Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Alpina leasing – Find en leasingaftale, der passer dig

Alpina leasing – Find en leasingaftale, der passer dig


Er du nysgerrig på Alpina leasing? Det tyske bilmærke, der er ret sjældent, da der kun bliver produceret omkring 2000 biler om året, er en lækker bil på base af en BMW-motor. Her får du en bil med en masse kræfter.

Hvorfor vælge Alpina leasing?

Er du på udkig efter en luksuriøs bil med en masse kræfter fra en stærk motor? Og er du samtidig på udkig efter en leasingaftale? Det er i hvert fald en god idé at kombinere de to i Alpina leasing.

Der er mange fordele ved leasing, og nogle af dem er:

  • Du slipper for høje renter og gebyrer der tit er forbundet med det at købe en ny bil
  • Dy hæfter dig ikke ved eventuelt værditab på bilen
  • Du har en gennemskuelig aftale med overblik over dine udgifter
  • Du kan altid køre i en moderne og sikker bil

Det er både muligt at lease til privat og erhverv. Erhvervsleasing er det oplagte valg, hvis du kører meget i dit arbejde, og privatleasing er til dig der ønsker at køre i Alpina i hverdagen.


Hvad er privatleasing?

Der findes to former for privatleasing som vi vil gennemgå herunder:

  1. Finansiel leasing: Her betragtes leasingaftalen som et billån, hvor du månedligt betaler af på bilen registreringsafgift. Når aftalen er slut, hæfter du selv for eventuelle værditab, da du selv skal stå få at få solgt bilen, hvis du ikke ønsker at beholde den.
  2. Operationel leasing: Her betragtes aftalen som en ‘leje’ af bilen. Du betaler et fast beløb hver måned, der går til omkostninger og udgifter forbundet med bilen. Når aftalen er slut, afleverer du bilen tilbage, og leasingfirmaet står for salget af bilen.

Er du stadig i tvivl om Lotus leasing er noget for dig? Du kan læse meget om, hvordan leasing fungerer og om det kan betale sig at lease frem for at købe.


Se videoen og bliv meget klogere på Alpina leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige Alpina modeller på deres hjemmeside.