Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Mercedes GLC pris – hvor meget koster SUV hybrid i 2023?

Mercedes GLC pris – hvor meget koster SUV hybrid i 2023?

Mercedes EQC pris

Er du på jagt efter den perfekte bil til leasing, eller køb og derfor leder efter en Mercedes GLC pris, så kan du herunder finde svar på, hvad den koster med de forskellige løsninger.


Hvad koster Mercedes GLC?

Prisen på en Mercedes GLC fra ny starter på 740.000 kr. og kan købes brugt og billigere, hvor prisen er afhængig af alderen og hvor brugt den er. Skal du lease, kan du få en denne model helt ned til 2.300 kr. /mdr. Det er dog afhængigt af modellen.

Er du ikke på jagt efter en EQC, så kan du også læse mere om pris på Mercedes EQC, Mercedes C220d og Mercedes a klasse lige her.

Din Mercedes GLC pris afhænger af flere forskellige faktore:

  • Model og alder
  • Hvor brugt den er – antallet af kilometer kørt
  • Ekstraordinært udstyr
  • Firehjulstræk eller andet

Mercedes glc

Hvor langt kan en Mercedes GLC køre?

Har du fået fingrene i en Mercedes GLC, uanset hvilken type, så har den forholdsvis lang rækkevidde. Dog er deres SUV model blot med en rækkevidde på 100 km. hvilket er i den lave ende. Men den har tilgengæld en utrolig hurtig opladning.

Hvis du derimod ser mod en GLC 220d har den ofte en rækkevidde på helt op til 300 km. Hvis du køber den brugt, skal du dog være opmærksom på at dette kan falde.

Er du mere interesseret i Mercedes leasing, så kan du blandt andet læse om:


Læs også:

Er du interesseret i Audi leasing? Så læs med her. Eller hvad med brugte elbiler? Bliv klogere på området her. Du kan også læse mere om Leasing af varebil Mercedes.


Angivelse af kilder: