Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Aston Martin leasing – En lækker sportsvogn med power

Aston Martin leasing – En lækker sportsvogn med power


De fleste forbinder nok Aston Martin med royale inden for bilverdenen. Her finder du fantastiske sportsvogne, der også er et kendt mærke på racerbanen, hvor de første biler fra mærket kørte. Siden 1934 har man også kunne køre i dem til almindelig brug. Så hvis du er ude efter Aston Martin leasing, så læs med her.

Hvorfor vælge Aston Martin leasing?

Et af de største mærker inden for sportscar motorracing er Aston Martin, så vi forstår godt, hvis du gerne vil køre rundt i din helt egen model. Men hvis finansieringen ikke er helt med, eller du ikke er sikker på, hvilken model, der er noget for dig, så anbefaler vi, at du prøver Aston Martin leasing.

Aston Martin leasing er til dig, der er klar, og har mod, på en rigtig sportsvogn med masser af power, lækkert interiør og masser af selvtillid. Hvis du altid har drømt om at køre rundt i din egen Aston Martin, så er leasing den oplagte løsning for dig. Med en Aston Martin har du nemlig mulighed for at afprøve flere modeller på kort tid, og glæde dig over en ny model ofte.

Når det kommer til Aston Martin leasing, så findes der mange muligheder og aftaler, så du er sikker på at finde en løsning og aftale, der passer dig. Der er både privatleasing og erhvervsleasing, men her gennemgår vi privatleasing og de to leasingaftaler, der hører under det: Finansiel leasing og operationel leasing.


Hvad er privatleasing?

Hvis du leder efter Aston Martin leasing, så kan du overordnet vælge at lease privat eller gennem dit arbejde. Vi gennemgår her privatleasing, så du kan få lov til at udleve dine racerbil drømme derhjemme. Læs blandt andet også om det kan betale sig for dig at lease frem for at købe.

Finansiel leasing, der også kaldes for flexleasing, kan anses som et billån, hvor de månedlige udgifter går til ‘købet’ af bilen. Det vil altså også sige, at når leasingperioden er slut, så er bilen din.

Hvis det skal være nemt for dig, og du allerede ved, at når din Aston Martin leasing er overstået, så er du klar til en ny bil, så er operationel leasing en god løsning. Her er det leasingfirmaet, der står for alle omkostninger og udgifter, så du blot ‘lejer’ bilen. Efter end leasingaftale, så afleverer du blot bilen, og kan køre derfra i en ny.

Se videoen og bliv meget klogere på Aston Martin leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige Aston Martin modeller på deres hjemmeside.