Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » McLaren leasing – Oplev køreglæde i en supersportsvogn

McLaren leasing – Oplev køreglæde i en supersportsvogn


Når man hører om bilmærket McLaren tænker man nok hurtigt på motorsport og især Formel 1. Hvis du altid har ønsket dig en racerbil, eller følelsen af en, så kan du kigge nærmere på McLaren leasing. Så kan du få din helt egen racerbil, og måske udfylde en lille Formel 1 drøm.

Hvorfor vælge McLaren leasing?

Med McLaren leasing kan du få opfyldt din bildrøm eller drøm om at køre i de samme biler som i Formel 1, men til en overkommelig pris. Hvis du ikke er sikker på, hvilken model, der er noget for dig, så er leasing også et oplagt valg.

Fordelene er mange, når det kommer til McLaren leasing. Udover top køreglæde og komfort, får du også lov til at køre rundt i en bil, som man lægger mærke til. Hvis du er typen, der ikke vil køre i den samme model i mange år, så er leasing løsningen for dig.

Der findes mange løsninger og aftaler, hvis du ønsker at køre i McLaren. Du kan både kigge på erhvervsleasing og privatleasing afhængigt at, hvad dine behov er.


Privatleasing af McLaren

Erhvervsleasing er den oplagte aftale til dig, der kører meget i dit job. Hvis du kører til kundemøder, eller arbejder meget på farten, så er denne løsning oplagt til dig. Hvis du ønsker Formel 1 følelsen privat, så er privatleasing noget for dig.

Inden for privatleasing finder du to leasingformer: Finansiel leasing, der også kendes som flexleasing, samt operationel leasing. De to leasingformer har hver sine fordele, og det kommer 100% an på, hvad dine behov er. Læs mere om McLaren leasing nedenfor.

  • Finansiel leasing: Ved finansiel leasing, eller flexleasing, betaler du hver måned af på bilens registreringsafgift, hvilket også vil sige, at når aftalen er slut, står du selv for det videre salg eller køb af bilen.
  • Operationel leasing: Ved operationel leasing kan du læne dig tilbage og slappe helt af. Du betaler et fast beløb hver måned, men til gengæld så står leasingfirmaet for alle omkostninger og udgifter, og de står også for det videre salg af bilen til sidst.


Se videoen og bliv meget klogere på McLaren leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige McLaren modeller på deres hjemmeside.