Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Drinksopskrifter » Kæmpe læske drink – en forfriskende opskrift på den sommerlige drink

Kæmpe læske drink – en forfriskende opskrift på den sommerlige drink

Kæmpe-læske-drink

Er du vild med isen af samme navn, så er der ingen tvivl om, at du straks også vil forelske dig i den skønne Kæmpe Læske drink. Opskriften er simpel og det samme er ingredienslisten, der blandt andet byder på et shot af karamel, læskende sodavand og masser af friskpresset lime.

På lune sommerdage, hvor du trænger til en kold forforfriskning eller på en kølig vinterdag, hvor du dagdrømmer om sol og sommer er denne drink ideel for dig. Drinken, med de mange genkendelige smage fra isen af samme navn, sender nemlig med ét dine tanker til lune sommerdage med sand mellem tæerne og den danske sommersol på panden. Lad os komme i gang med den egentlige opskrift.

Kæmpe-læske-drink

Kæmpe Læske Drink

Helle
På en lun sommerdag er en Kæmpe Læske Drink alt du har brug for. Den populære cocktail, der deler navn med en yderst velkendt is, er nemlig dejlig forfriskende – og så kræver den ikke mange ingredienser.
No ratings yet
Tilb. tid 10 minutter
Ret cocktails, Drinks
Antal 1 person
Kalorier 120 kcal

Equipment

  • 1 Cocktailglas

Ingredienser
  

  • 4 cl Karamel shot
  • 1 cl Friskpresset lime
  • 4 dl Sprite

Sådan gør du
 

  • Dit karamelshot tilføjes glasset
  • Tilføj herefter friskpresset limesaft
  • Rør de to ingredienser sammen
  • Top op med en passende mængde lime
  • Din Kæmpe Læske drink er nu klar til servering

Video

Noter

Denne Kæmpe Læske drink kræver hverken særligt udstyr, ligesom at ingredienslisten heller ikke kræver et barskab fuld af alverdens alkohol. Den kan derimod nemt og enkelt laves i din hjemmebar, men vil med sikkerhed fortsat imponere dine gæster. 

Nutrition

Calories: 120kcal
Keyword Cocktails, Drinks, Kæmpe læske drink
Tried this recipe?Let us know how it was!

Masser af isfavoritter på drinkskortet

Den populære Kæmpe Læske drink stammer som sagt fra isen af samme navn. Men tager man et kig på det gængse drinkskort på mange cocktailbarer er det formentlig ikke det eneste navn på menuen, der ringer en klokke.

Der er nemlig igennem tiden blevet udviklet et hav af forskellige drinks, som er baseret på en is af samme navn. Vi nævner blot i flæng den populære filur-drink, den flødeagtige Københavnerstang cocktail for ikke at glemme den sprudlende champagnebrus.

Kan du lide smage fra isen, så kan du med sikkerhed også lide smagene i de utallige drinks og cocktails, som er baseret på de velkendte smage fra sommerens bedste og danske is. Nedenfor kan du eksempelvis blive klogere på, hvordan du laver en perfekt cocktail baseret på den populære Københavnerstang.

Kilder