Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Philips airfryer XXL avance Premium HD9867/90 tilbud 2023

Philips airfryer XXL avance Premium HD9867/90 tilbud 2023

airfryer phillips

Denne model fra Philips airfryer xxl avance premium hd9867/90 er særligt egnet dig, der er på udkig efter en maskine, der er stor nok til at lave mad til hele familien. Læs denne anmeldelse og test og se om produktet er noget for dig. Modellerne kommer i forskellige størrelser – alt fra en kapacitet på 800 gram helt op til 1700 gram hvorfor det er relevant at købe de store modeller, hvis du skal lave mad til flere mennesker ad gangen.

Bedste Philips airfryer 2023

Maskinen er udstyret med en twin turbostar teknologi, som betyder, at du kan lave mad med brugen af mindre fedt. Teknikken cirkulærer den varme luft rundt i maskinen og varmer maden til den rette temperatur, uden behov for en masse olie. Takket være denne teknik kan du opnå samme madoplevelse, som hvis du anrettede din mad i friture. 

philips avance collection airfryer xxl hd965090

Vores anbefaling

Philips hd9650/90 airfryer xxl avance

Prisklasse: 2250,-

Watt: 2225

Funktioner: 5 forudindstillede funktioner

Denne air freyer er bedst for:

Meget brugervenlig
Stor kapacitet
Digital skærm
En af de bedste airfryers

Højdepunkter:

Gratis fragt og 100 dages returret
50% hurtigere at rengøre
Nem rengøring med non-stick kurv
5L – stor og rummelig

Elgiganten

Specifikationer for Philips airfryer XXL HD9650/90:

  • Watt: 2225
  • Kapacitet: 1,4kg
  • Temperatur: 70-220 grader
  • Varenummer: HD9650/90
ProdukttypeAirfryer
ModelnavnPhilips HD9650/90
DisplayJa
Mængde af indstillinger5
Justerbar termostatJa
Antal programmer5
Total kapacitet (kg)1,4
Højde31.6
Dybde 32.2
Vægt (kg)6.721
Højde 40,0 cm
Bredde39,6 cm
Dybde 39,6 cm
Vægt10,394 kg

Plads til meget mad​

I denne anmeldelse af philips airfryer xxl har vi set på størrelsen. Størrelse rummer en kapacitet så stor, at der eksempelvis er plads til en hel kylling, hvilket gør det muligt at lave mad til hele familien på én gang. Det smarte ved dette er især, at maskinen klarer alt arbejdet for dig, hvorfor du ikke skal bekymre dig for, at maden f.eks. Brænder på. 

Du kan også tilberede flere forskellige ting på samme tid, så hvis familien eksempelvis skal have kartofler og kød, der skal i ovnen, så kan du komme det hele i din Philips Avance Collection XXL airfryer og tilberede det hele på én og samme gang – for pladsen er helt optimal til en hel familie.

Der er naturligvis ikke plads til både en hel kylling og 2 kg kartofler, men hvis man har med en mindre familie at gøre, eller hvis man kun tilbereder én ting af gangen, så kan man sagtens brødføde en familie med den smarte air fryer. Er der tale om pomfritter, kan du sagtens lave op til 7 personer i denne.

Der kan altså være mange penge at sparre på denne Philips hd9650/90 airfryer xxl avance, hvis du finder det helt rigtige tilbud.


Brugervenlig Philips airfryer xxl premium hd9867/90

Den brugervenlige airfryer fra Philips er udstyret med en række præinstallerede programmer, der gør din madlavning endnu nemmere. Fyld blot maskinen med ingredienser, og herefter klarer den alt arbejdet for dig. Den er udstyret med en non-stick funktion, der gør det meget nemmere og mere overskueligt at klare rengøringen. 

Desuden har Philips Avance Collection XXL ikke ret mange knapper, og derfor er der heller ikke så meget at tage fejl af, når man skal indstille den og i gang med at lave mad. Ved blot få tryk vil du kunne have gang i madlavningen, og inden længe vil du have sprød aftens eller snacks til hele familien.

Denne airfryer anmeldelse fra Philips er derfor til dig, der er på udkig efter en model, som både er brugervenlighed og nem, og samtidig har en stor kapacitet. 

Fuld liste over test af airfryer. Eller find de airfryer opskrifter, som kunne være sjove at prøve kræfter med.Sund friturestegning i airfryer​

Det helt smarte ved en Philips Avance Collection XXL airfryer er jo, at den har samme gode effekt, som en fritøse har, hvor overfladen bliver sprød og knasende, og det indre bliver saftigt. Dog bruges der meget lidt eller slet ingen olie, til forskel for den famøse “ønskebrønd”, hvor maden tilberedes dybstegt i olie.

I Philips Avance Collection XXL air fryer kan du få sprøde pomfritter, kartofler, kylling, forårsruller, du kan bage kage og dampe laks… Ja, du kan nærmest det hele i den, og endda helt uden brug af olie, eller i hvert fald med minimal brug. Så ønsker du en sundere kost uden for meget unødvendig fedt, så prøve denne kanongode air fryer fra Philips.

Det er især på grund af den føromtalte Twin TurboStar-teknologi i denne Philips airfryer, der gør at den varme luft hvirvles rundt i hele den lille varmluftsovn, så alle siderne af maden bliver til beredt på samme og bedste vis, så du netop opnår denne sprøde og saftige oplevelse på én og samme gang.


Anmeldelse af multifunktionel madlavning​

Som nævnt ovenfor, så kan en airfryer meget mere end bare at bage og stege kartofler. Den kan nemlig også både grille, riste og bage mad, så hvis du skal have lavet andet end sprøde fritter i din air fryer, så er Philips Avance Collecton XXL ikke et dumt valg, for her er plads til det meste.

Denne premium airfryer har et digitalt display med forudindstillede madlavningsprogrammer. På den måde kan du nemt og præcist kontrollere indstillingerne for temperatur og og tid. 

Indstillingerne kan eksempelvis hjælpe dig med at få det bedste resultat, når du skal tilberede frosne pommes frites, en hel kylling, fisk eller kød. Det er altså en super nem måde at tilberede madvarer, der gerne skal opnå en bestemt temperatur for det bedste udbytte. 

Hvis du er interesseret i at lære mere om, hvad man kan bruge en airfryer til, kan du læse mere i denne informative artikel.


Rengøring af Philips airfryer xxl premium hd9867/90

En funktion der er med til at gøre dette produkt til en premium airfryer, er den nemme og anvendelige måde at rengøre den på. Den har nemlig en såkaldt Quick clean kurv med et slip let trådnet, der kan renses på bare 90 sekunder. 

Nemmere har det aldrig været at rengøre en køkkenmaskine. Man kan både aftage kurven og skuffen, som kan vaskes i din opvaskemaskine. Da produktet tilbereder via luft, slipper du også for den markante lugt af friture, som normalt fylder hjemmet ved tilberedning. 

Alle delene i denne premium Philips XXL HD965090 airfryer, som kan tages af, kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Det er altså en overskuelig og problemfri måde at spare tid på oprydning og rengøring ved madlavning. Det kan ofte være oprydningen og rengøringen efter madlavningen, der er grund til at man måske ikke orker at stå og lave lækker mad. Vi har testet rengøringen i denne anmeldelse, da det skal være hurtigt at gøre sin køkkenmaskine ren efter man har lavet mad.


Andre premium produkter fra Philips

Hvis du gerne vil have en airfryer, der lige er dét mere eksklusiv end de andre på markedet, så har dette brand også en XXL airfryer, som har nogle ekstra anvendelige funktioner og et mere eksklusivt udtryk.

Modellen, der hedder Philips airfryer xxl premium hd9867/90 er udsmykket med håndtag og knapper i en flot bronze farve. Det står i kontrast til andre airfryers på markedet, som ofte kan se lidt plastik-agtige ud. Den flotte farve giver et mere elegant udtryk, hvilket kan være en fordel, hvis du ikke har plads til at opbevare den væk fra køkkenbordet. 

Den anden model HD965090 har et sølv håndtag og et sort display, og det kan bestemt være en smagssag, hvilken farve man er mest til.


Designet er vigtigt

Når man skal have en køkkenmaskine stående frit fremme, kan designet være mere vigtigt end, hvis den kun skal frem, når den skal bruges. Udover udseendet på dette produkt, har den også nogle premium funktioner. 

HD986790 er den eneste Philips airfryer XXL, der helt automatisk selv kan justere tid og temperatur under madlavningen. Det er en funktion, der hjælper dig med at tilberede dine retter og madvarer helt perfekt. 

Det er den intelligente sensorteknologi, der gør det muligt at lave arbejdet for dig. Du skal blot vælge den type mad, du skal tilberede, og derefter trykke på start-knappen for at påbegynde tilberedningen. 


Sundere måde at lave mad på

Ligesom de andre airfryers fra dette brand er det en sundere måde at lave friturestegt mad på, som ikke går på kompromis med sprødhed udenpå og mørhed indeni. Der er op til 90 % mindre fedt i maden ved denne premium tilberedningsmetode sammenlignet med andre produkter. 

Det er Philips Rapid Air funktioner, der skaber en 7 gange hurtigere luftstrøm, som gør maden endnu mere sprød, end hvis du tilbereder samme madvarer i en almindelig ovn. Maden tilberedes endda også hurtigere i denne airfryer end i en ovn. 


Ingen forvarmning ligesom en ovn

Det skyldes blandt andet, at du ikke skal forvarme din Philips airfryer xxl eller vente på at den bliver varm ligesom en almindelig ovn. Du kan blot tænde den og putte maden ind, og så er tilberedningen i gang. 

En anden smart funktion i modellen HD986790 er også, at når tilberedningen går så hurtigt, kan du med ro i maven nyde måltidet når du er klar og har fikset de andre dele af måltidet, da produktet har en smart funktion, der holder maden varm ved en ideel temperatur i helt op til 30 minutter.


Sådan udvælger og anmelder vi produkterne

I nærværende artikel er alle produkter udvalgt og anmeldt på baggrund af grundig research ud fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter. De udvalgte produkter kan variere i pris alt efter, hvilken partner det udbydes hos.

Derfor samles alle produkter typisk i en pristabel, hvoraf det fremgår, hvor du kan finde produktet til den bedste pris. Trods partneraftale med en række forskellige forhandlere, er vores anbefalinger altid funderet i en samlet vurdering af produktet. 

Produkter vurderes og sammenlignes på baggrund af:

Produktafprøvninger foretaget af upartiske eller officielle aktører
Anmeldelser og udtalelser fra kunder
Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
Garanti-aftale samt den generelle service og omdømme hos udbyderen
Dybdegående indsigt i hvad forbrugeren på denne side foretrækker

De ovennævnte kriterier sættes i forbindelse med produkternes pris og generelle kvalitet. På baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, der nedskrives som anbefalinger.

Det skal pointeres, at vi i artiklen ikke rangerer produkterne fra bedst til værst. Det er derimod en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov.


Hør mere om de forskellige airfryer her


Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping læs deres test her.
Se anmeldelserne fra BBC GoodFood her.
Homes & Gardens – har bedømt de forskellige modeller – se dem her.

Om forfatteren