Denne opskrift på en Mai Tai drink, vil give dig følelsen af resort ferie. Med en Mai Tai i hånden vil du drømme, om tropisk ferie, tiki og resort liv. som prikken over i’et kan du med fordel servere den i et tiki krus.
Selv om en Mai Tai ofte høre hjemme på et resort eller en sommeraften, kan du sagtens drikke den året rundt. Og er oplagt til en temafest eller når du bare savner sommeren. Derudover er den også super nem at lave!

Mai Tai drink
Equipment
- 2 glas
- 1 Jigger(målebæger)
- 1 shaker
Ingredienser
- 10 cl rom
- 3 cl Cointreau
- 2 cl Sukkersirup
- 3 cl Mandelsirup
- 5 cl Frispresset limesaft
- 3-5 stk Isterninger
- 1-2 stk Myntekviste
Sådan gør du
- Find din shaker frem, og tilføj rom, cointreau og mandelsirup
- Tilføj så sukkersirup
- Tilføj dernæst friskpresset limesaft
- Find dit glas frem, og fyld med isterninger
- Hæld indholdet af din shaker over isterningerne i dine glas
- pynt til sidst med myntekviste
Video
Nutrition
En tropisk klassiker
Hvad er det i en Mai Tai drink? mange tror der skal ananasjuice i, men det skal der faktisk ikke! den eneste frugtjuice der skal i en Mai Tai er faktisk lime. I vores opskrift får du en klassisk Mai Tai. Dog er det også en stærk drink, så tilføje gerne ananasjuice hvis den er for stærk.
Mai Tai forbinder mange med Thailand, på grund af den tropiske smag. og drinkens popularitet på forskellige tiki restauranter. Men har faktisk oprindelse i Oakland, Californien, og var meget populær i 50’erne og 60’erne. På grund af dens popularitet er den gået hen og blevet en klassiker. Så prøv opskriften, og drøm om strand, pool og resort.
Kilder
- Find også acouplecooks version her.
- Find flere versioner på pinterest.