Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Volvo V90 Leasing – byg din egen adventure

Volvo V90 Leasing – byg din egen adventure

Volvo v90 leasing

Mangler du en tidløs klassiker, der bringer morgendagens tanker gode. Så kan du med Volvo V90 Leasing få dine drømme til nye højder. Og der er langt bedre mobilitet så du nemt kan komme fra A til Z på ingen tid.

Modellen er et godt twist af alt det gode samlet i en model. Derudover formår Volvo V90 at være med til at skabe forandringer samt nedbryde CO2 udslip, hvilket på længere sigt kun er godt for vores klima. Du kan allerede idag, finde den leasing, der passer til dig længere nede på siden.

Er leasing af en volvo ikke dig? – så kan du ogs sagtens lease en Tesla eller den populære Range Rover.


Dit valg – dine muligheder med Volvo V90 Leasing

Der er mange gode grunde til allerede idag, at lease en bil, og du kan vælge lige den aftale, der passer bedst til dine krav og ønsker. Med operationel leasing, får du et bedre overblik over dine serviceydelser samt alle dine samlet udgifter.

Derudover slipper de for uforudsete omkostninger, da du på forhånd kender til den faste månedlig ydelse. Det vil så sige at du ikke har nogen penge bundet fast i bilen. Efter aftalt udløbsdato for leasning af Volvo V90, så aflevere du bare bilen tilbage. Så slipper du for at skulle tænke på gensalgsværdi eller på at skulle finde en ny køber.

Volvo V90 leasing er en oplagt bil hvis man efterspørger en stationscar. Dens design er smukkere end aldrig før. Derudover er der indbygget en masse cool funktioner som kan gøre køreturen endnu mere liv. Der er blandet integreret blind spot information system samt er vores elskede google også integreret i modellen.

Du kan lease en Volvo i forskellige modeller og længder. Alt efter hvad du har af mål og drømme for livet med din bil. Der er altså fleksible muligheder for dig som gerne vil lease en grønnere bil. Og som gerne vil slippe for benzin.

Hvorfor lease en Volvo V90?

Leasing af en Volvo V90 giver nye højder og mål. Du kan lære blive klogere her, hvilken leasing som der egner sig bedst til dig og din familie her.

  • Sæsonleasing
  • Finansiel leasing
  • Operationel leasing
  • Flexleasing

Leasing giver dig frihed til mere familie og vennerne. Du frit vælge din favorit Volvo eller vores favorit Volvo V90. Derudover kan du ved sæson skifte din bil, så du også kan prøve andre bilmærker og derimellem finde din drømmebil. Med denne skønne stationcar hvor der god komfort og sikkerhed, kan du sagtnes køre din familie rundt.

Info om Volvo V90 leasing

Ca. månedlig ydelse hos Autohuset-vestergaard

7.995 DKK pr. måned

Ring til autohuset-vestergaard for at lease:

63 13 41 35

Info om bilen:

TypeHybrid
Km/L111
HK253 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Se anmeldelse af Mercedes Sprinter kassevogn nedenfor


Søger du andre anbefalinger?

Hos mydinners kan du altid finde de anbefalinger på produkter og ydelser der er gældende på markedet. Du kan blandt blive på klogere på airfryer tilbehør eller står du for aftens middag, kan du også lære opskriften på en Mai Tai drink.


Angivelse af kilder:

  • Læs mere om anmeldelsen AutoExpress har givet her.
  • Læs om Volvos historie her.