Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Onyx airfryer 5 liter eller 8 L – Test, anmeldelse og tilbud

Onyx airfryer 5 liter eller 8 L – Test, anmeldelse og tilbud

onyx airfryer

En test på Onyx airfryer med kapacitet på 5 liter, 8 L eller dual, indebærer en anmeldelse af det populære køkkenredskab. Airfryeren tilbyder den lette løsning for dig, der gerne vil have fremstillet simple måltider og dig, som måske ikke har pladsen til at udfolde dig vidt og bredt i køkkenet med diverse køkkenmaskiner, -redskaber og opskrifter. Læs mere i denne test af deres maskine samt hvor, du kan få den til et godt tilbud sammenlignet med Pricerunner.

bedste airfryer
Produkt:

ONYX Cookware Air Fryer 5L

Bedømmelse:
5/5
 • Spar 48% i dag
 • 5L stor og rummelig
 • 100 dages fuld returret
Se bedste pris
bedste onyx airfryer
Produkt:

ONYX AIRFRYER – 4L

Bedømmelse:
4,9/5
 • Nem at rengøre og tåler opvaskemaskine
 • God til 1 person
 • God til kød i airfryer
Produkt:

ONYX Cookware Air Fryer 8L

Bedømmelse:
4,7/5
 • 8L stor og rummelig
 • Nem at anvende
 • Nem at rengøre
Produkt:

ONYX Cookware Air Fryer DUAL

Bedømmelse:
4,7/5
 • Stor kapacitet på 4+4 liter
 • Tilbered retter samtidig
 • Tåler opvaskemaskine
onyx airfryer
Produkt:

ONYX GRILL AIRFRYER – 5L TOP-BETJENT

Bedømmelse:
4,8/5
 • 5L stor og rummelig – i et lille design
 • Perfekt til grill
 • Let at rengøre

Seneste opdatering: 19. MARTS 2024
Onyx er en af de rigtig populære airfryer, på markedet. Vi opdatere derfor vores guide om Onyx airfryer test og anmeldelse, jævnligt. I denne omgang har vi tilføjet Onyx Cookware Dual. Vi gennemgår nøje den seneste ekspert viden, for at kunne leverer den mest nøjagtige information til dig.

En frituregryde fra Cookware med god anmeldelse er et oplagt valg, hvis du ønsker én maskine til at klare ærterne for dig og fremstille hverdagens middagsretter, ekstravagante menuer eller blot en snack.

Mærke / model:Pris:
Onyx airfryer – 4L699 kr.
Onyx airfryer – 5L999 kr.
Onyx airfryer – 8L1.299 kr.
Onyx airfryer DUAL – 4L+4L1.499 kr.

Onyx airfryer – Bedst i test

5/5 baseret på +2100 stemmer
Onyx airfryer

Onyx Cookware

✅ 4,7 stjerner med +2100 anmeldelser
✅ Prøv produktet i 100 dage med fuld returret

Denne airfryer er bedst for:

 • Meget brugervenlig
 • Non-stick belægning på kurven
 • Digitalt LCD-display
 • Ensartet varmedistribution

Højdepunkter:

 • Gratis fragt og 100 dages returret
 • 50% hurtigere at rengøre
 • Tilbehør tåler opvaskemaskine
 • 5 liter – stor og rummelig
KategoriAirfryer
VarmeEnsartet varmedistribution
Programmer8 forudindstillede
Tilgængelige farverHvid
Volumen8 L

Airfryer anmeldelse – kompakt og gode opskrifter

Med en airfryer på tilbud fra denne producent får du ikke blot en smart løsning til tilberedning af mad, men også en praktisk maskine, der er nem at rengøre efterfølgende med god anmeldelse. Kurven, som maden tilberedes i, kan nemt tages ud og sættes i opvaskemaskinen. 

Derudover kan det resterende af din køkkemaskine blot tørres af med en klud, og så er din airfryer klar til brug igen allerede ved dit næste måltid. En Onyx airfryer anmeldelse handler blandt andet om den gode kapacitet, selvom den ikke fylder så meget, og derfor kan du altså både tilberede mad til mange personer ad gangen eller blot midre portioner til dig selv.

Se også Onyx airfryer tilbehør og Onyx wok, hvis du har brug for andre slags køkkenudstyr.


Tilberedning af alle typer retter

En airfryer kan anvendes til tilberedning af alle typer af retter, råvarer såvel friske som frosne, og dermed er en airfryer den perfekte køkkenmaskine. Hvad end du ønsker en simreret, et sprødt stykke kylling med skind, kogte kartofler eller grøntsager med bid, kan den uundværlige køkkenmaskine fremstille det. 

Find de bedste priser på maskinen her, sammenlignet på tværs med Pricerunner og opdateret for 2024. Vi har desuden samlet den aktuelle Onyx rabatkode i guiden længere nede, til der der gerne vil gøre en god handel.

Se også vores fulde guide over Onyx gryder tilbud i dette 2024 overblik.

Onyx Cookware

✅ 4,7 stjerner på Trustpilot med +2100 anmeldelser
✅ Prøv produktet i 100 dage med fuld returret

Du skal blot indstille din air fryer på displayet, hvorved du selv kan vælge, hvilket mad, du vil have tilberedt, og hvordan det skal tilberedes. 

En Onyx airfryer, på 5 liter eller 8 L, fremstiller endvidere maden ved at anvende meget varm luft, der cirkulerer ved høj hastighed. Desuden har dette brand indtænkt, at deres modeller som regel har en automatisk slukkefunktion, der sikrer, at du trygt kan anvende din airfryer uden risiko for fare. Find evt. også disse ting i din manual, som du kan udforske nærmere.

Du kan få en stort overblik over forskellige airfryer på tilbud samt anmeldelse her: Airfryer overblik


Derfor skal du vælge en Onyx airfryer tilbud​

Der er mange gode grunde til at vælge et godt tilbud ved at læse vores Onyx airfryer anmeldelse. Først og fremmest vil du have mulighed for at lave det lækreste og sprødeste mad uden brugen af meget olie. Du kan f.eks. Lave lækre og sprøde pommes fritter, crispy chicken eller andet uden at skulle stege maden i en masse olie.

Se også vores komplette guide indenfor det bedste proteinpulver 2024, der er masser inspiration at hente også ift. madlavning med actifry.

Er du også på udkig efter Irobot Roomba i7, find den her. Læs også Ellos rabatkode, Teeshoppen rabatkode eller Foodora rabatkode.

Onyx Cookware

✅ 4,7 stjerner på Trustpilot med +2100 anmeldelser
✅ Prøv produktet i 100 dage med fuld returret

Sprød mad uden friture

Ud over at have mulighed for at lave sprød mad uden friture, får du med en airfryer på tilbud fra det populære brand med god anmeldelse også en køkkenmaskine, der vil gøre din madlavning og hverdag meget nemmere. Det eneste du skal gøre at at trykke på en enkelt knap, hvorefter maskinen klarer resten af opgaven for dig. Du behøver derfor ikke at holde øje med maden konstant, men i stedet bruge ventetiden på resten af madlavningen. 

Brandet gør sig især god i anmeldelse for deres brugervenlige modeller, som kan købes til en fornuftig pris. I en Onyx airfryer anmeldelse af den omtalte køkkenmaskine udtaler en ekspert, at modellen er særligt nem at benytte, hvorfor den er genial til den travle person, som ønsker at gøre madlavningen så nem som muligt.

De andre brands som gør det rigtig godt på markedet, kan vi nævne Cosori. De er med hvad angår pris og features. Onyx airfryer og og Cosori er de bedste på markedet hvad angår dette.


Er køkkenmaskinen pengene værd?​

Det er svært at svare på, om en Onyx airfryer er pengene værd for dig, men i langt de fleste tilfælde vil svaret være ja, da de klarer sig godt i anmeldelse. En Onyx airfryer er en meget populær og moderne køkkenmaskine, og langt de fleste brugere mener, at deres madlavning er blevet markant nemmere og sundere. Desuden kan denne køkkenmaskine ofte findes på tilbud på deres hjemmeside. 

Se også Onyx airfryer tilbehør og Onyx wok.


Anbefalingsværdig hele vejen igennem

Køkkenmaskinen er i høj grad anbefalingsværdig, og vi tør næsten godt at love, at en maskine fra Onyx airfryer med god anmeldelse kommer til at leve op til dine forventinger. Ved at vælge en airfryer med god anmeldelse af eksperter kan du samtidig være sikker på at få en model, som virker upåklageligt. Der er naturligvis stor forskel på kvaliteten alt efter hvilken model fra brandet, du vælger, hvorfor du med fordel kan købe en enhed med god anmeldelser for at være sikker på, at den lever op til forventningerne.


Hvad kan du lave i din Onyx airfryer 5 liter?

Lad os nu antage at du har købt dig din Onyx airfryer 5 liter, eller anden model på tilbud, der passer til dine behov – hvad skal du så lave i den? Det kan være svært at lure lige, hvad der er lækkert at lave i dette køkkenredskab, fremfor det du kan lave i en ovn eller frituregryde.

Ikke bare os, men de fleste anmeldelser og test påpeger, hvor lækkert og hurtigt dette køkkenelement er til at tilberede de bedste og sundeste mad. Du kan varme og tilberede en fiskefilet, uden at skulle tilføje en masse smør og fedtstoffer. Nogle eksempler på gode retter at tilberede i en airfryer er fx sprøde grøntsager, kylling og det er enda også muligt at bage kage.

Nu hvor du bruger en del strøm på dine køkkenredskaber, kan det også være en fordel at kende til hvad koster 1 kWh i dag i disse tider ellers se nogle af de billigste priser hos nettopower elpriser.


Inspiration med Onyx airfryer opskrifter

Men lad os komme med lidt forskeligt inspiration til din madlavning med din kommende eller nuværende køkkenmaskine fra det omtalte mærke specialiseret i produkter til hjemmet. Der er nemlig mange spændende Onyx airfryer opskrifter at finde online, både når det skal gå hurtigt og når I har god tid derhjemme i privaten.


Bagte kartofler

Du kan hurtigt og nemt lave de lækreste bagte kartofler til din mad. Det gælder både den gammeldags bagekartoffel i staniol, men også både eller skiver, som er enormt lækre til salat og et godt stykke kød. Den næsten uundværlige køkkenmaskine fra Cookware gør det hårde arbejde, og tilbereder dem sprøde uden du behøver olie.


Laks (eller anden fisk) opskrift

Du kan snildt placere et stykke fisk i din Onyx airfryer opskrifter. Flere kogebøger, anmeldelser og test kommer omkring brugen af denne airfryer til tilberedning af fisk og skaldyr, som ofte er overset i denne sammenhæng. Du kan med snilde opnå en saftig fisk uden at skulle være kok.


Desserter

Tro det eller ej, så kan du også benytte maskinen til at tilberede de søde sager. Du kan nemlig både bage mindre kager, churros eller andre lune søde retter i din maskine. Du kan også lune frugter op til blandt andet en god gammeldags bananassplit.


Bønnefritter

Er du til de sunde alternativer ift. opskrifter, kan du ved hjælp af din maskine også lave et hav af gode og spændende sides og snacks. Vi synes selv, at de lækre bønnefritter er gode til dig som prøver at undgå kartoffelfritter. Et par vaskede bønner i din airfryer og drysset med lidt ristet sesam, og den er hjemme. Til en omgang bønnefritter er det oplagt at vælge en Onyx airfryer 5 liter. Vil du gerne lave både bønnefritter og sprøde pommes frites samtidig, kan du med fordel vælge Onyx airfryer dual.


Som sagt kan du lave mange forskellige ting i en airfryer. Du kan lave alt fra bønnefritter til en hel steg.


Hvad kan du være opmærksom på? 

Når du skal købe din næste airfryer, så er der nogle ting, du med fordel kan kigge efter. Der er nemlig  forskel på de forskellige air fryer modeller, og hvilke funktioner de hver især har. Nærværende mærke er et super populært brand, og derfor er der mange gode grunde til at vælge en model herfra, som oftest kan findes på tilbud. 

Først og fremmest skal du gøre dig nogle tanker omkring, hvor mange mennesker du forventer, at der skal laves mad til i maskinen hjemme i dit køkken.

Hvis du skal lave mad til flere mennesker af gangen, eller blot større portioner, så kan du med fordel købe en større model, som klarer sig godt i anmeldelser. Der vil nemlig være forskellige størrelser på kurven i maskinen og dermed hvor meget mad, den kan indeholde. Selvom de store maskiner er dyrere, kan de ofte findes på tilbud.

Find endnu flere rabatkoder på Cosori rabatkode, Pixum rabatkode, Jollyroom rabatkode, IKEA rabatkode eller Apopro rabatkode.


Model med større kurv – se Pricerunner priser

Hvis du skal lave mad til flere mennesker af gangen, bør du købe en model med en større kurv, hvor du kan lave mad til hele familien på én gang. Dermed slipper du altså  for at lave pommes fritter over to omgange. Her kan du både vælge en mellem Onyx airfryer 4 L, 5 L, 8 L og dual. På den måde kan du vælge den, som passer til dine behov. Er I flere end 2 personer i husholdingen, kan det være praktisk at vælge en kapacitet med 5 liter og over.

Alternativt kan man også købe en med indbyggede hylder, som minder meget om den almene ovn. Her udnytter du altså alt pladsen i din maskine og kan lave meget store portioner mad af gangen. Onyx airfryer sælger desværre ikke denne type, men du kan i stedet købe en model med indbyggede hylder fra andre brands.

Derudover bør du overveje, hvor stor en air fryer, der er plads til. Selvom det generelt er en relativt stor køkkenmaskine, vil der altså være forskel på modellernes størrelse fra dette mærke. Hvis du bor i et lille hjem, vil det være smart at købe en mindre og mere praktisk model, som du nemt kan gemme væk i skabet. Selvom mærket laver pæne airfryer modeller, vil det alt andet lige være dejligt for dig, at have muligheden for at gemme din Onyz airfryer væk i skabet. 

Overvej også den store Qookware 7,5L airfryer.Hvor finder jeg Onyx tilbud

Har du planer om at investere penge i en køkkenmaskine fra Onyx airfryer, men er i tvivl om, hvad brandet er for en størrelse? De klarer de sig godt i anmeldelse indenfor samtlige af deres produkter, og disse kan desuden ofte findes med god tilbud på deres hjemmeside. Derfor er det helt forståeligt, at du gerne vil hvide mere om mærket, inden du køber den smarte maskine til dit køkken. 

Omtalte brand laver nemlig ikke kun airfryer køkkenmaskiner. De laver også masser af andet udstyr til køkkenet såsom stegepander gryder, køkkensæt, knive og en masse andet tilbehør, som klarer sig godt i anmeldelse og ofte kan fås på tilbud på deres hjemmeside. 


Producent af innovativt køkkenudstyr

Onyx airfryer er kendte for at udvikle og producere innovative køkkenudstyr, som klarer sig meget godt i anmeldelse. Deres produkter er lavet af højeste kvalitet og kan benyttes i mange, mange år, hvad end du køber det føromtalte køkkenapparat, pander, gryder, knive eller andet. De udvikler produkter ud fra hvilke behov og mangler, der måtte være på markedet, hvorfor du altid kan være sikker på få produkter, der lever op til dine forventinger.


Har også pander m.m.

Brandet, der er kendt for deres cookware, startede med deres populære non-stick pande, som den dag i dag stadig er et af deres primære produkter, som klarer sig helt fantastisk i anmeldelse og kan fås til en fornuftig pris og med gode tilbud. Brandet ønsker altid at skabe tryghed for kunderne, når du køber alle deres produkter, og derfor tilbyder de 100 dages returret ved hvert eneste produkt, de fremstiller. 

Cookware-brandet ønsker at skabe gennemsigtighed i deres brand, hvorfor du kun kan købe deres airfryer og andre produkter på deres egen hjemmeside, hvor du ofte vil kunne finde gode tilbud og andet. 


Rengøring af en Onyx airfryer

Lad os antage, at du har købt dig dette lækre køkkenudstyr, som kan hjælpe dig med din madlavning, så du kan servere hurtig men også lækker mad for familien eller gæster. Du kan nemt imponere. MEN er det et stort projekt at gøre dette rent? 

Du behøver ikke at være så bekymret, det er mere lige til end du burde tro. Du kan nemt og tilgængeligt gøre din Onyx køkkenmaskine rent. Der gælder overordnet samme regler for rengøring som andre typer af air fryer og actifryers.


Vær obs. på at bruge stålbørster i airfryeren

Det er først og fremmest vigtigt, at du er varsom med at bruge stålbørste på indersiden ved rørerne, da det kan skade belægningen. Det kan gøre at de ikke virker optimalt på sigt.

Du kan rengøre indersiden af din Onyx airfryer med en blød svamp eller klud, hvis du skal fjerne madrester, olie eller anden form for fedt. Du kan med fordel gøre dette 1-2 gange årligt, for at holde den vedlige. 


Den “daglige” rengøring, som du bør gøre efter brug, er nærmere en aftøring af overflader og en vask af kurv, plade, brødform, bageform eller hvilke tilbehør du har haft i brug. Som ofte benytter man den tilhørende kurv til air fryer, denne kan man i nogle tilfælde vaske i vaskemaskinen. 

De fleste Onyx produkter, herunder deres airfryer, tåler opvaskemaskine. Men disse ting vil du med stor sandsynlighed blive informeret om i din manual, eller ved yderligere undersøgelser eller en anmeldelse eller uddybning andre steder, eller hos forhandleren. Spørg endelig ind hos forhandler, eller kontakt producenten selv, hvis yderligere spørgsmål.


Hvor finder jeg det gode tilbud samt rabatkode?

Udover at dette skønne køkkenredskab ikke er det dyreste af sin slags, som udgangspunkt, så kan du holde øje med gode tilbud forskellige steder, eller her på siden. Vi elsker, hvis du kan spare lidt penge på dine produkter.

Du kan blandt andet holde øje på mærkedage som Black Friday, sommerudsalg, januarudsalg eller andre årlige tilbagevendende kampagner og tilbud og rabatkode. Her sparer du ofte en del penge, ofte op til halv pris på din Onyx airfryer tilbud.

Du kan med fordel også altid holde øje på steder og hjemmesider som denne, hvor der kan være afsløret skjulte tilbud, rabatkode og kampagner, som du kan benytte dig af. De veksler hurtigt, og du kan derfor med sikkerhed forvente forskellige typer af tilbud og rabatter. Det varierer en del.


Hold øje med forhandleren ift. tilbud

Ellers er det med at holde godt øje her på siden, om forhandleren sætter den på tilbud i ny og næ, hvor der så er et par kroner at hente. Idet at produktet ofte står til omkring 1.000 kr., er det begrænset hvor mange penge du kan spare dog. Se ligeledes den aktuelle rabatkode her på siden.

Du kan med fordel også nærstudere din Onyx airfryer manual, når du har købt den fra forhandleren. Der kan nogle gange gemme sig nogle flere opdateringer, som vi ikke har med i denne guide og overblik.

Så vi vil klart anbefale blot at slå til, og komme i gang med din madlavning allerede i dag.


Hvilken information finder jeg i min Onyx airfryer manual?

Har du investeret i dette skønne køkkenredskab, som kan hjælpe dig med at lave mad nemt, hurtigt og effektivt, så følger der ofte en Onyx airfryer manual med, som kan hjælpe dig til både hvilke specifikationer, egenskaber, begrænsninger og meget andet som modellen indebærer.

Det kan være at dit produkt skal rengøres på en specifik måde, og at denne vedligeholdelse skal gøres med specifikke produkter eller redskaber. Det kan ofte variere, alt efter, hvilken version der er tale om, og dermed kan vi her ikke skrive konkrete ting ind fra den manual som er tilknyttet dette produkt.

Maskinen med god anmeldelse fylder ikke ret meget og passer til ethvert hjems køkken. Lav din mad hurtigt med hjælp fra Onyx airfryer opskrifter. Det anerkendte mærke har en god service med gratis fragt og 100 dages returret.


Sådan udvælger og anmelder vi produkterne

I nærværende artikel er alle produkter udvalgt og anmeldt på baggrund af grundig research ud fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter. De udvalgte produkter kan variere i pris alt efter, hvilken partner det udbydes hos. Derfor samles alle produkter typisk i en pristabel, hvoraf det fremgår, hvor du kan finde produktet til den bedste pris. Trods partneraftale med en række forskellige forhandlere, er vores anbefalinger altid funderet i en samlet vurdering af produktet. 


Produkter vurderes og sammenlignes på baggrund af:

 • Produktafprøvninger foretaget af upartiske eller officielle aktører
 • Anmeldelser og udtalelser fra kunder
 • Specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper ved produktet
 • Garanti-aftale samt den generelle service og omdømme hos udbyderen
 • Dybdegående indsigt i hvad forbrugeren på denne side foretrækker

De ovennævnte kriterier sættes i forbindelse med produkternes pris og generelle kvalitet. På baggrund heraf foretages en subjektiv vurdering, der nedskrives som anbefalinger. Det skal pointeres, at vi i artiklen ikke rangerer produkterne fra bedst til værst. Det er derimod en gennemgang af de mest populære produkter på markedet, der opfylder forbrugernes behov.

Er du interesseret i en Onyx stegepande? Så læs med her.


FAQ om Onyx airfryer​

Er en Onyx airfryer pengene værd?

En airfryer fra Onyx helt sikkert pengene værd. Du får et godt produkt, der kan tilberede hurtigere, mere sprødt og saftigt og mere fedtfattigt end andre tilberedningsmetoder kan. Derfor kan sådan én køkkenmaskine være at foretrække over både en ovn og en frituregryde i mange tilfælde.

Hvilken airfryer skal jeg vælge?

Der findes mange gode airfryere på markedet, hvilken du skal vælge afhænger af dine behov. En Onyx air fryer på 5 liter er god til flere forskellige størrelser af familier og hjem. Derfor er dette et godt valg for rigtig mange, til madlavning og tilberedning af snacks.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Hvilken størrelse airfryer, du bør vælge, afhænger af, hvor mange mennesker, du skal tilberede til, samt formålet. Er det aftensmaden til hele familen, vil en større airfryer være at foretrække, mens en mindre kan gøre jobbet, hvis det blot er til snacks og lignende.

Er en Onyx airfryer god?

Hvis man sammenligner prisen på en Onyx airfryer med andre op modeller, klarer den sig bedst. Den har alle de gode features til en rigtig god pris.

Hvilken olie er bedst til airfryeren?

Du kan anvende alle former for olie i en airfryer. Vi anbefaler, at du bruger en smagsneutral olie, såsom solsikkeolie eller rapsolie, men du kan også sagtens bruge en olivenolie, hvis det er det, du lige har ved hånden. Undgå dog koldpressede olier, da de kan få en brændt smag.


Angivelse af kilder og tests: