri? Og hvilke andre praktiske ting er værd at vide, hvis man skal investere i eller lease denne model? Læs med videre her, hvor vi gennem nogle de væsentligste aspekter ved at køre, og eller eje en bil som denne.

Der findes mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe en ny til fuld pris. Det er muligt at vælge lige netop den bil, som du ønsker og som lever op til dine krav, såsom en faktor som Mercedes EQC rækkevidde kunne man kigge på. Læs mere om både privatleasing, flexleasing og andre typer af leasing her.


Hvad rækkevidden på Mercedes EQC 400?

Mercedes EQC 400 AMG har en rækkevidde på 431 km.

Dette er en super god rækkevidde sammenlignet med andre elektriske biler, og du kan derfor køre lange ture, uden at skulle bekymre dig om stop og opladning.

Se også Mercedes EQC 400.


Leasing af Mercedes EQC eller ej?

Er du et sted i dit liv, hvor du er i tvivl om hvor vidt du skal lease en elbil som fx en Mercedes EQC? Det kan være du er i tvivl om hvor vidt du skal vælge den ene eller anden model. Dette kan blandt andet skyldes uvisheden omkring forskellige faktorer såsom eksempelvis en Mercedes EQC 400 rækkevidde og opladning af batteri. Vi hos Mooly kan godt forstå at disse to faktorer kan have en afgørende rolle for hvor vidt man skal lease en EQC eller ej.

Er du stadig nysgerrig på Mercedes EQC 400 rækkevidde, så rådes du til at læse med videre her, for at kunne danne sig et indtryk af om det er en biltype til de korte eller længere distancer. Dette er trodssalt et parameter der kan være med til at have en afgørende betydning for ens oplevelse af sin nye bil.

Ved du allerede nu at du er en person der har brug for at køre de længere distancer, så er det relevant for dig at lease en Mercedes EQC rækkevidde der lever op til disse forventninger, for at det vil være en tilfredsstillende bil.


Hvor langt kører den på en opladning?

En Mercedes EQC 400 er en formidabel bil, da den netop har en god rækkevidde, når det kommer til strøm efter opladning. Den kan nemlig køre op til 450 kilometer på en opladning. Så ledes er modellens rækkevidde næsten 500 kilometer, der gør det muligt at komme godt rundt inden næste opladning af dens batteri.

Køreoplevelsen er fuldstændig ubesværet, da den giver en følelse af ro og overskud på grund af den stille motor, der driver Mercedes EQC rækkevidde. Det er i sandhed en oplevelse af køre en elbil som denne, da den emmer af luksus og eksklusivitet. De eneste lyde der findes i bilen, er en lidt dækstøj og den kendte turbinelyd fra elmotoren, når du giver en EQC lidt ekstra med speederen.

Mercedes EQC er baseret på samme platform som den populære GLC model. Den er dog lavet tungere med batterierne under sig, og derfor har den nu en kampvægt 2.500 kg. Dette kan mærkes lidt i sving, hvor den er lidt tung at danse med, men ellers er den ganske solidt placeret på underlaget.

Læs mere om Mercedes A 200 og Mercedes EQC pris.


Så langt kan du nå med Mercedes EQC rækkevidde

Mercedes EQC rækkevidde på 450 km på én opladning, svarer til en tur fra Helsingør til Aalborg. Dette ville dog ikke være muligt med en elbil, da man, ligesom med en almindelig benzin- eller dieselbil, bruger mere brændstof, når man kører hurtigere, fordi motoren suger mere under højere belastning.

Derfor vil det snarere være en tur, der fører til en opladning et sted i Midtjylland. Dog kan du være sikker på en behagelig tur, og selvom bilen ikke kan nå helt til Aalborg, så findes der masser af opladere, og herunder også hurtigtopladere, som gør det muligt at tanke bilen op undervejs, hvor man så kan nyde en frokost, en kop kaffe eller andet, på én af de mange holdepladser.


Er det ikke en Mercedes EQC, du er på jagt efter?

Er det ikke lige en Mercedes EQC, der behager din smag, så kan du også vælge at gå med andre gode modeller fra det populære brand. Prøv eksempelvis en AMG, en Sprinter eller måske en anden Mercedes bil.

Du kan vælge andre brands, som Volvo, Tesla, Volkswagen, Audi, BMW og Range Rover. Og er det for en meget kort periode, du skal bruge en bil, måske bare nogle få måneder, kan det være en fordel at kigge lidt ind i korttidsleasing.

Find også svar på spørgsmål som: : Er leasing billigere end køb af bil?


Læs også om…

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde den bedste robotstøvsuger på markedet.


Angivelse af kilder:

  • Læs mere om Mercedes EQC rækkevidde og opladning her.
  • Bliv klogere på om privatleasing er noget for dig.