Hjem » Artikler » Hvad er black hat SEO – Er det ulovligt? Lær mere her

Hvad er black hat SEO – Er det ulovligt? Lær mere her

Hvad er black hat SEO? Hvordan undgår man det, og er det ulovligt? Bliv klogere på begrebet, og læs mere om begrebet. Vi er eksperter i søgemaskineoptimering, og derfor kan vi hjælpe med den rette indsats.

  • Performancebaseret samarbejde
  • Find PK Medier i søgeresultaternes top
  • Vi garanterer en topplacering
Kan man selv lave søgemaskineoptimering?

Nu til dags er det vigtigt at have styr på søgemaskineoptimering og hele disciplinen, især hvis man ønsker at blive fundet blandt Googles mange søgeresultater. Med den rette indsats bliver det nemlig muligt at stryge til tops, så dit domæne får organisk vækst og masser af besøgende. Få hjælp fra et professionelt SEO firma, som PK Medier, hvis du vil mærke effekten.

Tag kontakt i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad er black hat SEO?

Du kender måske allerede kategoriseringen “black hat”, “grey hat” eller “white hat” fra hackerverdenen. I så fald er det nemt at gennemskue, hvad dette begreb omhandler. Hvis ikke du kender til disse, så lad os oplyse dig.

Hvad er black hat SEO? Jo, black hat SEO er en form for søgemaskineoptimering, hvor der forsøges at manipulere med søgemaskinernes page ranking, som søgemaskinerne ellers finder uetisk, og dermed også uden for deres retningslinjer.

Et eksempel på black hat SEO, der ofte anvendes af større domæner; der købes links fra andre websider, uden at angive, at det er købte links, som Google ellers ikke ville vurdere som værdiskabende autoritet. På den måde snyder man sig til autoritet.

Vil du vide mere om SEO strategi, kan du læse mere her. Læs om, hvordan du får billig SEO.

Få lavet billig SEO

Bliv klogere på søgemaskineoptimering


PK Mediers oplysninger

Vi henviser til at bruge PK Medier som din SEO specialist, hvis du behøver hjælp til søgemaskineoptimering, eller vil vide mere om black hat SEO. Find deres oplysninger her:

Adresse: Strandlodsvej 6B, 2. th., 2300 København S.

Telefon: +45 42 41 16 47
E-mail: kontakt@pkmedier.dk


Læs også om…

Vi er, hos Mooly, eksperter inden for flere områder, herunder SEO, men også emner, som leasing. Læs eksempelvis om Mercedes leasing, men også om søgemaskineoptimering og mere.

Læs gerne vores artikler om Teknisk SEOSEO værktøjer og SEO pyramiden, for at blive klogere.


Angivelse af kilder: