Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Husholdning » Robotstøvsuger – Bedst i test: Her er de 10 bedste robotstøvsugere

Robotstøvsuger – Bedst i test: Her er de 10 bedste robotstøvsugere

Robotstøvsuger - Bedst i test
Indholdsfortegnelse Vis

En robotstøvsuger test 2024 kan være en afgørende hjælp til det svære valg mellem de bedste maskiner på markedet. Der er nemlig en masse forskellige produkter at vælge imellem alt efter, om du har gulvtæpper eller døjer med hundehår derhjemme. Vi har samlet dem, der er bedst i test og som har en overordnet god anmeldelse.

Produkt:

Neatsvor X500

Bedømmelse:
4.9/5
 • Opladningstid: 2 timer
 • Google Home app 
 • Hurtig opladningstid
Produkt:

iRobot Roomba i7

Bedømmelse:
4.7/5
 • Brugstid: 90 min.
 • iRobot Home app 
 • Opladningstid: 2 timer
Produkt:

iRobot Roomba Combo i8

Bedømmelse:
5/5
 • Støjsvag: 50 DB
 • Brugstid: 90 min.
 • Stemmestyring
Produkt:

Roomba Combo 1138

Bedømmelse:
4.7/5
 • Middel robotstøvsuger
 • Wi-Fi connected
 • Timer-funktion
Produkt:

Roborock S7 MaxV

Bedømmelse:
4.8/5
 • Moppefunktion
 • Kraftig sugeevne
 • Lang batterilevetid
Produkt:

Roomba Combo® i5

Bedømmelse:
4.7/5
 • Rengør efter objekt
 • 2 i 1 robotstøvsuger og moppe
 • Ideel til hjem med kæledyr
Produkt:

iRobot Roomba S9 plus

Bedømmelse:
4.9/5
 • Gavekort på 400 kr.
 • Grøn strøm
 • 6 mdr. binding

En elektronisk rengøringshjælp kan være den perfekte løsning til en travl hverdag, hvor man hellere vil prioritere at bruge sin fritid på sin familie, en hobby eller andre gøremål. En robotstøvsuger anmeldelse kan variere alt efter den enkeltes behov, men vi har opstillet de vigtigste egenskaber ved hvert produkt, så du kan vælge den, der bedst opfylder dine behov og dit hjem.

ProduktRobotstøvsuger bedst i test
Robotstøvsuger test
iRobot test

Støvsuger bedst i test
Roomba testvinder
Neatsvor test
iRobot i8 støvsuger
Pris2,190,-4,290,-2,999,-11,999,-5,499,-3,999,-3,990,-4,499,-
Anmeldelse5/55/54.8/54.8/54.7/54.6/54.8/54.6/5
Testvinder
Sugeeffekt3000 Pa6000 Pa1800 Pa2200 Pa1700 Pa2200 Pa6000 Pa2200 Pa
Opladningstid480 min480 min90 min90 min180 min120 min480 min120 min
Drifttid90 – 120 min120-180 min75 min120 min120-180 min180 min120-180 min180 min
Mopping
Aut. opladning
Se tilbudSe tilbudSe tilbudSe tilbudSe tilbudSe tilbudSe tilbudSe tilbud

Seneste opdatering: 19. DECEMBER 2023
Hvis der er noget vi elsker her på kontoret, så er det robotstøvsugere, det er også derfor vi vælger at opdatere vores guide løbende, så du altid har den mest opdaterede information. I denne ændring har vi tilføjet: iRobot Roomba i3+


De 10 absolut bedste robotstøvsugere i test-guiden 2024

Hvad gør et produkt til en testvinder i 2024?

Når en robotstøvsuger kåres som en testvinder, er det med det forbehold, at det ikke nødvendigvis er det bedste valg for alle. Vi kan alle hver især have forskellige præferencer og behov, når det kommer til rengøring af vores hjem. Det kan være, at vi har forskellige størrelse boliger, husdyr, gulvtæpper, trægulve eller andre faktorer, der kan kræve specielle funktioner for en optimal rengøring.

At et produkt er kåret som bedst i test kan dog være en rigtig god indikator for, hvilke robotstøvsugere der klarer nogle bestemte opgaver bedst. De kan derfor være gode at læse, inden man køber et produkt, så man er helt sikker på, hvad man kan forvente og hvad man får for sine penge. Du kan også læse mere om hvilken robotstøvsuger, der er bedst i denne artikel.

En effektiv sugeevne er ofte en indikator for en test af en god model, der klarer rengøringen grundigt og opsamler alle former for krummer, hundehår eller andet snavs, der kan samle sig på gulvet. Det kan ofte også have noget at gøre med, hvilke børster der er på undersiden. Gummibørster er bedre til at samle støv og små partikler, der eller ikke ville blive opfanget.


Levetiden på batteriet

Levetiden for batteriet kan også være med til at give en god anmeldelse af en robotstøvsuger. Det er surt, hvis den ikke kan nå at rengøre hele boligen eller de rum, den er sat til at støvsuge, på én opladning. Det kan dog være en faktor, du ikke behøver være så opmærksom på, hvis du har en mindre bolig, der ikke vil tage alverdens tid at nå omkring.

Om det er en ekstern støvbeholder eller en, der skal tømmes kan også være med i overvejelserne. Det er ikke den mest essentielle funktion, hvorvidt man selv skal tømme beholderen eller om den selv klarer det automatisk, men det kan helt klart være en stor lettelse, at den bare selv sørger for det, så den ikke pludselig er fyldt og derfor ikke kan arbejde, før du tømmer den. Det kan være smart, hvis du har den til at køre om natten, eller når du ikke er hjemme, da man dermed ikke er der til at tjekke for om beholderen er fyldt eller ej.


Designet varierer

Formen eller designet på modellerne er også varierende, og kan for nogen have betydning for, hvorvidt den er en testvinder. Hvis den er firkantet, kan den bedre nå ud i hjørner og langs vægge, fremfor hvis den er rund. Det er dog de fleste modeller, der er runde, så de er bestemt ikke dårlige af den grund.

Selvom det måske ikke er det primære formål, så er der også modeller med indbygget mobbefunktion til at vaske gulv. Det kan være et stort plus, i en anmeldelse af et produkt, men det er som sagt ikke nødvendigvis grunden til at man gerne vil købe en robotstøvsuger. Det er en ekstra funktion, som kan være god at have, så man ikke kun slipper for støvsugningen men også at vaske gulv, som ofte kan være mere omstændigt at kaste sig ud i.


Hvilken robotstøvsuger er bedst i test 2024?

Spørgsmålet, om hvilken robotstøvsuger er bedst, har måske strejfet dig, hvis du har planer om at investere i en støvsuger med robot. Det kan være svært at sige, hvilken en, der er den bedste, uden at have nogle vurderingskriterier, og derfor vil vi i det følgende prøve at give et svar på netop dette spørgsmål.

Robotstøvsugeren har igennem de sidste 10 år virkelig gjort sit indtog på det danske marked, hvor flere og flere danskere har valgt at investere i den smarte maskine. Det har da også betydet, at der nu findes et væld af mærker og modeller, der både, helt effektiv, kan suge hundehår op og vaske gulv. Men hvilken er egentlig den bedste robotstøvsuger test 2024?


Denne guide ser nærmere på nogle af de bedste brands og deres produkter på markedet i 2024. Bliv klogere på, hvilke muligheder hvert produkt har af tilbud til at holde dit hjem rent og frit for hundehår og snavs.

Vis mere Vis mindre

Neatsvor X500 – Vores anbefaling af bedste robotstøvsuger

Prøv med 100 dages tilfredshedsgaranti

Neatsvor

✅ 5 stjerner med +10 anmeldelser
✅ Prøv med 100 dages fuld tilfredshedsgaranti

Denne robotstøvsuger er bedst fordi:

Indbygget vandbeholder og moppe til vask af gulv
Spar i gennemsnittet 10 timer på at lave andre ting i stedet for at støvsuge.
Ekstra høje sugestyrke med 3000 PA
Prøv i 100 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Specifikationer 

2500 mAh
Brugstid: 120 min.
Google Home app 
Hurtig opladningstid

Moolys vurdering: 

Her hos Mooly anbefales robotstøvsugeren Neatsvor X500 som en af de bedste robotstøvsugere, grundet de flere forskellige måder den kan styres på. Den kan både styres via en app eller en fjernbetjening. Det betyder altså at du kan få støvsuget lige hvor du befinder dig. Denne model har en kraftig sugeevne, som gør at den er effektiv til at fjerne hvilket som helst slags snavs. 

Denne Neatsvor X500 robotstøvsuger er en af de modeller som er vurderet til at være bedst i test i forhold til arealer der er mindre end 120 m2. Men den kan sagtens klare større arealer, der skal man blot være opmærksom på at robotstøvsugeren har brug for en opladning undervejs. 

Denne elektroniske rengøringshjælp kan styres via en app til din smartphone og den bruger det patenterede iAdapt 3.0 navigationssystem, så den helt selv kan kortlægge rummene og derved planlægge den mest effektive rengøring af dit hjem, uden du selv skal løfte en finger.


Hvorfor vælge en Neatsvor X500?

Neatsvor X500 robotstøvsuger er en af de bedste på markedet. Den styres via en app eller den fjernbetjening, der medfølger. Med en Neatsvor model X500, eller en af deres andre modeller X600 Pro eksempelvis, kan du bruge tiden på noget andet end at støvsuge og vaske gulv. Maskinen kan nemlig køre mens du er på arbejde, så du ikke behøver at løfte en finger. Få et godt tilbud i dag!


Få den bedste kvalitet med Neatsvor robotstøvsuger

Maskinerne fra Neatsvor er produceret for at gøre rengøring hjemme hos jer nemmere. De passer til både store og små hjem, og med Neatsvor X600 eller X650 Pro kan du også opsætte no-go zoner i dit hjem, hvis der er zoner, hvor den ikke skal gøre rent. Alle Neatsvor robotstøvsugere er kompatible med Google Home appen, så den er nem at sætte op og styre.


iRobot Roomba i7 – Den bedste robotstøvsuger til katte- og hundehår

Prøv med 60 dages tilfredshedsgaranti

i7 iRobot - bedste robotstøvsuger
✅ 4,3 på med +40 anmeldelser
✅ Prøv med 60 dages tilfredshedsgaranti

Denne robotstøvsuger er bedst for:

God til et hjem med husdyr
Tilpasser sig dit hjem og behov
Ekstra sugestyrke (x10)
Prøv i 60 dage med fuld tilfredshedsgaranti

Specifikationer 

Støjsvag: 60 DB
Brugstid: 90 min.
iRobot Home app 
Opladningstid: 2 timer

Gør dig selv en tjeneste og test en iRobot Roomba i7 robotstøvsuger i dit hjem på tilbud, så du, i stedet for at svinge støvsugeren hver dag, kan hygge dig med din familie og lave de ting, du rent faktisk har lyst til. Læs her vores anmeldelse af denne gode robotstøvsuger.

Bedste priser på iRobot I7

Moolys vurdering: 

Her hos Mooly ser vi denne iRobot Roomba i7, som værende et oplagt eksempel på et produkt der kan gå under bedst i test kategorien, blandt forbrugerne. Denne model har nemlig et 3-trin rengøringssystem, som er en funktion der er i høj kurs i forbindelse med hjem der har kæledyr. Den kan nemlig uden problemer støvsuge dyrehår, uden at skulle tømme støvsugeren særlig ofte. En vigtig pointe så husker den din gulv plan, og justerer af sig selv, alt afhængig om det er trægulve eller gulvtæpper. 

Dog er det værd at nævne denne robotstøvsuger vil opleve vanskeligheder i forbindelse med forhindringer eller dørtrin som er over 2 cm i højden. 


Hvorfor vælge iRobot Roomba i7?

Denne robotstøvsuger er et godt valg for de fleste, da den opfylder mange af de behov, som går igen i alle hjem. Den har en avanceret navigation, som tilpasser sig hjemmet og de forskellige rum. Derudover har den en overkommelig pris, hvilket bestemt ikke gør den mindre god. Derfor er den på listen i vores bedste robotstøvsuger test 2024.

Effektiv i test med gummibørster

Denne iRobot Roomba i7 plus robotstøvsuger har det der kaldes dual multi-surface gummibørster, som er unikt designede med gummiflapper, der gør rengøringen mere effektiv, da de griber om al snavs og små støvpartikler som selv øjet ikke kan se. De griber om alle typer af gulve, hvilket også er en god funktion, hvis du har forskellige slags gulve i dine rum.

Støvsugeren er også udstyret med et high efficiency filter, som er lavet af et specielt materiale, der kan opfange allergier. Mere specifikt kan den opfange op til 99 % af allergier fra pollen, støvmider og mug. Dette kan være et stort plus hvis nogen i husstanden har allergier, eller hvis der er husdyr, som kan udskille støvmider.


iRobot Roomba Combo i8 – Premium robotstøvsuger

Prøv med 60 dages tilfredshedsgaranti

bedste robotstøvsuger
✅ 4,3 på med +40 anmeldelser
✅ Prøv med 60 dages tilfredshedsgaranti

Den har en mindre vandbeholder, som gør at den med sine klude kan gulvvaske / tørre hårde overflader, og tage endnu mere skidt. Smart! Hold godt øje med tilbud og langeringen.


Bedst fordiSpecifikationer
4-trins rengøringssystemStøjsvag: 50 DB
Mopper hårde gulveBrugstid: 90 min.
Rengører langs lister og i hjørneriRobot Home app & iRobot OS
StemmestyringOpladningstid: 2 timer

Bedste priser på iRobot i8

Smart moppe til hårde gulve – moppefunktion

Denne iRobot Roomba Combo i8 er det perfekte til dig, der har rigtig meget skidt. Dens moppefunktion er ikke den typiske gulvvasker, som man ofte ser, men en fugtig klud, som kan tage hårde gulve nemt og snildt.

Den er selvfølgelig også kompatibel med iRobot OS og deres app, som alle resterende andre modeller. Men en iRobot Roomba Combo i8 kommer bestemt til at gavne din hverdag. Derudover har den fortsat sin smarte Mapping-teknologi, hvor den kan afkode rummet og detektere skidt.

Denne robotstøvsuger har desuden dual multi-surface gummibørster, som er gummiflapper, der giver dig mere effektiv rengøring. De rengører al snavs og små støvpartikler, som ellers er usynlige. Det er blandt andet derfor at deres modeller altid får god rating i anmeldelse og test i 2024.


iRobot Roomba 694 – Bedste robotstøvsuger til prisen

iRobot Roomba 694 robotstøvsuger
4,3 på med +40 anmeldelser
60 dages fuld returret

Bedste priser på iRobot Roomba 694

Moolys vurdering:

Her hos Mooly anbefaler vi denne iRobot Roomba 694 robotstøvsuger, selvom det er ved at være en ældre sag, men det gør vi af den grund at den fortsat er opdateret på sine funktioner, hvilket er værd at have med i en overvejelse omkring de bedste robotstøvsugere. Det er værd at nævne at fordi den er en ældre version, vil den også fremstå til en billigere pris. 

Dette er en model der er velegnet til en god førstegangs støvsuger, grundet den enkel funktioner, som gør det let at overskue at sætte sig ind i noget nyt. 


Hvorfor vælge iRobot Roomba 694?

Modsat de andre modeller i “I eller J” kategorierne, så har vi her en “ældre” version, men som fortsat er helt opdateret på funktioner. Den er en smule mere simpel end de andre, og står ofte til en billigere pris. Den kan, ligesom de andre, også kobles på applikationen. Denne iRobot 694 er derfor samlet set en god førstegangs robotstøvsuger, til dig der blot ønsker en simpel model.

Den fungerer ligeledes med stemmestyring, så du kan koble denne robotstøvsuger til din Google Assisten, Alexa eller lignende. Den har derudover også et 3-trins rengøringssystem, som gør rengøringen endnu mere grundig.


Populære produkter

Bedste alternativ

Roomba Combo 1138

Bedst i test

irobot Roomba i5 robotstoevsuger

iRobot Roomba i5


Xiaomi robotstøvsuger Roborock S7 MaxV – Robotstøvsuger test med features til prisen

roborock s7 maxv robotstøvsuger

HomeShop

Denne robotstøvsuger er bedst for:

Moppefunktion
Kraftig sugeevne
Lang batterilevetid

Specifikationer 

Brugstid: 3 timer
Stemmestyring med Alexa, Google home og Siri
Opladningstid: 6 timer
Støjsvag: 67 DB

Moolys vurdering:

Her hos Mooly vurderer vi denne Xiaomi robotstøvsuger Roborock S7 MaxV, som værende et god bud på en af de bedste robotstøvsugere i 2024. Den har en lang batterilevetid, hvilket opleves at foretrækkes hos forbrugeren, som gør at den har mulighed for at støvsuge relative store arealer, eftersom at den kan være i brug op til 3 timer. Derudover har en den kraftig sugeevne, som vægtes højt for at komme i betragtning som en bedst i test robotstøvsuger. 


Hvorfor vælge Xiaomi robotstøvsuger Roborock S7 MaxV?

Med en kraftig sugeevne på 2500 PA er dette produkt super effektivt og tilbyder også gulvvask med den indbyggede moppefunktion. Få klaret to rengøringsfaser i et enkelt produkt.


iRobot Roomba S9iRobot Roomba S9 Plus – Robotstøvsuger med selvtømmer Plus – Premium valget

Denne robotstøvsuger er bedst for:

Grundig rengøring
Brugervenlighed
Automatisk tømning af beholder

Specifikationer 

Brugstid: 2 timer
Tilhørende app
Opladningstid: 1,5 time
Støjniveau: 65 DB

Moolys vurdering:

iRobot Roomba S9 Plus anser vi hos Mooly som værende et eksemplarisk produkt på en af de bedste robotstøvsugere i 2024. Dette skyldes at den har en funktion hvor den automatisk bortskaffer sig snavset. Den kan altså tømme sin støvbeholder selv, hvilket må siges at være en fordel. Dette medfører også en relativ høj pris, sammenlignet med de eksisterende konkurrenter på markedet. Dog tyder det på at denne model har en tendens til at have et relativt højt støjniveau, men den er en del af vores bedst i test, grundet gode testresultater, og dens mange funktionelle instillinger. 


Hvorfor vælge iRobot Roomba S9 Plus?

Dette produkt er i den højere ende prismæssigt og har ingen moppefunktion. Til gengæld er den bedst i test når det kommer til selve rengøringsevnen. Den kan klare alt fra genstridige hundehår eller kattehår til gulvtæpper, trægulve og andre overflader. 

Den kan styres via app og stemmestyring, og så er den en af de mere elegante robotstøvsugere når det kommer til æstetikken. Den har en D form, så den nemmere kan rengøre hjørner og kanter sammenlignet med de typiske runde modeller.

Flere af de bedste robotstøvsuger bedst i test fra iRobot

Foruden disse førnævnte modeller fra iRobot, som alle har deres forskellige forcer, fordele og egenskaber, så finder du også endnu flere modeller fra dette skønne brand, som er i rivende udvikling hvad angår robotteknologi indenfor husholdning. Vi hjælper dig med at blive endnu klogere på netop dette brand.

Denne producent har eksempelvis endnu flere modeller, som blandt andet er en god robotstøvsuger hundehår, en som har en smart detect funktion, en som automatisk løfter sin gulvmoppe væk, når et tæppe nærmer sig og mange andre.

Vi har endnu ikke talt om den famøse iRobot Roomba 1138, som egentlig er en overset model hos dette brand. Den arbejder i lige linjer, og rengører derfor fra ende til ande. Det er en model som ofte findes i en prisklasse under 2.500 kr. – uden tilbud. Test af robotstøvsuger som denne påpeger ofte brugervenlighed og overskuelighed.


Neatsvor X520 – Kraftig sugeevne 

Med en sugeevne udover det sædvanlige kan denne Neatsvor X520 robotstøvsuger test tilbyde dig en sugekraft på hele 6000 PA samt moppefunktion. Få klaret både støvsugningen og gulvvasken af denne elektroniske rengøringshjælp med ladestation. Den kan styres via en app til smartphones, hvor du til hver en tid kan følge med i hvor langt den er med rengøringen. 

Denne robotstøvsuger er bedst for:

 • Kraftig sugeevne
 • Moppefunktion
 • God batterilevetid

Specifikationer: 

 • Brugstid: 2-3 timer
 • Tilhørende app
 • Opladningstid: automatisk opladning efter brug
 • Støjsvag: 55 DB

Moolys vurdering:

Her hos Mooly vurdere vi denne Neatsvor X520 robotstøvsuger, som en del af udvalget i bedst i test, med denne robotstøvsuger får du nemlig en model som har en kraftig sugeevne. Den har en moppe funktion, som gør at du har mulighed for både at få klaret støvsugningen og gulvvasken i en omgang. Dette er en slags to i én model, hvilket forbrugeren anser som en fordel, og dertil ryger ind under en af de bedste robotstøvsugere. 


Nordic Sense robotstøvsuger E1 test – Eksklusivt design

Har du måske hørt om denne lækre model før, så giver det god mening. Den er klart værd at fremhæve, når der er tale om en Nordic sense E1 og de test som den scorer højt i. Det er ikke en robotstøvsuger med gulvvask bedst i test, men det er en uden gulvvask, som kan kendes på dens hvide design. Desuden er det en billig model, som ofte er at finde til 1499 kr. uden tilbud (i skrivende stund).

Denne model kan de helt basale ting, og ikke en masse smarte features og installeringer. Den er derfor bedst til dig, der ikke forventer meget af din maskine, men hvor du får den til en enormt god pris. Hvis du læser på Nordic Sense robotstøvsuger anmeldelser fremhæves denne model for sin fordelagtige pris, og andre mærker som iRobot for sine smarte funktioner og intelligens.

En model som klart gør hvad den skal. Derfor kan den for den simple type være den robotstøvsuger test 2024, som hitter.

Moolys vurdering:

Her hos Mooly anser vi denne Nordic Sense robotstøvsuger E1 model, som værende et godt eksempel på en model der ville klare sig godt i en bedst i test, hvis man som forbruger er til en model der er en smule mere enkel, og ikke har alverdens smarte funktioner. Denne model kan klare de helt basale, men også vigtige ting som en robotstøvsuger skal kunne. Her hos Mooly kan vi fornemme at forbrugeren som er ny i det med robotstøvsuger, er vild med denne enkle model. 


Niceboy ION Charles i7 – Bredt udvalg af robotstøvsuge funktioner

Med 5 forskellige rengøringsfunktioner kan dette produkt både klare støvsugning og gulvvask langs hjørner, kanter, i zigzag bevægelser og manuelt. Den har også en spot funktion, som især er god hvis der er spildt noget klistret på gulvet, som den skal gøre rent. Det fungerer smadder godt.

Denne robotstøvsuger er bedst for:

 • Flere forskellige funktioner
 • Gulvvask
 • Navigeringssystem

Specifikationer: 

 • Brugstid: 2 timer
 • Opladningstid: 5 timer
 • Støjniveau: 65 DB

Moolys vurdering:

Denne Niceboy ION Charles i7 robotstøvsuger, vurderer vi her hos Mooly, ville klare sig eksemplarisk i en bedst i test, hvor man dykker ned i mængden af forskellige funktioner. Dette er en robotstøvsuger som har et hav af installationer, hvilket også gør at den kan fremstå mere avanceret at sætte op, end nogle af de mere enkel modeller der er på markedet. 

Denne model er en af de bedste robotstøvsuger hvis det er man har spildt noget klistret på gulvet, så sørger den for at gøre ordentlig rent. Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI – Eksemplarisk robotstøvsuger til forhindringer 

Denne robotstøvsuger Ecovas Deebot Ozmo T8 AIVI, har en TrueDetect 3D teknologi, der hjælpe robotstøvsugeren med at registrere eventuelle forhindringer og objekter der skulle være placeret på givet. Men denne teknologi stoppes støvsugningen ikke midt i det hele, men vil derimod forsætte uden om problemerne, og dermed undgår den forhindringer eller at sidde fast et sted. 

Specifikationer:

 • Brugstid: *: 180 min
 • Opladningstid: *: 390 min
 • Støvbeholdervolumen: *: 0,42 l
 • Sugekraft: *: 1500 Pa
 • Mål (bxdxh): *: 35,3 x 35,3 x 9,3 cm
 • Vægt: *: 4,7 kg

Fordele: 

 • AI teknologi, der sørger for at undgå objekter
 • Fremragende batterilevetid
 • Gør det muligt at fjernovervåge hjemme med et indbygget kamera 

Moolys vurdering:

Hos Mooly vurdere vi denne Ecovas Deebot Ozmo T8 AIVI robotstøvsuger som et optimalt produkt i en bedst i test, grundet produktets hav af forskellige installationer. Udover antallet af forskellige funktioner, har denne model også et eksklusivt design som at værd at bemærke i sin overvejelser. 

Det er vigtigt at pointere at denne model muligvis kan fremstå for avanceret til nogle forbrugere, grundet de høje kvalifikationer af teknologier. Det er også værd at nævne at det kan tage noget tid før man bliver bekvem med appen, grundet det store udvalg af funktioner. 


iRobot Roomba i3+ – Fremragende til alle typer af overflader 

Denne iRobot Roomba i3+ er en del af vores top 10 liste over de bedste robotstøvsuger, grundet modellens tilpasningsevne. Den har nemlig to gummibørster, i stedet for en enkel børste, som er lavet af børste hår. Dette betyder at gummibørsterne kan bruges på et utal af overflader, denne type børste tilpasser sig alt afhængig af hvilken type gulv det er. 

Specifikationer: 

 • Brugstid: *: 75 min
 • Opladningstid: *: 180 min
 • Støvbeholdervolumen: *: 0.4 l
 • Sugeevne: *: 1700 Pa
 • Mål (bxdxh): *: 33,6 x 33,8 x 9,2 cm
 • Vægt: *: 3,1 kg

Fordele: 

 • Pris og kvalitet hænger sammen
 • Sensor til at undgå robotstøvsugeren falder i forbindelse med en trappe
 • Dirt Detect-teknologi for grundig rengøring 

Moolys vurdering:

Denne iRobot Roomba i3+ vurderer vi her hos Mooly som værende en oplagt model til at være en af de bedste robotstøvsugere i test ud fra sammenhængen mellem pris og kvalitet. Der viser den at leve op til mange af forbrugernes forventninger. 

Med den Dirt Detect-teknologi er den med til at give en grundig rengøring af ens hjem, hvilket er værd at foretrække. Denne robotstøvsuger model anbefales til dig, der er interesseret i at gøre din rengøringsrutine noget mere enkel for dig selv, og opretholde et rent hjem, uden at bruge en formue. 


Disse robotstøvsugere skal du se på

Den bedste robotstøvsuger på markedet er den smarte og innovative iRobot Roomba i3. Dette kommer af, at den opfylder alle de krav, som man har til en robotstøvsuger i hverdagen. Dertil er den både støjsvag og arbejder effektivt på mange forskellige overflader og med ekstra høj sugeevne.

Hertil er iRobot Roomba i3 både god i hjem med og uden husdyr, fordi den nemt suger hundehår op, samt krummer, snavs og støv fra hverdagens strabadser. Den tilpasser sig lynhurtigt dit hjem og indretningen, som gør den effektiv til at navigere rundt og få alt snavset med. Det er muligt at tilslutte den til forskellige styringssystemer, som Google Home, så den kan styres herigennem.

Derudover er iRobot Roomba i7 også et suverænt valg, dog i den lidt dyrere ende. Den har samme gode funktioner og omtales også ofte som én af de allerbedste robotstøvsugere på markedet. Med én af disse to får du hurtigt styr på rengøringen.

Læs meget mere om de to maskiner i vores store test guide over de bedste robotstøvsugere også især i test 2024. Se også videoen herunder med en sammenligning af de to iRobot maskiner.

bedste robotstøvsuger

Anmeldelse af iRobot Roomba i7 Plus robotstøvsuger

Dette produkt scorer generelt rigtig højt i test af robotstøvsugere, da den bare kan alt det man forventer af en elektronisk rengøringshjælp og endda mere til. I en anmeldelse af dette produkt, blev den bedømt til at være 9/10 baseret på forskellige faktorer såsom støjniveau, brugervenlighed, selve rengøringen selvfølgelig og meget mere. 

Det er altid en god idé at researche lidt inden man går ud og køber et produkt fra ny, hvis man vil være sikker på at gøre sig et godt køb, som man vil blive glad for i længden. 

Som de skriver i en anden anmeldelse af robotstøvsuger her er en, så er den eneste ulempe ved produktet, at den er rimelig dyr. Det kan derfor være noget du bør være opmærksom på, når du skal købe den, da det kan være en fordel at finde den på tilbud.


Ekstra tilbehør på tilbud

Hvis du gerne vil gøre det endnu nemmere for dig selv at få gjort rent derhjemme, så kan du købe tilbehør til din iRobot Roomba i7 robotstøvsuger. En ekstern støvbeholder kan være super smart at have, da støvsugeren selv kører hen til beholderen og tømmer sig.

Dette bør du overveje inden du køber en robotstøvsuger

Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning, når du skal investere i et dyrt elektronisk produkt. Det ville være en skam, hvis du købte en model, der slet ikke lever op til dine behov og passer ind i din bolig. Der er nemlig mange forskellige faktorer og funktioner ved de forskellige robotstøvsugere, som de hver især har fokus på i rengøringen.


Test og anmeldelse

Det kan være en lidt dyr investering at købe en ny robotstøvsuger, så inden du vælger den, du gerne vil købe, så er der nogle ting, du med fordel kan have in mente, inden du trykker på købsknappen. På den måde kan du være sikker på at gøre det bedst mulige køb, som lever op til dine behov og forventninger.

Det første, der er værd at gøre inden du køber en iRobot Roomba i7 robotstøvsuger, er at læse en test eller anmeldelse af produktet, gerne fra brugere der allerede selv har testet modellen derhjemme.

Eksperter kan have nogle kloge og betydningsfulde indsigter i, hvad der gør et produkt godt og bedst i test, men hvis du vil være helt sikker på at vælge et produkt, der fungerer i en bolig i praksis, så er det især et godt råd at søge viden fra brugerne.


Tilbud om funktioner

Udover det mere undersøgende du kan gøre inden dit køb, så er der også nogle specifikke funktioner og elementer som produktet tilbyder, som du bør tjekke op på og overveje, når du skal vælge den rette robotstøvsuger til din bolig.


Køretid: det er væsentligt at undersøge, hvor længe robotstøvsugeren kan gøre rent uden opladning. Det er det især, hvis du har et større hjem, så du kan være sikker på, at den klarer hele rengøringen på én gang.


Ladetid: i samme dur kan det også være en god idé at tjekke op på, hvor længe ladetiden er på din model. En irobot roomba i7 robotstøvsuger test viser at denne model har en køretid på 75 minutter og en ladetid i sin ladestation på 90 minutter. Det er derfor i de fleste tilfælde muligt at få rengjort hele hjemmet på én enkelt opladning med denne model.


Tilgængelighed: det kan være smart at vælge en robotstøvsuger, der har en tilhørende app, såfremt at du ønsker, den skal køre, imens du ikke er hjemme, så du kan styre den og holde øje med den på afstand. Det muliggør også en smart navigation, hvor du kan indstille hvilke rum, der skal rengøres. Hvis du ikke ønsker en højteknologisk model, findes der også de mere simple modeller, hvor du manuelt kan trykke på knapperne på robotstøvsugeren.


Sensorer: det kan være ret essentielt at undersøge, om modellen har gode sensorer til at registrere og overkomme forhindringer i form af gulvtæpper, trapper, dørtrin osv. Det er surt, hvis man ikke er hjemme og forventer at komme hjem til et rent hjem, men at den er gået i stå og ikke har gjort arbejdet ordentligt.


Støvbeholder: du tænker måske på, hvor ofte en sådan irobot roomba i7 robotstøvsuger skal tømmes, da den er mindre end en almindelig, gammeldags støvsuger. Men som et kæmpe plus ved netop denne model, så skal den slet ikke tømmes! Den tømmer simpelthen sig selv ned i en lukket pose, så du slipper for at tømme den hver dag. Den kan endda indeholde støv, dyrehår og snavs fra op til 30 beholdere ad gangen. Der er derfor lang udsigt til, at du selv skal løfte en finger.

Hvilke modeller har de ellers hos iRobot?

Vores skønne brand iRobot har selvfølgelig flere modeller end blot denne iRobot Roomba i7 robotstøvsuger, som er fremragende til sin pris. Du finder hos dette mærke også andre modeller, som både ligger over og under i kvalitet og funktioner. Men lad os guide dig, så du ved hvordan du kan placere dig ift. deres sortiment.

Af billigere modeller finder du deres i3 model, som koster lige underkanten af 2.000 kr. Hvilket er en af deres billigste modeller. Den har fortsat mulig opkobling til iRobot og deres app og software, men den rengør i det man kalder “rækker” frem for den mere specifikke kortlægning. Den detekter ikke på samme måde skidt, men kører fra ende til anden.

Hvis du er interesseret i en model, som er endnu bedre end iRobot Roomba i7 robotstøvsuger skal du kigge mod deres model, s9+ Roomba, som er den øverste klasse indenfor denne produktkategori. Den har flere forskellige ekstra funktioner som gør rengøringen endnu mere grundig og effektiv.

Den kan blandt andet gøre rent langs væggen og i hjørner, rengører efter objekter og derfor mest essentielle områder først, den har automatisk tømning, så du ikke skal røre en finger. Det er blot et udsnit af dens fordele, som du kan blive klogere på.


Find det bedste tilbud på din iRobot Roomba i7 robotstøvsuger

Nu har du lært lidt om denne specifikke model, såvel som deres sortiment generelt. Men hvor finder du så din model billigst, på tilbud eller til nedsat pris. Vi anbefaler at du først og fremmest holder øje med iRobots egen hjemmeside, som du kan tilgå herfra. De har til tider selv rabatter på nogle af deres modeller.

Ellers er det værd at holde øje med tilbud på vores side her, som vi forsøger at holde opdateret så vidt som muligt. Det er også ofte værd at holde øje med tilbud på dage som Black Friday, januar udsalg, sommer sale og alle andre mærkedage for nedsatte priser. Der kan være mange gode penge at spare, ved at holde godt øje.


Kombiner din robotstøvsuger med en gulvvasker

Et element som iRobot har fanget, er kombinationen af rengøringsområderne. De tager det med ind i deres udvikling af produkter. Derfor kan nogle af deres nyere robotstøvsugere kobles sammen med deres gulvvasker, Braava Jet M6 model, som vasker gulvet efter at støvsugeren har taget en tur rundt.

Det smarte her er dog, at den taler sammen med Roomba, og sætter i gang sin gulvvask, når der er behov for dette. Den har desuden en smart præsicionsjetspray, som gør at den fjerner effektivt og akurat.


Gode råd til robotstøvsuger til dyrehår

Hvis du har et eller flere kæledyr derhjemme, så er du nok med stor sandsynlighed bekendt med at de kan fælde og at hårene ligger rundt omkring og alle vegne. Her kan en robotstøvsuger være en life saver i en travl hverdag, hvor man måske ikke har tid eller overskud til at svinge støvsugeren hver eneste dag.

Det kan der dog være behov for i en husstand med pelsede dyr, så du kan med fordel spare tid og komme hjem til et rent hjem, hvis du har en robotstøvsuger, der kører, når du ikke er hjemme. Her er en irobot roomba i7 test særligt god.

Det er især robotstøvsugere med gummibørster og en høj sugeevne, der er gode til at få bugt med dyrehår. Gummibørster er både gode til hundehår og kattehår, men de er også bedst i test til at opsamle selv de mindste støvpartikler, som øjet ikke engang kan se.

Selvom der findes måder at komme af med dyrehår i hjemmet, når de er fældet, så er der dog også nogle ting du kan gøre for at forebygge de mange hår derhjemme. Hvis du har en hund, som du går tur med dagligt, kan du med fordel tage en børste med ud og børste din hund udenfor.

Det kan også snildt gøres i haven, hvis du har sådan en, men det væsentlige er bare at du børster din hund ude i det fri, så hårene ikke hvirvler rundt derhjemme.

Det kan også være til gavn for andre dyr i naturen, da fugle eksempelvis kan bruge hårene til at bygge rede. Hvis du ikke har en hund men en kat, så kan du købe en speciel stålbørste, som er lavet til at børste de løse hår af, som ellers ville fælde rundt omkring i hjemmet.

Børsten til katte er lavet til at nå helt ned til hårbunden, så den både opfanger alle de løse hår, men også virker kløestillende og rar for din kat at blive børstet med. Det kan altså være smart at få børstet dine pelsede kæledyr lidt oftere, hvis du døjer meget med dyrehår derhjemme.

Robotstøvsuger tilbud

Skal du købe en irobot roomba i7, er det oplagt at lede efter et robotstøvsuger tilbud. Der findes ofte gode rabatter, hvis du er tålmodig, og holder øje de rigtige steder.

En irobot roomba i7 robotstøvsuger er i den dyrere ende af støvsugere, hvorfor det kan være en stor fordel at finde den til en billig pris. Nogle steder er det også muligt at få prismatch, så du kan forhandle om prisen, hvis du finder den billigere et andet sted, end der du gerne vil købe den.

Hold både øje med nettet og fysiske butikker for robotstøvsuger tilbud.


Gør din hverdag nemmere

Med en irobot roomba i7 har du mulighed for at give dig selv en ekstra hjælpende hånd i hverdagen. Som bevidst i vores irobot roomba i7 test, er denne maskine virkelig god, og derfor et oplagt valg, hvis du skal forbedre din rengøring i hjemmet.

Med en stresset hverdag, skal man tage imod den hjælp, man kan få. På denne måde kommer praktiske ting til at fylde mindre, og du får mere tid og overskud til de vigtige ting.

Det er også værd at nævne, at en robotstøvsuger kan være et godt og billigere alternativ til rengøringshjælp.


Find den rette irobot model

Nu er du blevet klogere på denne irobot roomba i7 model, men det er også en god idé at kigge på andre robotstøvsugere, før du køber din maskine. Der findes mange gode alternativer på markedet, og måske en af dem matcher dine behov bedre.

Vi vil dog klart anbefale denne maskine, da den baseret på vores irobot roomba i7 test fungerer virkelig godt, og har alt det, man kan forvente af en robotstøvsuger.


Kan en robotstøvsuger vaske gulv?

Nej, som udgangspunkt kan en ganske normal robotstøvsuger ikke vaske gulv. De fleste modeller er indstillet med en støvbeholder, som blot har kapacitet til støv og skidt. Der findes dog nogle få modeller, som har to beholdere, hvoraf den ene er med vand, og derfor kan vaske gulv.

Der findes dog en del forskellige modeller, som har gulvvask funktion og som kan kobles på din støvsuger, så den ved hvornår første tur med støvsugningen er slut, og den kan begynde på gulvvask. Vi har samlet en masse modeller ét sted, for at gøre det nemt for dig.

I denne guide kan du finde modeller der både ikke har mulighed for at tage vasken på gulvet efter sig, men også flere modeller, hvor man kan svare ja til: Kan en robotstøvsuger vaske gulv? Men hvad var forskellen på moppefunktion og gulvvask så?


Kan det betale sig at købe en robotstøvsuger med gulvvask?

Der er mange gode grund til, at man kan vælge at købe en robotstøvsuger med gulvvask. Men hvilken robotstøvsuger er bedst, når det kommer til gulvvask, og er det overhovedet det værd, at investere i sådan en sag?

Du kan starte med at stille dig selv det spørgsmål: gider jeg selv at vaske gulvet?

Hvis du i forvejen har en robotstøvsuger, bliver opgaven måske lidt mere overskuelig, fordi du så ikke også skal i gang med at rive støvsugeren rundt, inden du kan vaske gulvet. Men har du en almindelig støvsuger, er det måske værd at overveje, om investeringen i en robotstøvsuger er det værd, og om det kan betale sig at købe én med gulvvask i.

Det er helt sikkert det værd, hvis alternativet er, at du slet ikke får vasket gulvet ellers. Men faktisk er de smarte robotter med gulvvask faktisk blevet så gode og avanceret nu til dags, at det sagtens kan betale sig – særligt hvis du har store rum, hvor maskinen let kan danse hen over med sin moppe. Men er du ikke til gulvvasker, så se hen mod en støvsuger med robot og den som er bedst i test 2024.


Se på de udvalgte produkter med gulvvask

Vi hjælper dig igang med din jagt på en robotstøvsuger med gulvvask, og derfor har vi også samlet lidt forskellige produkter, der netop går under den kategori. Du kan nemlig finde en masse forskellige robotstøvsuger med gulvvask bedst i test og på tilbud. Lad os se på det:

 • iRobot Braava Jet M6: Denne er muligvis en af markedslederne indenfor netop modeller med gulvvask, som kan dig rene gulve på ingen tid. Det gør at du her får et produkt, der virkelig er effektivt. Den har det man kalder en præcisionsjetspray, som fugter et udpeget område, hvilket gør det nemmere at se rengøre med moppefunktionen. Den har desuden et smukt design, med sit firkantede neutrale udseende.
 • Xiaomi Roborock S7: Dette er en af de næste lækre modeller, som kan give dig rene gulve. Denne robotstøvsuger med moppe og gulvvask er kendt for sine 10 forskellige sensorer, som gør dens ydeevne helt eminent. Desuden er den et hit, da den både kan støvsuge, såvel som vaske. Multifunktionel. Du kan finde endnu mere information om netop denne, i vores guide, som sætter dig ind i, hvorfor du skal købe netop den.
 • Ecovas Deebot Ozmo: Denne bedste robotstøvsuger med gulvvask er genial, da den har super smart kunstig intelligens i sig, og den er installeret med et overvågningskamera, som kan holde øje med, hvor den bevæger sig hen og rengører. Det er nok en af de bedste modeller med moppe og gulvvask, hvis man skulle udpege nogle flere end de ovenstående. Men hvis ikke du vil have med moppe, kan du også kigge nærmere på Nordic Sense robotstøvsuger e1 test af denne ovenover i vores guide.

Dette var blot et lille uddrag af de modeller, du kan finde på markedet, som med sikkerhed er pengene værd. Der findes selvfølgelig et hav af modeller, men vi vil løbende holde dig opdateret her på siden, så du bedst muligt er orienteret i markedet, og de relevante modeller der findes.

Lær lidt mere om iRobot

Der findes blandt andet et førende brand, iRobot, som vi også har fremhævet her i artiklen, men hvem er det egentlig og hvem står bag dette store og omtalte brand? Det kan vi hjælpe dig med at blive klogere på, så du forstå dig lidt på de forskellige brands. iRobot har de seneste mange år arbejdet med robotteknologi i forbindelse med hushjælp og rengøring.

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1990 af robotforskere, som netop synes at det var spændende af udvikle på alle former for robotter. De første ca. 10 år arbejde de med robotteknologi ift. droner og anden maskineri, men fra 2001 og fremefter har de udformet innovative løsninger indenfor nogle af de bedste robotstøvsuger på markedet eller gulvvasker modeller. De har de solgt mere end 30 milioner husholdningsrobotter på verdensplan.

Er du derfor på udkig efter en virksomhed, der ved hvad de laver og har vidst det i mange år, så bør du se mod iRobot, der hver dag kæmper for at udvikle intelligent og innovativ robotteknologi især indenfor robotstøvsuger området.

Oplev selv iRobot’s robotstøvsugere og lad dem tage sig af din rengøring, mens du har mulighed for, at fokuserer på andre ting i hverdagen.


Hvorfor købe en robotstøvsuger fremfor en håndholdt?

Når du lærer en robotstøvsuger at kende, er der ingen vej tilbage. Man lærer nemlig hurtigt hvor dejligt det er, at der bliver rengjort mens du ikke er hjemme. På den måde kan du bruge din tid anderledes, og på ting det giver dig værdi i hverdagen.

Du kan dog altid supplere din rengøring med en en smart robot version, selvom du gør brug af din håndholdte løbende.

Den håndholdte er også bedre til at tage kanter eller andre lister i hjemmet, hvor robotversionen er bedst til at rengøre gulvets overflade generelt. En kombination er umiddelbart det bedste man kan gøre.


Disse brands findes der generelt

Når man taler om almindelige robotstøvsugere, og mang søger efter, hvilken robotstøvsuger er bedst, så er brands som:

 • iRobot
 • Xiaomi
 • Vorwerk
 • Neato
 • Neatsvor

Og lignende brands rigtig gode investeringer, og derfor anbefaler vi også helt sikkert disse.

