Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Generelt » Gel blaster – Find den bedste gel blaster i Danmark

Gel blaster – Find den bedste gel blaster i Danmark

Med en gel blaster kan du gå i krig med dine venner eller team. Som en ægte gelballer, er det naturligvis vigtig at have det rigtige gevær eller håndholdt gel blaster, og derfor er det også værd at vide, hvad der er på markedet i Danmark. Vi har samlet et overblik til dig her over de bedst gel blasters.

Produkt:

MP5 – Tiger Gel Blaster

Bedømmelse:
5/5
 •  Spar op til 36%
 • Sjov blaster
 • Nem at anvende
Produkt:

Gel Blaster

Bedømmelse:
4,7/5
 • Vælg imellem flere blasters
 • 4,7 stjerner på Trustpilot
 • Value for money
Produkt:

Blowback – Bamboo Green Gel Blaster

Bedømmelse:
4,7/5
 • Lille men god blaster
 • Nem at anvende
 • Kraftfuld
Produkt:

Scorpion VZ61 – Grå Gel Blaster

Bedømmelse:
4,7/5
 • Nem at anvende
 • Skyder kontrolleret
 • Value for money

Find din Gel blaster her, hvor vi har fundet de bedste af det bedste. Om du er til små Gel blasters eller de helt store, så har vi selvfølgelig taget højde for det.

ProduktGel BlasterVores vurderingVores anbefalingGod til seriøse spillereLille men godPro Gel blaster
Se mereSe mereSe mereSe mere

I modsætning til andre lignende våben og typer af hobbyvåben, såsom paintball eller andre, så skyder netop denne type med små kugler af gele, som indeholder vand, som splatter ud, når de rammer et objekt. Paintballs minder lidt om i form, da disse er fyldt med maling. Helt modsat finder vi splatkugler, som er små plastkugler.


Mooly’s anbefaling til bedste gel blaster

1-3 dages levering

gel blaster

Gelblasters.dk

Fra 449 kr.

✅ 4,6 stjerner på trustpilot
✅ 14 dages returret

Bedste priser på Gelblaster

Hvad er det, og hvorfor er det så populært?

De kaldes mange forskellige ting: en gel ball blaster, , gel shooter, gel marker, hydro marker, hydro blaster, water bead blaster eller gelsoft – ja, kært barn har mange navne. Men hvad er en gel blaster egentlig?

For at beskrive det helt lavpraktisk, så er en gel blaster et stykke legetøj, som man dog bestemt ikke må give til børn, der især beregner dig til vokser, og som minder meget om både paintball og soft.

Det er en håndholdt gel blaster eller et gevær, som fyldes med små gelekugler, der er fyldt med vand, og som splatter ud, når du rammer modstanderen eller målet. Selvom man skulle tro, at dette ikke giver ret meget, så er der faktisk en stor kraft på, som gør det uegnet til børn.

Grunden til, at det er blevet så populært på det seneste er, at det i højere grad dukker op på sociale medier, som Tik Tok og YouTube, og nu er det kommet til Danmark. Få fat i gel blasters i dag!

Gel blaster gun og pistol

Hvordan fungerer en gel blaster?

En gel blaster er en mellemting mellem Nerfs og vandskydere, men er modsætningsvist en elektrisk maskine, som ikke bare skyder med vand, men med vandfyldte gelekugler. På den måde er det et relativt harmløst stykke legetøj, men man skal alligevel være opmærksom på den kraft, samt størrelsen af kuglerne, når det kommer til børn.

Før i tiden var disse blasters udstyret med en påfylder, som man ofte ser dem på toppen af et paintballgevær, hvor kuglerne selv triller ned til affyring. I dag kan man dog også få dem med et magasin, hvor kuglerne forsigtigt skubbes op i kammeret, hvor de afskydes fra.

Kuglerne varierer i størrelse, alt efter brug, våben og andre faktorer, men har generelt en størrelse på omkring 1,75 mm i diameter. Disse små kugler kommes i vand, for at arbsorbere, og efter 3-4 timer, vil de være vokset til en størrelse på 7-8 mm, som er størrelsen, man normalt skyder med.Bliv klogere på de ti bedste gel blasters


Tilbehør til gel blasters

Hvis du har fået fat i den helt perfekte gel blaster og nu er klar til kamp med eller mod vennerne, så er det altid fedt at kunne opgradere, og finde ekstra udstyr og tilbehør. Du kan købe gel balls i alverdens farver, og endda også finde nogle, der lyser i mørket. Så kan I spice kampen op, og også lege, når det er mørkt.

Derudover kan man købe skydeskiver til sin gel blaster, så man kan øve sig i at ramme, inden man skal kæmpe mod sine kammerater. Så er du hurtigt endnu mere forberedt end de er!

Derudover, så er det altid en god idé, at sørge for at man er beskyttet, så man ikke kommer til skade. Det er nemlig ikke helt ufarligt, og kan godt gøre ondt at blive ramt. Derfor er det altid en god ide at sørge for, at man har en maske på, der dækker så meget af ansigtet som muligt.

Er du på udkig efter Fisker leasing, eller hvordan man laver nuggets i airfryer, så læs mere her.

Opbevar dine gel balls ordentligt

Hvis du gerne vil have mest ud af din gel blaster og dine gel balls, som du skyder med, så er det også vigtigt, at du opbevarer dine gel balls korrekt. Hvis dine gelkugler opbevares i vand, så kan de holde op til 3 måneder, men hvis dine gelkugler har ligget i vand, og opbevares uden tilsat vand, så kan de kun holde sig i 2 uger. Derimod, hvis dine gelkugler er helt tørre, og aldrig har været våde, så kan de holde sig på ubestemt tid.


Gel blasters – Gode for miljøet

En gel ball er lavet af omkring 90% vand, hvilket gør dem til miljøvenlige gel balls. De består kun af vand og natriumpolykrylat, hvilket er bionedbrydelige materialer, og det gør, at de fordamper af sig selv, og ikke efterlader noget rod.


Sjovt spil for voksne

Der er mange grunde til, at gel blaster Danmark er blevet så populært. Der kan komme utroligt sjove og kreative spil ud af det, hvor alle kan være med. Med en gel blaster er det kun fantasien, som sætter grænser, så det er bare om at vælge din yndlings gel ball blaster og komme i sving.

Legen med gel ball blasters kan både bestå af mange og færre deltagere, hvilket gør det endnu mere anvendeligt. Skal der eksempelvis holdes fødselsdag, er det en sjov og livlig måde, at ryste alle sammen på. Er der kun tale om to deltagere, er det dog heller ikke noget problem.


Leg med Gel ball blaster og styrk sammenholdet

Skal du arrangere en sjov dag for eksempelvis kollegaer, kan en gel blaster turnering kan være det helt rigtige. Opdel jer i to eller flere hold, og start så ellers jeres fiktive krig.

Denne leg kan virkelig styrke sammenholdet, da det gælder om at holde sammen og stole på hinanden. Det er dog vigtigt at huske på, at det kan virke voldsomt for nogle, hvorfor forventningsafstemning er vigtigt.

Start eventuelt med at tage en runde, hvor hver enkelt person fortæller, hvad de har lyst til og hvor deres grænser for legen går. Måske nogle bare har lyst til at starte med at kigge på.


Personlig Gel blaster

Det er muligt at sætte sit personlige præg på en gel blaster, og derfor gøre den til sin helt egen. Med forskelligt tilbehør kan du designe din gel blaster præcis, som ønsket, eller du kan sætte klistermærker eller male på den.

Det er vigtigt at huske på, at der er stor kraft på en gel ball blaster, og den derfor skal bruges med respekt og omtanke for omgivelser og deltagere.


FAQ

Gør Gel Blaster ondt?
Gel balls gør ikke lige så ondt som paintballs og splatters3, men det kan stadig godt gøre en lille smule ondt, hvis man bliver ramt bestemte steder eller for tæt på.

Hvad er vigtigt at vide om Gel Blasters?
En gel blaster er en legetøjsskyder, der skyder med kugler, der har ligget i blød i vand, hvor kuglerne vokser i størrelse, og efter 3-4 timer kan man bruge dem. Når man skyder med kuglerne, sprænger de og efterlader kun vand.

Hvordan skal jeg opbevare Gel Blaster kugler?
Kuglerne til Gel Blaster skal opbevares et tørt, mørk og køligt sted, for at sørge for, at de holder længst tid. Så kan de holde sig i 6 måneder. Hvis de bliver opbevaret et varmt eller fugtigt sted, så kan de kun holde sig i 3 måneder.

Er det svært at gøre rent efter Gel Blasters?
Gel Blaster kugler er vandbaserede gelekugler, der sørger for at der er mindre rod og rengøring, sammenligner med splatkugler og paintballs. Kugler opløses nemlig når de rammer noget.


Angivelse af kilder: