Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » KTM leasing – Erhvervs- og privatleasing til god pris

KTM leasing – Erhvervs- og privatleasing til god pris

ktm leasing

Står du og savner den helt eminent gode mulighed for KTM leasing, så er du endt det rette sted. Vi hjælper dig både med at forstå dine muligheder, men også hvordan du bedst får valgt den helt rette bil og model til dine behov.

Man kan tegne en del forskellige leasing aftaler, hvorfor det kan være svært at finde hovede og hale i tingene. Det giver dig både en del forskellige muligheder, hvis du skal foretage dig KTM leasing, men det kan også forvirre mange med alle aftalerne.

Hvad er en leasingaftale?

Når man taler om en leasingaftale, uanset om det er KTM leasing, Mercedes, McLaren, Alpina, Skoda, Fisker, Audi eller nogle helt andre, så er der stadig nogle generelle ting, som er fordelagtige og gode ved netop denne løsning.

En leasingaftale indebærer at du “lejer” dig ind på en bil, og ikke er tvunget til at købe den. Det gør bl.a. at du ikke bliver ansvarlig for det værditab der er ved bil køb. Nogle aftaler gør at også du betaler for at have fri adgang til værksted og andre udgifter til drift.

Det gør netop din økonomiske sikkerhed mere forudsigelig, så du har faste og gennemskuelige udgifter månedligt, fremfor overraskende store udgifter til værksted.

leasingaftale ktm

Men hvilke former for KTM leasing findes der egentlig?

For at gøre det overskueligt har vi kort samlet lidt info om de forskellige måder man kan lease en bil, hvilket giver dig overblik over termerne i denne verden.

  • Privatleasing
  • Erhvervsleasing
  • Sæsonleasing
  • Operationel
  • Finansiel leasing

Det er blot et uddrag af nogle punkter, som din kontaktperson nok vil tage dig i gennem.

Du kan også finde svar på en masse af dine spørgsmål, såsom: hvordan leasing fungerer og om det kan betale sig at lease frem for at købe.


Bliv klogere på KTM leasing


Angivelse af kilder:

  • Udforsk de forskellige KTM modeller på deres hjemmeside – og kontakt os for en leasing aftale
  • Lær mere om leasing generelt på LeasePlan.com