Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Drinksopskrifter » Blue Lagoon drink – Opskrift på den azurblå vodkadrink

Blue Lagoon drink – Opskrift på den azurblå vodkadrink

blue-lagoon-drink

Vi garanterer dig, at vores opskrift på den eksotiske Blue Lagoon drink vil drive dine tanker direkte ned til blå himmel og tyrkisblåt hav i de varmere himmelstrøg. Hvis du har lyst til en forfriskende og syrlig vodkadrink, så er du kommet til det helt rigtige sted. Læs med og find ud af, hvordan du helt selv kan lave denne lækre sag.

Med den perfekte blanding af vodka, lemonade og blå curacao kan du hurtigt og nemt læne dig tilbage og nyde en både velsmagende og smuk drink. Den er særligt god at lave, hvis du ikke orker at handle en masse forskellige ingredienser ind, men stadig har lyst til noget lækkert.

blå lagune

Blue Lagoon drink opskrift

Helle
En tropisk inspireret Blue Lagoon drink der har en autentisk azurblå farve, som giver associationer til havet i syden.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Ret blue lagoon, cocktail, Drinks
Antal 1 servering
Kalorier 200 kcal

Ingredienser
  

 • 1 cl vodka
 • 1 cl blå curacao
 • 4 cl lemonade
 • 1 skive citron
 • isterninger

Sådan gør du
 

 • Put isterninger i din shaker, så de fylder halvdelen
 • Tilsæt ingredienserne og ryst det godt sammen
  blå lagune
 • Si væsken over i et glas med isterninger
 • Pynt glasset med en skive citron og nyd din lækre, blå Blue Lagoon drink.
  isbjørn opskrift

Video

Noter

Denne Blue Lagoon drink kan varieres på flere måder, du kan eventuelt blende den, så det bliver til en lækker, frossen og forfriskende cocktail. Du kan også tilføje citronsaft eller sirup for en mere markant syrlig eller sødlig smag.

Nutrition

Serving: 6clCalories: 200kcal
Keyword Astronaut drink, blue lagoon drink, opskrift
Tried this recipe?Let us know how it was!

Giv drinken dit eget twist

Vores blue lagoon drink opskrift er udelukkende en vejledning, som du kan justere i og rette til helt efter dine egne præferencer. Vi har lavet den så klassisk som mulig, men du kan sagtens tilføje lidt ekstra eller vælge noget fra, så den falder lige i din smag. Du kan eksempelvis skifte citronskiven ud med et cocktailbær eller andet tilbehør.

Blue Lagoon Cocktail temafest

Skal du holde temafest, er en blue lagoon cocktail den perfekte drink at tage udgangspunkt i. Denne åbner op for et hav af forskellige sjove temaer: under vandet, smølfeland, i himmelen og meget mere. Drinken er med til at skabe et fuldstændig gennemført tema, hvor der er kræset for alle detaljer.

Du kan også pynte med eksempelvis blå duge, eller tegne skyer eller bølger på papir og hænge op på væggen. Skal der serveres mad, er blå tallerkener, servietter og sandkage med blå frugtfarve en showstopper. Så føler dine gæster for alvor, at de er kommet til en anden verden.

Den blå drink med vodka sørger for, at festlighederne hurtigt vil skride frem, og den er en god samtalestarter, med dens lidt vovede farve.

Skil dig ud fra mængden

En Blue Lagoon Cocktail er noget helt særligt, og den er derfor sjov at tage med til et arrangement, hvis du gerne vil imponere venner og familie. Den kan med fordel også laves uden alkohol, så den også er sikker for børn at drikke.

Farvel vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed fra børn og voksne, og den er derfor festlig og anderledes at have med.

Blå drink med vodka

Der findes mange forskellige typer af blå drink med vodka, så du har noget at vælge mellem, skal du holde en fest eller bare forkæle dig selv.

Prøv eksempelvis en isbjørn:

4 cl Vodka

2 cl Shake-It Mixer Blue Curacao

12 cl Sprite

1 stk Limebåd

Isterninger

Kilder

 • Find også drinken i Frozen version på Pinterest her.
 • Lær mere om den populære Kung Fu is her.