Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Energi » NRGi elpriser – Bliv klogere på prisen, time for time

NRGi elpriser – Bliv klogere på prisen, time for time

Ønsker du at vide mere om NRGi elpriser, time for time, i dag eller bare generelt? Læs med her, hvor vi guider dig til billig el i 2023. Læs også meget mere om elpriser, Norlys elpriser.

Åbningstider: Mandag-fredag: kl. 08.00-16.00 

Webadresse: www.nrgi.dk


NRGi elpriser – Variabel aftale, med variabel pris, time for time

Når du vælger en variabel elaftale fra NRGi, så er det nemt at spare, når prisen på strøm er lav. Her følger prisen markeder, og er samtidig grøn strøm produceret af vedvarende energikilder. 

Hos NRGi kan du altid se, hvad strømme koster lige nu, i dag og time for time. På den måde er du sikker på hele tiden at kunne planlægge, hvornår der skal vaskes tøj eller hvornår computeren skal oplades.


Hvad er NRGi elprisen i dag?

På www.nrgi.dk kan du altid se, hvad strømmen koster lige nu og her, og du kan også se hvordan priserne har ændret sig i tiden. Læs også mere om, hvordan priserne på el er i Europa i 2023. 

Du kan også læse meget mere om, hvordan du kan spare på strømmen og få mest ud af den. Der findes to slags elaftaler: 1 hvor du betaler en fast pris hver måned, og en anden hvor du betaler den pris strømmen koster, når du bruger den. I sidste ende kan det bedst betale sig at have en aftale med variabel pris.


Værd at vide om elpriser

Der er mange faktorer der har indvirkning på din elregning. Alt efter om du har fast eller variabel pris, er der forskellige ting, du kan gøre for at holde elforbruget nede. Første step er at sikre, at du har en god elaftale. Her kommer NRGi ind i billedet – tjek evt. deres aftaler ud.

Har du variabel elpris, kan du med fordel overveje, hvornår på dagen du bruger mest strøm. Så kan du nemlig overveje, om du kan vente med at køre opvaskemaskinen eller vaske tøj i de sene natte eller aftentimer, hvor efterspørgslen på strøm er lav.


Tips til at spare på strømmen

Når du har en variabel aftale, så er der flere forskellige steder du kan spare på strømmen, så du også sparer på pengene. Nogle af de ting du kan gøre, er: 

  • Hold øje med NRGi elpriser time for time, så du ved, hvornår det bedst kan betale sig at bruge energitunge apparater
  • Undgå at elapparater står på standby, når du ikke bruger dem
  • Husk at slukke lyset, når du ikke er i rummet
  • Tør tøjet på tørrestativet i stedet for tørretumbleren
  • Start opvaske- og vaskemaskinen inden du går i seng, eller inden du tager på arbejde

… og mange, mange flere småting, du blandt andet også kan læse om. 

Det er altid en god ide at undersøge og sammenligne priser og tidspunkter, så du altid er sikret billig el.


Se vores liste over 7 elselskaber, som tilbyder elpriser time for time:


Mooly tester

Vi skriver generelt om mange forskellige områder. Hvis du/i har nogle forslag til hvad vi ellers skal skrive om, så ring til os på +45 42 41 16 47 eller send os en mail på kontakt@pkmedier.dk

Angivelse af kilder og tests: