Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » Hvad koster en varmeblæser i strøm – er den dyr i drift?

Hvad koster en varmeblæser i strøm – er den dyr i drift?

Hvad koster en varmeblæser i strøm

Skal du have varmen derhjemme i de kolde måneder og studser derfor over hvad koster en varmeblæser i strøm – og er den dyr i drift helt overordnet? Vi har samlet lidt forskellige svar til dig. Det kan variere alt efter hvilken maskine du bruger, og hvilket energimærke den har.


Er en varmeblæser dyr i drift?

Størstedelen af varmeblæsere har et elforbrug på 1.500-3.000 watt – hvilket ex er for en med 1.900 watt 1,9 kwh. Det kan derfor altså blive en dyr fornøjelse af have denne varmer tændt for længe adgangen og unødvendigt.

Men hvad afhænger prisen, hvad koster en varmeblæser i strøm:

  • Rummets størrelse – hvor meget skal varmes op
  • Isolering i boligen: Holdes varmen inde eller skal der konstant varmes op
  • Typen af blæser: Der findes store industrimodeller, som benytter meget watt

Men vil du for alvor spare penge, er det værd at overveje om du har det billigste elselskab og dermed også betaler de billigste og bedste priser på markedet? Vi har samlet lister til dig, så du kan undersøge markedet.


Hvad bruger du en blæser til?

Selvom du har fået svar på, hvad koster en varmeblæser i strøm om om en varmeblæser er dyr i drift, så kan det være en enormt hyggelig og god ting at have. Derfor kommer vi også med et par tips til, hvor du kan bruge den henne, hvis den er købt.

  • Indenfor i din bolig
  • I telte til festlige arrangementer
  • Udendørs boder såsom julemarkeder i kolde måneder
  • Udestuer eller terrasser
  • Tørre vådt tøj foran
  • Fjerne fugt i større rum med vandskade

Der er altså rigelig med muligheder, hvad angår brugen af denne blæser. Det bedste ved den er desuden at den er transportabel og kan flyttes rundt nemt og hurtigt. Men er det så det værd, når du er informeret om at denne varmeblæser er dyr drift?


Mooly tester

Bliv klogere løbende, ellers står vi klar til at tage i mode gode ideer til, hvad vi kan skrive om – du kan altid kontakte os på +45 42 41 16 47 eller sende os en mail på kontakt@pkmedier.dk. Vi holder os altid informeret om, hvordan markedet udvikler sig.


Bliv klogere på el


Angivelse af kilder og tests: