Hjem » Artikler » Kan man selv lave SEO? – Lær mere om søgemaskineoptimering

Kan man selv lave SEO? – Lær mere om søgemaskineoptimering

Vil du gerne selv lave SEO? Lad os hjælpe dig med tips og tricks, så du kan komme i gang i dag. Har du brug for professionel hjælp, så lad os om det hårde arbejde, så du får lavet effektiv søgemaskineoptimering på din side.

 • Samarbejde baseret på performanceresultater
 • Find PK Medier i toppen af søgeresultaterne
 • Vi garanterer en topplacering
Kan man selv lave søgemaskineoptimering?

Vi ved, hvor vigtigt det er, at have styr på disciplinen, hvis man ønsker at få organisk vækst på sin hjemmeside, uden at der skal bruges uanede mængder af ressourcer, tid og penge på det. Find en god sparringspartner hos et SEO bureau, når du skal i gang med effektiv søgemaskineoptimering på din webside. Overvej PK Medier, som din ekspert.

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kan man selv lave SEO optimering?

Kan man selv lave SEO? Det korte svar er naturligvis ja. Det er helt sikkert muligt selv at lave at lave SEO optimering på sin hjemmeside, men er du ikke uddannet i det, eller har arbejdet med det før, kan det være en svær disciplin at sætte sig ind i på bar bund.

Søgemaskineoptimering er ikke en opgave, som blot løses ved at implementere det, og så efterlade det, som man kan gøre med så mange andre ting. Denne type af optimering er en løbende proces, som hele tiden skal holdes opdateret, baseret på søgemaskinernes krav og forventninger, for ellers vil en topplacering hurtigt forvandles til en placering uden for top 100.

Det er kun dem, der ligger på første, der typisk for kliks, og ofte også kun top 3, som reelt set får et væsentligt antal besøgende, som kan holde dem oppe i toppen af søgeresultaterne.

Vil du have hjælp til SEO? Læs mere om SEO for begyndere her.

Kan man selv lave SEO optimering?

Lav selv SEO optimering

Kaster du dig ud i selv at lave SEO optimering, vil vi anbefale dig, at du tager et kursus, hvor du lærer om alle de basale ting, som du helt sikkert skal have styr på, inden du kaster dig ud i det hel store projekt.

Når man skal i gang med at lave SEO på sin hjemmeside, så er der mange forskellige begreber, man skal have in mente og vide noget om. Herunder hører blandt andet søgeordsstrategi, linkbuilding, programmering og meget mere. Har du ikke styr på, hvad disse begreber indebærer, så anbefaler vi, at du sætte dig ind i dette først.

Der er nemlig mange lag alene i den tekniske del af søgemaskineoptimeringen, og derfor kan du overveje, om det overhovedet kan betale sig at lave SEO optimering selv.

Læs også om, hvad koster SEO, hvis du skal have professionel hjælp. Skal du lave det selv, så læs om, hvordan SEO tekster bedst skrives.

Vigtige begreber i forbindelse med SEO

 • Sitemaps
 • H1
 • Crawling
 • Interne links
 • Indeksering
 • Hastighed
 • Mobilvenlighed
 • Døde links
 • Sidetitel

Og mange andre ting…


Lær om søgemaskineoptimering


PK Medier oplysninger

Vi henviser til at bruge PK medier som dit SEO bureau. Find flere oplysninger her:

Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk


Bliv klogere

På Mooly stiller vi skarpt på mange forskellige områder. Læs mere om eksempelvis leasing af hybridbil, Mercedes leasing eller leasing elbil.

Se også vores artikler om Teknisk SEOSEO værktøjerSEO tekster og SEO pyramiden.

Læs mere om f.eks. leasing af hybridbil eller leasing elbil.


Angivelse af kilder: