Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Haws airfryer 5,5 L tilbud – Anmeldelse og tilbehør

Haws airfryer 5,5 L tilbud – Anmeldelse og tilbehør

bedste airfryer i test

Smart og prisvenlig Haws airfryer 5,5 L, som er billig ud over det sædvanlige. Køkkenmaskinen passer perfekt til dig, der ønsker at eje et godt produkt, men samtidig ikke vil investere for mange penge i det. Her finder du de nyeste tilbud, samt hvilket tilbehør du kan få til maskinen.

Maskinen er udviklet med en volumen på 5,5 liter, hvorfor den er perfekt til mindre hjem, hvor du ikke skal lave mad til mange mennesker af gangen. Den har en effekt på 1400 watt, og er vurderet blandt eksperterne til at klare madlavning upåklageligt, trods den billige pris. 

Lækker Haws airfryer 5,5 liter

Denne gode air fryer fra Haws gør især indtryk på mange forbrugere, fordi den, som nævnt, er billig, men alligevel gør arbejdet helt perfekt. Derfor vil dette være et rigtig fint valg, hvis du skal have fat i din første air fryer, eller hvis du gerne vil skifte til én, der virker, men ikke vil investere en bondegård i det.

I denne maskine få du et produkt der både har timer, termostat, buzzer signal, digitalt display, antislip fødder og mange andre gode funktioner, der gør anvendelsen nem. Desuden tåler indmaden maskinvask, så når du har tilberedt din mad, kan du smide kurven i opvaskemaskinen og læne dig tilbage.

Et godt alternativ

Du vil med denne udgave opnå et godt alternativ til ovnen eller frituren, og du kan opnå de lækreste sprøde pommes, uden at skulle bruge for meget olie. Det eneste du skal gå på kompromis med at størrelsen – så hvis du skal lave hovedretter til et stort selskab anbefales det, at du benytter maskinen som et supplement eller til at lave snacks som f.eks. pommesfritter. 

Den er udstyret med et varmebeskyttende håndtag og en touch funktion, der gør den mere funktion og brugervenlig. Mad kurven kan endda nemt tages ud af maskinen og puttes i opvaskemaskinen. Se de aktuelle Haws airfryer tilbud her, vi har funder nye 2023 rabatkoder for at du kan få en god handel på køkkenmaskinen.

Juster både temperatur og tid

Med denne airfryer er det muligt selv at justere både temperatur og tid, og du kan samtidig vælge imellem en masse smarte programmer, således at der med denne model er mulighed for madlavning til enhver anledning. 

Ønsker du at gøre madlavningen meget nemmere, slippe for at bruge for meget kalorierigt olie, og samtidig ikke lyster at smide for mange penge efter produktet? Så vil denne model fra Haws være en perfekt udgave for dig.

Er du træt af at gøre rent? Læs om den bedste robotstøvsuger 2023 her.

Hvem passer Haws 5,5 L airfryer til?

5,5 liter lyder måske ikke af meget, og det er bestemt heller ikke meget. Men når det kommer til størrelsen på en airfryer, så er det faktisk en større krabat. Med en air fryer på 5,5 L, som denne fra Haws er, kan du brødføde en familie på op til 6 personer, fordi der vil være plads til at tilberede en stor mængde mad.

Ønsker du at kunne tilberede al maden på én gang i en airfryer, så vil du skulle have fat i en relativt stor airfryer. Her ville denne aifryer fra Haws på 5,5 L være god til en mindre familie eller et par, fordi der er masser af plads til et helt måltid. Men skal du servere mad for en større familie på 5-6 personer, vil du skulle tilberede over flere omgange, hvis hele menuen skal tilberedes heri.

Derfor vil vi fortrinsvist sige, at Haws 5,5 L airfryer er beregnet til 4-6 personer, men det er med forbehold for, at kun ét af elementerne på menuen skal tilberedes i din air fryer, eller at du vil gøre det over flere gange. 

Skal du bruge en Onyx knive til din madlavning? Læs om den her.

Hvad kan man tilberede i en airfryer?

Alt. Du kan bruge en airfryer til mere eller mindre de samme ting, som du ville bruge en varmluftsovn til. En air fryer jo faktisk bare en miniversion af en varmluftovn, hvor varmen cirkulerer rundt om maden, så det bliver sprødt på alle sider.

Netop det sprøde aspekt er noget mange er glade for. Derfor bruger mange forbrugere deres Haws 5,5 liter airfryer til tilberedning af eksempelvis pomfritter, kylling og andre ting, der gerne må få en sprød overflade eller som skal være ekstra saftigt inde i midten.

Fuld liste over test af airfryer

Hør mere om de forskellige airfryer her

Læs også

Angivelse af kilder og tests:

Good Housekeeping har lavet denne guide. Læs den her.
BBC GoodFood har anmeldt forskellige maskiner – se den her.
Homes & Gardens – se deres test her.

[ratemypost]

Om forfatteren