Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Energiselskabet Elg elpriser

Elselskabet Elg elpriser time for time

Bliv klogere på de bedste elpriser time for time hos elselskabet Elg.

Mandag – fredag: 08:30 – 16:00
Møllergade 16, 1. sal, 5700 Svendborg
www.elgpower.dk

Med Elselskabet Elg elpriser, får du ikke bare gode priser på el time for time, men også strømpriser, der giver mening for lokalmiljøet. Du kan her læse mere om, hvorfor det er en fordel at vælge dette elselskab, finde anmeldelser fra TrustPilot og en god fast pris på et abonnement. Kontakt dem i dag.

Nu om dage bruger vi store mængder at strøm til at oplade alle vores gadgets, til at lave made, til at holde landet i live, og til at lyse verden op. Derfor er det også blevet en helt afgørende og vigtig del af vores liv, så hvorfor betale for meget for det?

Find gode tilbud og billig el her.


Andel Energi - pærer

Hvorfor vælge Elselskabet Elg elpriser som dine vejledende?

Vælger du Elselskabet Elg, som din foretrukne eludbyder, vil du kunne opleve en god kundeservice, gode strømpriser med variabel eller fast pris, og gennemsigtige tilbud, der kan komme dig til gode.

Med Elselskabet Elg elpriser har du mulighed for at følge strømpriser time for time og holde dig opdateret på, hvordan strømmen bevæger sig i forhold til priser. Dette kan gøre nemt. Kontakt dem for at høre mere om en god elaftale og mere.


Hvordan beregnes elpriser hos Elselskabet Elg?

Når du modtager en elregning fra Elselskabet Elg, så vil deres elpriser time for time være beregnet ud fra forskellige faktorer, herunder:

  • Udgifter til leverandør
  • Moms
  • Afgifter til staten
  • Udgift til transport via elnetselskab

Heraf er det kun 12% der rent faktisk er dit elforbrug, mens det resterende af dine strømpriser kommer fra moms, afgifter til staten og forskellige udgifter til leverandører, mm. Dette er påkrævet af den danske stat og kan ikke ændres. Generelt set, bestemmes elpriser i Danmark af Nordpool, der bestemmer strømpriser i Norden. Find mere information om elselskaber og elpriser her.

Elselskabet Elg - elmast

Hvilken udbyder skal du vælge?

Det er helt op til dig, hvilken udbyder, du finder mest favorabel i forhold til dine behov. Derfor kan både Elselskabet Elg, såvel som andre lignende elselskaber være gode.

Hos Elselskabet Elg finder du elpriser time for time, som du kan følge i din hverdag. Får hertil gode tilbud på strømpriser, find gode anmeldelser på Trustpilot og god kundeservice, som du kan nyde godt af.


Nyttige oplysninger om Elselskabet Elg:

  • Adresse: Møllergade 16, 1. sal, 5700 Svendborg
  • Webadresse: www.elgpower.dk

Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Sammenlign altid fordele

Med Elg er du sikker på at få en god elpris time for time, men det kan også være en fordel at sammenligne med andre elleverandører, før du træffer en endelig beslutning. Husk altid at have styr på din eksisterende elaftale – står du midt i en bindingsperiode, kan det koste penge at skifte.


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk


Angivelse af kilder og tests: