Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Køkkenudstyr » Onyx gryder tilbud i 2024 – Se rabatkoder til grydesæt

Onyx gryder tilbud i 2024 – Se rabatkoder til grydesæt

Onyx gryder

Er du på jagt efter gode Onyx gryder tilbud, eller leder efter det bedste tilbud på et specifikt grydesæt? Du er landet det rette sted. Hos mydinners hjælper vi dig nemlig med at få et overblik over dine muligheder for netop dette produkt samt eventuelle rabatkode – blandt mange andre.

Onyx gryder tilbud 2024 – Se vores bud på bedste tilbud

Produkt:

ONYX COOKWARE 20CM (2.8L)

Bedømmelse:
5/5
 • 4,7 stjerner på Trustpilot
 • Ovnfast op til 260°C
 • Value for money
Produkt:

ONYX SOVSEGRYDE 18CM (2L)

Bedømmelse:
4,7/5
 • Tåler opvaskemaskine
 • Virker på alle komfurer
 • Den perfekte sovsegryde
Produkt:

ONYX GRYDE 24CM (5L)

Bedømmelse:
4,7/5
 • Bedste all around
 • Brug metalredskaber
 • Tåler opvaskemaskine
Produkt:

ONYX GRYDE 28CM (8.2L)

Bedømmelse:
4.7/5
 • God til store portioner
 • Ovnfast op til 260°C
 • Virker på alle komfurer
Produkt:

ONYX GRYDESÆT – 2-DELE

Bedømmelse:
4,6/5
 • God pakkeløsning
 • Brug metalredskaber
 • Value for money
Produkt:

ONYX GRYDESÆT – 3-DELE

Bedømmelse:
4.7/5
 • Den udvidede løsning
 • Ovnfast op til 260°C
 • Tåler opvaskemaskine!
Produkt:

ONYX GRYDESÆT – 4-DELE

Bedømmelse:
4/5
 • Den komplette løsning
 • Passer i opvaskemaskinen
 • Verdensklasse non-stick

Seneste opdatering: 21. DECEMBER 2023
Onyx har overtaget markedet, inden for gryder. Vi har derfor valgt at opdatere vores guide om gryder fra Onyx, jævnligt. Så du kan være sikker for at have de bedste muligheder, for en ny gryde fra Onyx. Det seneste produkt vi har tilføjet er: ONYX COOKWARE 28CM (8.2L)

Det gode ved Onyx gryder er, at de findes i forskellige størrelser, og de kan både købes enkeltvis, separat men også som sæt, hvor du får de nødvendige gryder. De er rimelige i deres priser, og du kan både få en 2 L gryde til omkring 500 kr. og op mod en stor gryde på 8,2 L gryde til ca. 800 kr.

Priserne varierer en del, alt efter hvilken forhandler du køber dem hos, og om hvorvidt du finder dem på tilbud eller ej. Der er ofte et par kroner at spare, hvis du køber grydesæt, hvor du køber flere Onyx gryder samtidigt og opnår gode tilbud.


ONYX COOKWARE 20CM (2.8L) – Vores bud på den bedste all-around Onyx gryde

Onyx gryder tilbud

Onyx Cookware

Specifikationer
Verdensklasse non-stick
Brug metalredskaber uden risiko for at beskadige non-stick overfladen
Virker med alle typer af komfurer – inklusiv Induktion og gas
Ovnfast op til 260°C
Tåler opvaskemaskine

Moolys vurdering:

Denne gryde har den perfekte størrelse til tilbehør til maden, eksempelvis, hvis man skal have lavet ris eller pasta til parret, eller gode grød til morgenmaden. Derfor er dette også den ideelle størrelse til ethvert hjem. Kvaliteten er høj, den er nem at bruge, giver en jævn varme fordeling, og så er den supernem at rengøre.


ONYX COOKWARE 18CM (2L) – Bedste Onyx sovsegryde tilbud

Onyx gryder sovsegryde tilbud

Onyx Cookware

Moolys vurdering:

Søger man den klassiske kasserolle, så er denne gryde fra ONYX COOKWARE et godt valg. Her får du nemlig en lille sovesegryde, som har et godt, ergonomisk greb, som også kan bruges i ovnen, hvis noget skal holdes varmt. Derfor er denne også et must i køkkenet.


ONYX COOKWARE 24CM (5L) – Bedste Onyx gryde til prisen

Onyx gryde tilbud

Onyx Cookware

Moolys vurdering:

En almindelig, standardstørrelse gryde, er helt nødvendig i ethvert køkken. Her finder du eksemplet på en god 5 liters gryde, som kan koge supper, ris, pasta og meget andet, til hele familien. Ved hjælp af den gode non-stick overflade er den desuden god til at stege ting af i, eksempelvis kød, som skal have en tur i ovnen bagefter – hvilket gryden også tåler. En klar anbefaling.


ONYX COOKWARE 28CM (8.2L) – Bedste store Onyx gryde tilbud

Bedste stor Onyx gryde

Onyx Cookware

Moolys vurdering:

Er du på jagt efter en større gryde til eksempelvis supper og store gryderetter, kan du med fordel vælge denne sag. Her får du nemlig en gryde med stor volumen, som både er god til at koge fond i, når benene er blevet stegt godt af ved høj varme på den suveræne non-stick overflade, hvorefter den jævne varmefordeling gør indkogning og henkogning til en leg. Et godt valg til familien.


Hvem er denne forhandler?

Onyx Cookware er et innovativt brand, som laver gryder, pander og køkkenudstyr i høj kvalitet. De formår at skabe deres produkter i høj kvalitet, og samtidig sælge dem til enormt retfærdige priser.

Med Onyx gryder fra dette mærke får du højkvalitets udstyr, som er produceret i tre effektive lag – som man i branchen kalder “Tri-ply” eller belagt køkkengrej. Det er først og fremmest rustfrit stål, som både sikrer vedligeholdelses nemt udstyr og holdbarhed. Det gør også at det virker og fungerer på alle typer af komfur i alt fra gas, induktion og keramisk. 

Se også de aktuelle tilbud på pander i 2024 her, vi har samlet et godt overblik over hvor du kan finde rabatkode og andre deals.

Bedste pris på Onyx gryder samt grydesæt i 2024

Andet lag er aluminium, som giver gode forhold til varmefordelingen. Det gør at du kan lave lækkert jævnt tilberedt mad, og ikke skal våge over maden fra start til slut. Det sidste lag i “Tri Ply” er rustfrit stål igen igen, som holder samling på lagene og giver hurtig varme.

Alle Onyx gryder har et PTFE non-stick belægning, som giver gode muligheder for at brune kød og andre ting ved høj varme, uden frygt for at dette brænder på. Det gør det også nemmere for dig at lave saucer og gryderetter, da væsken ikke brænder på bunden af gryden. Det er netop det, der gør det smart at købe gryder med non-stick – om de er fra en Onyx forhandler eller ej.

Specifikationer fra Onyx:

 • Top klasse non-stick
 • Anvend metalredskaber uden chance for at skade non stick fladen
 • Passer alle typer, også induktion og gas
 • Er ovnfast op til 260°C
 • Kan klare opvaskemaskine direkte

Der er altså med disse Onyx gryder tale om et produkt der kan klare det meste, hvilket i det store hele blot gøre madlavningen meget nemmere. Grydesæt med non stick er super at have med at gøre, og når du så samtidigt kan finde et godt gryde tilbud, så er det bare super nemt.

I denne guide at vi testet både de billigere og mere premium modeller, og konklusionen har blot været at dette brand formår at levere value for money.

Uanset om du leder efter en dyb gryde eller en mindre slags, så kan vi se at Onyx har en lang række forskellige modeller at vælge imellem. Så klik ind på deres side og lad dig blive inspireret. Hvis du ønsker at få noget mere visuelt inspiration, så kan du se ONYX inspiration video ´en nedenunder.

Er du interesseret i en Onyx stegepande? Så læs med her.

ONYX gryder til suppe

Gryder til flere formål

Hvad end du er den store madelsker, der gerne bruger timer og timer i køkkenet på at kokkerere, lave lækre snacks og bage, eller om du helst lade madlavningen blive overladt til andre, så er en investering i ONYX COOKWARE gryder helt sikkert pengene værd.

Hvis man netop ikke magter at stå i køkkenet længe, og da slet ikke at tage opvasken, så gøre producenten det ganske nemt for dig. I en travl hverdag er det især lækkert blot at kunne smide gryderne i opvaskemaskinen, eller sætte maden i ovnen og lade den passe sig selv. Og dette er ONYX COOKWARE suverænt til.


FAQ

Hvilken ONYX gryde er den bedste?

Dette er der ikke et entydigt svar på. Dette afhænger af smag og behag ud fra hvad man mest er til. Det afhænger også at hvad du skal bruge den enkelte gryde til, er det blot en sovsegryde, så ONYX COOKWARE 18CM (2L) anbefales, hvorimod det er en relativ stor gryde, så kan ONYX COOKWARE 28CM (8.2L) anbefales.

Er der PFC og PFAS i gryder fra ONYX?

ONYX gryder indeholder ikke nogen former for fluoriserende stoffer eller kemikalier. Det vil sige at produkterne altså er helt uden PFC og PFAS. Dette skyldes en kemisk belægning som gryder fra ONYX har.

Er ONYX gryder fra et dansk brand?

Ja, ONYX Cookware er et dansk brand. De fremstiller mange forskellige former for køkkenredskaber, gryder og pander. Det er produkter særligt til dig der vægter god kvalitet højt, samt et flot og elegant design.

Er gryder fra ONYX Cookware gode?

Det er smag og behag. Men baseret på produktets kvalitet, så vurderes ONYX gryder som værende gode. De er lette at rengøre, og særligt at maden du er ved at tilberede ikke sætter sig fast. Det er produkter af kvalitetsmaterialer, til en konkurrencedygtig pris.

Angivelse af kilder og tests: