Tesla pris – Få et overblik over prisen på den populære bil

Er du nysgerrig i forhold til Tesla pris? Så læs med her, og bliv klogere på spørgsmål som “hvad koster en Tesla?” og meget andet. Det er ikke uden grund, at bilen er blevet ekstremt populær over de seneste par år, hvor den især har gjort sig positivt bemærket, når det kommer til design og udstyr.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

2.325 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.462 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.468 kr./md.

Tesla Model X 100D
75D 7P Autopilot

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.982 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.995 kr./md.

Tesla Model X 100D
7P Performance

Tesla pris – meget bil til gode penge

Tesla er en meget populær bil af mange årsager. Den let genkendelige bil har et lækkert design med lækkert udstyr, der er topmoderne. Derudover er det en elbil, hvilket er blevet meget populært inden for de seneste mange år.

Med en elbil kan du køre med ren samvittighed, da disse kører på elektricitet fremfor benzin, hvorfor elbiler udleder mindre CO2 end fossilbiler.

Tesla scorer rigtig højt på brugervenlighed og køreoplevelse, og med denne bil kan du se frem til en suveræn følelse, når du drøner afsted fuldstændig lydløst.

Det er dog ikke en hemmelighed, at Tesla priserne er en del højere end andre bilmærker, og den er også meget dyr at forsikre. Hvis du ikke vil betale fuld pris, kan det være at du er heldig at finde den brugt til en lidt billigere pris. Men hvad koster en Tesla så?


Hvad koster en Tesla?

Udstyr og sikkerhed

Med en Tesla har man virkelig mulighed for at sætte sig personlige præg på bilen. Dette kan ske i form af ekstra udstyr som oplyste dørkarme, fede fælge, hjulkapsler og meget mere. Dette har naturligvis også indflydelse på prisen.

Bilen har fået meget omtale i forhold til de trådløse opdateringer, virksomheden løbende foretager i bilerne. På denne måde kommer der hele tiden nye funktioner, som nemt og smertefrit kan indføres i Teslaen.

Er der en tilgængelig software opdatering, trykker man bare på den pågældende opdatering, og så sker resten automatisk via appen. Lidt ligesom ikke en computer – smart, ikke?

Tesla pris kommer også til udtryk i forhold til sikkerheden, der på mange måder er helt i top. Bilens sensorer er altid opmærksomme på, at man ikke komme for tæt på andre biler eller passagerer, og det er er endda muligt at købe et fodgængeradvarselshøjttaler til nogle modeller.

Så hvad koster en Tesla? Se blandt andet nedenstående oversigt, eller kontakt os for en helt præcis pris.Oversigt over Tesla pris

Herunder har vi lavet et oversigt, der viser, hvad de forskellige modeller koster. Find ud af hvad koster en Tesla, samt din Tesla pris her:

Tesla Model 3 Pris
Baghjulstræk359.900 kr.
Long Range419.990 kr.
Performance469.990 kr.
Tesla Model YPris
Baghjulstræk
Inkl. anhængertræk
374.990 kr.
Long Range
Inkl. anhængertræk
429.990 kr.
Performance
Inkl. anhængertræk
502.896 kr.
YouTube video

Hvad koster en Tesla?

Hvad koster en Tesla? Elbilen ligger i den dyrere ende, der dog er faldet i pris over den seneste tid. I forhold til Tesla pris er denne derfor varierende, og vi anbefaler dig at kontakte os, så du kan få en så præcis pris som muligt.

Vi vil altid gøre vores ypperste for at møde vores kunders ønsker. Vi har en vision om, at alle skal have lov til at køre i en god bil, der matcher den pågældendes ønsker.

FAQ

Hvor meget koster den billigste Tesla?
Den billigste model fra bilmærket Tesla er deres Model 3, der var den mest solgte elbil på verdensplan i 2020. Den fås til en pris fra omkring 399.990 kr.

Hvad er prisen på en Tesla?
Prisen for en Tesla varierer meget alt efter, hvilken model du godt kunne tænke dig. Den billigste model får du fra omkring 399.990 kr. og så er prisen stigende derfra.

Kan det betale sig at købe Tesla?
Det er stadig billigt at køre elbil, og du sparer cirka 1.000 kr. om måneden, når du vælger en elbil, fremfor en bil, der kører på benzin.

Hvad koster den dyreste Tesla i Danmark?
Tesla pris på deres dyreste model ligger på omkring 899.990 kr. hvilket er for deres Tesla Model S Plaid model.

Angivelse af kilder:

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.