Mange af de ovennævnte brands kan også hjælpe, når det kommer til robotstøvsugere med gulvvask i, som sagt. Brands som iRobot og Xiaomi har faktisk deciderede gulvvaskere, som har den ene funktion at vaske gulv. Disse kan ofte parres med en robotstøvsuger, så de i samarbejde kan udføre arbejdet, hvis man ikke vil investere i en, der kan begge dele, eller allerede har en robotstøvsuger, som man ikke ønsker at skifte ud.


iRobot Roomba i3 robotstøvsuger

Denne iRobot Roomba i3 robotstøvsuger får i de fleste test en god anmeldelse med på vejen, da den er en rigtig god maskine til en god billig pris. Du får en solid model, som hjælper de fleste hjem – også dem med kæledyr. Læs vores irobot roomba i3 test her og bliv klogere på modellen.

Du kan med denne model tilkoble dig wifi og derfor også mapping systemet, som gør at den lærer dit hjem at kende, så den rengører bedst muligt. Dertil rengører den super godt med dens Direct Detect teknologi, som gør, at den søger og finder der hvor der er beskidt, og er grundig her.

Desuden er denne iRobot Roomba i3 robotstøvsuger god til hjem med kæledyr, da den er eminent til at opfange dyrehår, som kan være genstridige. Hvilket netop er noget test og anmeldelse i 2024 påpeger. Du slipper derfor for små hår i dit hjem, som kan være svære at komme af med.


En støvsuger med karakter – og til god pris

Med denne iRobot Roomba i3 robotstøvsuger fra dette brand er du sikret en rigtig fin maskine, som ofte står til en billig pris på omkring de 2.000 kr. Hvilket er billigt for en god støvsuger med robot. Den har rigtig fine funktioner, men er selvfølgelig ikke den bedste af deres modeller.

Hvis du skal have en super advanceret model, skal du vælge iRobot og deres i9 eller i7 model og ikke nødvendigvis denne iRobot Roomba i3 robotstøvsuger, som er en af deres lidt tidligere modeller. Så efter du har brugt din airfryer eller røremaskine, og du har spildt lidt på gulvet, kan du så bruge din robotstøvsuger.

Denne i3 har Dual Multi Surface gummibørster og kompatibel med stemmeassistenter som Google Assistent, Amazon Alexa osv. Alt dette kan styres fra deres app, som derfor giver dig fleksibilitet. Du får også wifi tilkobling til denne model, så du kan holde din app opdateret med dit hjem, og kontrol over din maskine.


Når en iRobot Roomba i3 ikke er nok

Med en iRobot Roomba i3+ får du mange af de samme gode egenskaber, som den populære iRobot Roomba i3 har. Der er den gode køretid på op til 75 minutter, en relativt kort opladningstid på 3 timer, samt en høj sugestyrke, som faktisk kan suge langt mere til, end mange andre robotstøvsugere. Netop derfor er den også god til hjem med kæledyr.

Det, der kommer ekstra, med en iRobot Roomba i3 Plus er, at du får et større arbejdsareal, du får en dock med, som robotten kører hen i, når den skal oplades, som den gør med den almindelige i3. Dog vil den her også tømme sig selv for vand, skidt og møg, så den er klar til næste rengøring. Det vil altså sige, at den selv kan tømme beskidt vand og opsuget snavs ned i en beholder.

Derudover er den mulig at stemmestyre på mange forskellige sprog, herunder engelsk, dansk, fransk, tysk mm. Og på den måde kan du igangsætte rengøringen ved blot at snakke til den. Dette gøres typisk igennem andre SmartHome devices, som Alexa eller Google Assistant.

Der er således mange fordele ved at vælge den udvidede version, men man betaler så også for det.

Rengøring med en iRobot Roomba i3

Du vil i det følgende kunne finde vores iRobot i3 anmeldelse af både i3-serien, men også finde gode anbefalinger til andre modeller, gode råd til anvendelse af din robotstøvsuger og meget mere.

Derfor vil du både kunne blive klogere på iRobot Roomba i3, men også finde andre bedst i test produkter, herunder også iRobot Roomba i3 plus test og mere.


Test iRobot Roomba i3 robotstøvsuger – fremhæver Home base ladestation

Denne fine model har en ekstern ladestation og støvbeholder. Bor du desuden i et hjem med trapper, så er denne model også et hit, både i følge iRobot selv, men også test tilhørende anmeldelse. 

Det skyldes dens trappesensorer, som gør den opmærksom på at diregere udenom disse. Det gælder mange af modellerne fra dette brand, men der er flere gamle modeller fra nogle brands, som faktisk ikke har disse funktioner.


Fordele ved iRobot Roomba i3

Ud fra en del test og anmeldelser bliver Irobot Roomba i3 fremhævet som være blandt de bedste robotstøvsuger. Med denne robotstøvsuger får du mere tid til at værne om din familie og venner. Du skal blot selv indstille den til, hvornår du vil have den skal støvsuge. Du kan f.eks. Få den til at støvsuge mens du er på arbejde. 

I testene af Irobot Rooba i3 bliver der også rost for dens fremragende måde at reagere på ens stemme. Du kan nemlig i samarbejde med Alexa eller google assistent gøre din Roomba i3 i stand til at styre med stemmen, så slipper du for at rejse dig for sofaen hvis du skulle være kommet til at tabe chips posen på gulvet. 

Med en iRobot Roomba i3 får du ikke et bedre tilbud da den dækker alle dine behov i en støvsuger. 

irobot roomba i3 robotsøvsuger gulvvask alt i en

iRobot Home app 

Med iRobot home app, sikre du at din iRobot Roomba i3 bliver installeret efter dine ønsker. Appen giver dig mulighed for at rengøre bestemte områder/genstande. Derudover er det også muligt at få lavet rengøringsplaner til den, så den ved præcis hvornår den skal gøre rent og hvor. Plus den selv siger til når der er en ny softwareopdatering tilgængelig. Blandt anmeldelserne bliver appen også rost for dens brugervenlighed. 

Så tilkobl din Irobot allerede i dag og få endnu mere kontrol over din rengøring.


Overblik over produkter inden dit køb

Er der andre produkter i hjemmet, som du kunne være interesseret i at se nærmere på, så har vi på mydinners samlet flere overblik og uddybdninger af produkter inden dine køb. Det gælder alt fra overordnede kategorier som en lille stegepande

Få glæde af din iRobot Roomba i3 robotstøvsuger allerede snart, og bestil den online i mellemtiden.


Næste anbefaling i Roomba serien?

Den næste anbefalede model i rækken hos dette brand og i denne Roomba serie er iRobot Roomba i7, som er en ægte testvinder rigtig mange steder. Hvis du ønsker en model, som er lige en kende mere advanceret og har flere funktioner, så er denne i7 den næste i rækken.

Den næste i7 har lidt flere opdateringer ift. intelligens. Den lærer hurtigere dit hjem at kende, så den mest effektivt kan rengøre hjemmet uden at spilde tiden mere end højst nødvendigt. Denne i7 er desuden god til selv at genoplade og genoptage sin rengøring, efter fuld opladning.

Det gør netop, at du undgår at den sidder fast, idet den løber tør, under sofaer, stole, borde eller andre møbler i dit hjem. Denne i7 model er en smule mere opdateret og derfor også et par hundrede kroner dyrer end iRobot Roomba i3 robotstøvsuger.

Hvilke reservedele og tilbehør er gode til modellen

Har du allerede i forvejen en robotstøvsuger fra iRobot Roomba serien, så kan du også opgradere dine ting og reservedele til denne. Du kan selvfølgelig købe de fleste ting indenfor de normale reservedele, såsom ekstra hjul (for- og baghjul), ekstra sidebørster, gummibørster og nye “clean base” ladestationer til dem.

Men mangler du ikke reservedele, men tværtimod lidt tilbehør, som gør oplevelsen med din iRobot Roomba i3 robotstøvsuger eller anden model endnu bedre, så er dette også muligt. Du kan blandt andet tilkøbe flere sensorer / virtuelle vægge til at afskærme dine rengøringsområder.

Disse ekstra sensorer gør, at du kan indramme dine områder endnu mere specifikt, så den undgår at rengøre områder, der er unødvendige. Det kan også være hvis du har flere rum, som skal opdeles, og du ikke ønsker at flytte rundt på dine sensorer konstant.


Ønsker du mere af din iRobot

Føler du ikke helt at din Irobot Roomba i3 er nok og du mangler en til at gøre rent efter din fest. Så der også hjælp at hente der. Irobot har testet flere robotter af og har sammensat en irobot som består både af en robotstøvsuge og en robotgulvmoppe i en samlet model. Så slipper I fremadrettet for at skulle diskutere over hvem der skal vaske gulvet. 

Så er du i den lidt billigere ende skal du vælge en Roomba Combo 1138, den ligger nogenlunde i samme prisklasse som Roomba i3, den har dog ikke så mange funktioner som nogle af de andre irobot kombinerer. Vil du derimod gerne investere lidt flere penge og få en med flere funktioner, så skal du gå efter en Roomba Combo j7 eller j+.

iRobot Roomba Combo j7/j+ er et godt tilbud hvis du gerne vil slippe for at støvsuge og vaske gulv. Da de begge to kan klare det for dig. Begge modeller har en funktion indbygget som går at de kan løfte sig væk fra dine gulvtæpper plus de undgår efterladenskaber fra dine kæledyr.

irobot i3 robotstøvsuger

Kombinér dine iRobot produkter

Har du i forvejen en robotstøvsuger fra det anerkendte brand, måske er det en iRobot Roomba i3 robotstøvsuger, eller en mere udvidet model, som i7? Uanset hvad, så er der fordele at hente, for mange af producentens produkter kan nemlig kombineres, så man får en samlet løsning til rengøringen.

Med dette mener vi naturligvis, at du kan tilkøbe et assisterende produkt, så du både kan tage støvsugningen og gulvvasken i ét og samme væk. Det er nemlig muligt at forbinde en iRobot Roomba og den populære gulvvasker, Braava, så de, i samspil, kan rengøre dit hjem hurtigt, nemt og effektivt. Dette kan gøres ved hjælp af den smarte app, som vi også omtalte i det ovenstående.

Har du ikke allerede en iRobot Roomba i3 eller en anden robotstøvsuger fra samme brand, så kan du også med fordel overveje, om du vil spendere lidt flere penge, men så også investere i nemmere rengøring. Det er nemlig muligt at få en robotstøvsuger fra det amerikanske brand, som både klarer støvsugningen og gulvvasken – alt i én maskine.

Her taler vi naturligvis om iRobot Roomba J7, J+ og Combo, som vi også nævnte i ovenstående afsnit.

Find iRobot rabatkode her.


Pas bedst muligt på din iRobot Roomba i3

Der findes forskellige måder, hvorpå du bedst muligt passer på din iRobot Roomba i3 robotstøvsuger. Dette kan eksempelvis være, at du lukker den helt ned, når du er på længere ferier, så den ikke bruger strøm, mens du er væk. På den måde sparer du på strømmen og batteriet, så din støvsuger kan holde i flere år.

Derudover, er det en god ide at få tørt godt og grundigt op, hvis du spilder mad, væsker og andet på gulvet, som støvsugeren kan suge op. Dette kan nemlig indvirke til, at der skabes et bakterie miljø i støvsugerens dele, som gør, at den både kan lugte, men også få en ringere ydeevne. Vær derfor opmærksom på at få alle fugtige elementer væk fra gulvet, inden du igangsætter maskineriet.

Lad ikke din iRobot Roomba i3 robotstøvsuger suge skarpe genstande som glasskår og lignende op, da det også kan komme til at ødelægge og ridse de enkelte dele af maskinen, hvori der så hurtigt kan komme til at sidde netop snavs og andet, der vil gøre maskinen ulækker, forringe sugeevnen og megt mere.


Få mere tid

Få mere tid med en irobot roomba i3, der gør rengøring nemmere. Stort set alle mennesker kender til, at der ikke er nok timer på døgnet, til alt hvad man gerne vil nå. Det kan derfor være stresset og presset at ordne praktiske ting som støvsugning, hvorfor en irobot i3 kan være behjælpelig.

Vi lever i en tid, hvor mennesker konstant prøver at tidsoptimere. Så hvorfor ikke gøre det samme med rengøring, når det kan gøres så nemt? Det kræver ikke mere end at anskaffe sig en irobot roomba.

Det er vigtigt, at tage sig god tid til de vigtigste ting her i livet. Om det venner, familie eller noget tredje, er det vigtigt at prioritere samvær og nærvær. Ellers kan det hele føles tungt og ensomt. Du gør derfor noget godt for dig selv, når du tillader dig selv at få hjælp i hverdagen.


Prioriter dig selv

En irobot roomba i3 kan være en god måde at prioritere sig selv på. Hop med på bølgen om selvkærlighed, og så endda til en god pris. Med denne irobot roomba i3 test får du nemt og hurtigt et overblik over, hvilke produkter der er værd at sigte efter.

Trænger du til at ligge med fødderne oppe og stene tv efter en lang dag?

Så gør dig selv den tjeneste, at lade støvsugingen klare sig selv, mens du er på arbejde. Det bliver ikke meget nemmere, og du vender hjem til et rent og ordentligt hjem, hvilken er en ting mindre at stresse over. Det kan også være en fordel, hvis du skal have gæster.

Med en irobot roomba skal du ikke frygte, hvordan der ser ud, får du uanmeldte gæster på besøg. Der er nemlig altid sørget for det værste snavs på gulvet. Du skal bare læne dig tilbage og nyde dine gæsters selskab, og så klarer din støvsuger resten af det hårde arbejde for dig.


iRobot Roomba 694 robotstøvsuger

Elsker du den simple maskine til rengøring, så er denne iRobot Roomba 694 robotstøvsuger det helt perfekt valg til dig. Denne robot har, ligesom sine andre lignende modeller wifi opkobling, så du kan bruge den online og styre den eksternt.

Vi hjælper dig på vej til et overblik over denne model, når vi samler lidt produktbeskrivelser dig samt, hvad test og anmeldelser siger om netop denne maskine.

En lidt ældre model, men stadig rigtig god!

Da det er en af deres lidt “ældre” modeller, har den ikke præcis lige så mange opdateret funktioner og egenskaber som nogle af deres andre modeller, såsom i7 Roomba eller i9 modellerne. MEN derfor er modellen også billigere end de andre.

Kraftfuld 3-trins rengøring og meget mere

Det som fremhæves i test ved denne model er dens 3-trins rengøringssystem, som er kraftfuldt og effektivt. Det er selvfølgelig også dens app funktion og mulighed for forbindelse til smartphone, som ligeledes fremhæves i iRobot Roomba 694 robotstøvsuger test og anmeldelse.

Generelt er disse Roomba støvsugere virkelig vellidt blandt test og kunder. De er populære, og velkendte. Grunden til at den får god feedback trods sine super smarte, og effektive brødre i samme kategori er dens billige pris.

Du får nemlig meget for pengene, da denne model koster under 2.000 kr., hvilket ofte ligger på omkring 1.500 kr. uden tilbud. Finder du den på tilbud er der selvfølgelig endnu mere at spare på denne super maskine.

iRobot Roomba 694 robotstøvsuger vs. Roborock S5

Det kan være relativt, hvad der er godt og skidt ved modeller. Derfor kan det være fint med en lille sammenligning. I 694 modellen får du stort set for halvpris samme funktioner som deres Roborock S5. Dog har Roborock følgende ting, som udgør prisforskellen.

 • Fjernbetjening
 • 60 db og ikke 69 db (som Roomba 694 har)
 • Er 1 cm. højere end Roomba
 • Lader på dobbelt så lang tid (360 min. vs. 180 min.)
694 robotstøvsuger vs Roborock S5

Fordele og ulemper ved IRobot Roomba 694

Fordelene ved at vælge iRobot Roomba 694 robotstøvsuger er bl.a. dens simple design, og få knapper gør den nem at bruge, samtidig med den ser godt ud. Derudover kan du stemme kontrollere den gemmen enten Amazon Alexa eller Google Assistant, robotstøvsugeren vil naturligvist stadig kunne registere hvis der er trappe eller lignende. 

Hvis du vil have gjort rent på specifikke dage kan dette indstilles. Robotstøvsugeren kan også selv registere hvor meget snavs og støv der er, og giver den besked på at der skal gøres grundigt rent i dette område. Mange har bekymringer omkring hvordan robotstøvsugere klare sig ved skift fra trægulv til gulvtæppe, dette er intet problem for iRobot Roomba 694.


Få ulemper ved modellen

Der er ikke mange ulemper ved støvsugeren, og har mest at gøre med ladningen. De ulemper der er ved robotstøvsugerne er bl.a. At det kan tage den langtid at vende tilbage til ladestanderen. Og batteriindikatoren slukker også hurtigt. Mange andre robotstøvsugere kan lave et kort, det kan iRobot Roomba 694 desværre ikke. Grundet dette kan man ikke give den specifikke instrukser, som “ gør rent under spisebordet”. 

Taget alt i betrækning er denne model, en god robotstøvsuger der både er prisvenlig og meget funktionel. Med denne model, får man alt det man har brug for i en robotstøvsuger. Dog misser man små ekstra funktioner, som en fjernebetjening (som bliver kompenseret af app’en).

Opsætning af iRobot Roomba 694 

Det kan være det uoverskueligt at skulle sætte nu elektronik op, og læse hele manualen igennem for at kunne afprøve sit nye “legetøj”. Så det skal gerne være så nemt som muligt, så man ikke skal bøvle med det for længe. 

Heldigvist er det nemt at sætte sin maskine op, du skal bare downloade app’en, og følge instruktionen. Så er den egentlig klar til brug, som sagt kan man give robotstøvsugeren instruktion om hvornår du gerne vil have gjort rent, på den måde kan du komme hjem og have et flot gulv. 

Desværre er robotstøvsugeren ikke “selv-tømmende”, heldigvist er den stadig nem at tømme. Alt du skal gøre for at tømme iRobot Roomba 694 er at trykke på “tøm” knappen og trække spanden ud. Så er den klar til brug igen. 


Reservedele – til iRobot Roomba 694 robotstøvsuger mfl.

Som tommelfingerregl skal man skifte filtre i sin støvsuger, ca hver 6. Måned for at få den bedste sugekræft og resultat. Dette gælder også robotstøvsugere, derfor kan det være med fordel at overveje om din støvsugers filter skal skiftes.

Hvis man har hund eller andre dyr der fælder, kan du med fordel også skifte børsterne. Hvis man har dyr der fælder er det også en god ide, at skifte børsterne på ens robotstøvsuger. Dette er en god ide da lange hår kan sætte sig fast. 

Hvis man kommer ud for at din robotstøvsuger skal have nyt filter eller baghjulet skal skiftes, er det intet problem. Mange forhandler nemlig reservedele til Roomba 600- serien, her kan du finde alt fra nye filtre, nye børster og hjul. De mindre reservedele plejer at koste mellem 150-300 kr. 

Vi hjælper desuden med en stor del anmeldelser af restauranter og oplevelser i hele landet, så du ikke blot bliver klogere på iRobot Roomba 694 robotstøvsuger, men hvad du kan lave og hvor du kan spise, mens den gør rent. Derudover finder du også gode opskrifter og anbefalinger på mad herinde.


Kan robotstøvsuger køre i mørke?

Ja, det er stort set alle robotstøvsugere, der kan køre i mørke. Det er måske ikke noget, du har tænkt så meget over, men hvorvidt en robotstøvsuger kan køre i mørke er ret essentielt at finde ud af, hvis man gerne vil have, at den kan køre imens man sover eller ikke er hjemme.


Selvom det er de fleste modeller, der kan køre i mørke, er det alligevel lidt forskelligt fra model til model, så hvis du ikke har noget imod at have lyset tændt, eller hvis den skal køre imens du er hjemme, så er det ikke noget du behøver være opmærksom på. Det er de fleste robotstøvsugere, der kan køre i mørke. Nogen navigerer helt tilfældigt ud fra en algoritme, der fortæller den, hvilken vej den skal køre. Andre bruger sensorer til at scanne rummet, så den kan kortlægge hele rummet og vide hvor den skal gøre rent henne.

Mange modeller med tilhørende app har også et kamera, som man kan følge med på fra sin mobil. Udover at det er smart, at man kan følge med, så er det også disse modeller, der er bedst til at navigere i rummene. Lidar er en teknologi, der i form af en laser kan måle sig frem og tilbage til genstande i rummet, og altså afkode hvor den er henne. Med denne laserfunktion kan den også registrere, hvis der ligger ting på gulvet, som den skal styre udenom.


Rengøring uden at være hjemme

En af de helt store fordele ved at anskaffe sig en robotstøvsuger må helt klart siges at være det, at man kan komme hjem til et rent hjem, uden at have rørt en finger. Hvis den kan køre i mørke, kan du med fordel sætte den igang om natten når du sover, eller du kan sætte den igang imens du er på arbejde eller på ferie. Det er næsten som at have en rengøringshjælp derhjemme, som sørger for at du kan nyde din tid.


Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin? Køb evt. rampe

Har du fået købt dig denne smarte rengøringsmaskine, men studser over om, kan en robotstøvsuger køre over dørtrin? Så kan vi hjælpe dig på vej med lidt svar, og eventuelle anbefalinger, hvis du evt. har for høje dørtrin og burde investere i en rampe.


Kan en robotstøvsuger køre over dørtrin?

Ja, nogle modeller kan godt finde sin vej over dørtrin, men det afhænger af højden på dine trin i hjemmet. Den kan snildt køre over et par få centimeter, men bliver det over 3-4 cm. bliver det, for de fleste modeller, svært at komme over.

Har du trin, som er over 3, 4 eller 5 cm. kan det være en idé at tilkøbe en lille rampe til dine rum, som kan hjælpe din robotstøvsuger over de høje dørtrin. Det gør, at den tager flere rum, og ikke blot holder sig til et enkelt ad gangen.


Hvilke modeller er populære i 2024?

Nogle af de bedste der findes på markedet pt. er iRobot Roomba modellerne, som alle kan kobles på en app, så du kan styre, hvordan dens adfærd er, om der er rum, hvor den ikke kan køre ind grundet for høje dørtrin eller andre ting.

Desuden er de gode og effektive, har mange smarte features, og er dine trin ii hjemmet mindre end 4 cm. kan en robotstøvsuger køre over dørtrin fra dette brand.


Hvad er fordelene ved at købe en rampe?

Hvis du skal se nærmere på, at købe en rampe til din bolig, med henblik på at skåne din robotstøvsuger for unødvendig forvirring ved trin, den ikke kan overkomme, kan vi hjælpe dig på vej med en lille guide til hvilke ramper til dørtrin, der findes.

Der findes flere forskellige typer af ramper:

 • Gummilister
 • Trælister og ramper
 • Silikone ramper

Disse ramper er en god løsning, hvis du er i tvivl om kan en robotstøvsuger køre over dørtrin hjemme i din bolig. De er desuden ofte rigtig billige, og kan skæres til, så de passer til dine trin uden at genere. Det er især gummi- og silikone listerne, som er gode at bruge ift. at de kan justeres.


Find den bedste model i 2024

Du kan desuden komme om nogle af disse problematikker ved at købe dig en ordentlig model, som passer til dine behov og ønsker. Vi har samlet et overblik over de bedste robotstøvsuger i test 2024, så du kan få et indblik i, hvad de forskellige modeller kan og ikke kan.

Du finder i denne guide både modeller, som er gode til dyrehår, nogle med smarte features og stemmestyring, nogle som kan besvare dit spørgsmål om kan en robotstøvsuger køre over dørtrin og meget andet. Læs med i guiden.


Andre artikler om robotstøvsugere

Få bedre søvn og mindre angst. Eller læs om bambus sengetøj.


FAQ

Hvor finder du det billigste robotstøvsuger tilbud?

Det er med at holde godt øje efter nedsatte priser og tilbud løbende, hvis du skal have fingrene i den billigste. Men det kan være en fordel at have en rabatkode eller tilbud klar. Desuden har de fleste brands såsom iRobot til tider gode kampagner og tilbud, hvor du kan spare 50% på nogle udvalgte modeller.

Hvilken robotstøvsuger er bedst i test?

Vi mener, at iRobot har de bedste modeller i test generelt set, men den bedste model afhænger også af, hvad dine behov måtte være og om du ønsker en med eller uden gulvvask. Skal den kunne suge hundehår eller andre dyrehår op effektivt, eller skal den have smarte features såsom app eller kunstig intelligens. Alt påvirker, hvilken robotstøvsuger der er bedst i test.

Hvilken robotstøvsuger med gulvvask er bedst i test?

Den bedste robotstøvsuger med gulvvask, eller også kaldet gulvvasker, mener vi er iRobot Braava Jet M6, som er effektiv og i smukt design. Den kan kobles på iRobot robotstøvsugere og styres gennem en app. Den kan desuden køre forholdsvis selvstændigt og rengøre mens du ikke er hjemme.

Hvor køber jeg iRobot og Nordic Sense robotstøvsuger?

Du kan blandt andet finde disse modeller samlet ét sted på guides og sider som denne – mydinners. Men ellers er de selvfølgelig også at finde på deres egne hjemmesider. Vi holder dog styr på, hvor du finder dem billigst eller finder en robotstøvsuger bedst i test på tilbud.


De anvendte kilder og test

Nedenfor er der samlet en liste over forskellige sider, hvor det er muligt at finde inspiration til nye produkter. Disse sider giver også mulighed for at få indblik i de forskellige produkter, samt anmeldelser på dem. 

TechWalls.com

Med denne side har du mulighed for hele tiden at blive opdateret på vidt og bredt inden for den teknologiske branche. Dette gælder opdateringer inden for alt fra robotstøvsugere, til apps eller noget tredje som græsslåmaskiner.  

Tek.no

Inde på dette norske site, giver de mulighed for at man kan holde sig opdateret på nye produkter, samt få indblik i fordele og ulemper ved det enkelte produkt. Man kan sågar læse anmeldelser omkring et specifikt produkt, som løbende vil blive opdateret med nye insigelser. 

The Guardian

Dette US medie formår at have styr på deres informationer, både nye som gamle. De sørger altid for at være med hvor det sker, de er opdateret omkring nye produkter, samt hvad forbrugerne synes om de nuværende. Dette er et medie, som vi benytter os af hyppigt, når det er vi skal holde os opdateret på omverdenen, og blandt andet de kommende teknologiske tendenser. 

New York Times

Dette amerikanske medie giver os en hjælpende hånd med at blive beriget med ny og brugbare viden inden for adfærd, produkter samt den teknologiske udvikling. Det er blandt andet også derfra vi får vores anbefalinger af produkter fra. 


Kontakt informationer

Her på Mooly anmelder en bred vifte af forskellige produkter, herunder blandt andet også leasing. Så er du blevet nysgerrig, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk for at høre mere. 

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder og tests