Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Hvad kan man lave i en airfryer? Prøv kræfter i køkkenet

Hvad kan man lave i en airfryer? Prøv kræfter i køkkenet

hvad kan man lave i en airfryer?

Hvad kan man lave i en airfryer? Dette er muligvis et af de mest stillede spørgsmål. Man kan lave utroligt mange forskellige ting i denne køkkenmaskine, og det gælder alt fra frosne grøntsager eller madvarer og til bagning af kage, boller og andre mere bagværkslignende ting.

Vi vil her komme omkring et par af de ting, du kan lave i en airfryer.

Se vores anbefaling ift. airfryers

 • bedste airfryer i test

  #1 Black month – Spar 48% i dag

  Onyx Airfryer – 5L – Black Month

  Spar 48% i dag

  100 dages fuld returret

 • bedste airfryer

  #2 Spar 42% i dag

  Onyx Airfryer – 4L – Black Month

  Spar 42% i dag

  100 dages fuld returret


Hvad kan man lave i en airfryer

Du kan lave alverdens ting i en airfryer, både alt du normalt havde placeret i en ovn, men også andre ting, som du ville have lavet på pande, i gryde, mikroovn og mange andre metoder. Lad os komme med inspiration til hvad du kan lave.


Grøntsager – frosne eller ej

Når du har investeret i en airfryer, åbner der sig en verden af muligheder. Dette starter blandt andet med grøntsager, eller tilbehør i form af pommes frites i airfryer, brocoli eller hvad du måtte finde lækkert til dine retter.

Men hvad er en airfryer? Det kan du læse meget mere om, samt finde et hav af de anbefalede produkter på vores artikel her på siden.

Men grøntsager! Meget af din tid i køkkenet kan blive besparet med dette smarte udstyr. Det gælder fordi du med dine tilberedning af grøntsager kan skære meget af din tid af. Du kan altså lave mad hurtigere, og endda også uden for meget brug af olie eller anden fedtstof.


Kylling i airfryer

Du kan derudover også tilberede alverdens forskelligt kød, som eksempelvis kylling i airfryer, som vi tror er en af de mest brugte opskrifter derude, når det kommer til brugen og spørgsmålet om “hvad kan man lave i en airfryer?”.

En kylling, alt efter om den hel eller halv, kan passe i de fleste maskiner, og derfor kan du placere hele fjerkræet i maskinen, og lade den tilberede nemt og hurtigt, vend evt. blot én gang, så dens eget fedtstof fordeler sig, når den opvarmes.


Du kan både lave:

 • Hel kylling
 • Halv kylling
 • Kyllignelår
 • Nuggets
 • Generelt alt indenfor kylling

Hvis du løber tør for opskrifter eller anden inspiration, har vi en stor del artikler, opskrifter og alverdens tips og tricks til dig her på siden, som du kan benytte dig af til inspiration. Du vil opleve grundopskrifter, såvel som helt specifikke nye opskrifter, som du kan eksperimentere med.

Se blandt andet: Hvordan man laver en fiskefillet, et spidskål eller meget andet.


Hvad kan man lave som ikke er i det salte køkken?

Man kan lave forskellige ting – udover det salte køkken! Selvom det nok er det, de fleste bruger deres maskine til, så har vi et par gode idéer og inspiration til, hvad du kan lave ellers i din airfryer. Fordi inspiration er der masser af.


Lad os tage de nemme:

Der findes desuden også de mere avancerede muligheder for hvad man kan lave i en airfryer, men hvor det kræver dybere og mere beskrivende opskrifter for at komme i gennem disse. Men nu var det blot en del inspiration.

Angivelse af kilder og tests:

65 gode bud på favorit retter fra thekitchn.com
tasteofhome.com

[ratemypost]