Står du og mangler den helt rette læske servering til et brunch eller frokost bord, så er en Mimosa drink det helt perfekte – den gode appelsin-klassiker. Den er muligvis en af klassens mest simple opskrift typer, som du kan finde. Lad os hjælpe dig med fremgangsmåden.
Det er ikke blot i Danmark man ser denne lækre cocktail, men de fleste steder i hele verden serverer denne morgen, middag og aften. En Mimosa drink er let, ikke så alkohol rig og frisk og derfor er den perfekt – selv om morgnen. Prøv selv, og den bliver vanedannende.
Mimosa drink – frisk opskrift på brunch-favoritten
Equipment
- 2 Champagneglas
Ingredienser
- 1 stk appelsin
- 0,5 liter appelsinjuice
- 0,5 liter Champagne / Cava / Prosecco Valgfri mousserende vin
Sådan gør du
- Fyld dine champagneglas op med isterninger, som det første i din Mimosa drink
- Fyld glasset halvt op med appelsinjuice.
- Tilføj dernæst mousserende vin (valgfrit, bedst med champagne) så glasset fyldes.
- Skær nu en tynd skive appelsin og placer denne langs glasset, indvendigt. Som det sidste i din Mimosa opskrift.
Video
Noter
Nutrition
Vælg din personlige favorit variation
Når du har prøvet kræfter med denne brunch favorit og darling et par gange, så kan du udfolde dig personligt gennem din Mimosa drink og redigere lidt i din opskrift. Du kan nemt og simpelt vælge at udskifte din juice ud med en anden type juice. Et eksempel kan blandt andet være at du skifter appelsinjuice ud med Grapefrugt juice eller blodappelsin.
Kilder
- Læs om gode drinks hos Politiken.
- Find mere på inspiredtaste.net om denne klassiker