Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Jaguar leasing – En bil, hvor innovationen er i top

Jaguar leasing – En bil, hvor innovationen er i top


Jaguar er en af de mest kendte engelske bilmærker, og har udviklet sig meget gennem årene, hvor innovation, kvalitet og design har været i konstant udvikling. Drømmer du om Jaguar leasing? Så læs med her.

Hvorfor vælge Jaguar leasing?

Med en Jaguar får man en bil, der har udviklet sig meget på motorsiden og designet, hvor man i dag har en lav vægt, god motorkraft, lav miljøbelastning og god økonomi. Mærket er også dominerende og førende inden for navigation og informationssystemer. Du er altså sikker på at få fat i en god og holdbar bil med Jaguar leasing.

Fordelene ved leasing er mange, men en stor fordel er, at du får mulighed for at køre i den nyeste bil med den nyeste teknologi. Du har nemlig mulighed for at skifte bil oftere ved leasing.

Når du skal lease skal du først finde ud af om det skal være privatleasing eller erhvervsleasing. Under privatleasing findes der flere former for aftaler og løsninger, men de to overordnede er finansiel leasing og operationel leasing.


Privat- og erhvervsleasing af Jaguar

Under privatleasing findes der to former for leasing: Finansiel leasing, også kaldet flexleasing, og operationel leasing. Begge leasingformer har sine fordele og ulemper, men det kommer helt an på, hvad dine behov er, hvis du er ude efter Jaguar leasing.

Finansiel leasing: Her betragtes aftalen som et billån, hvor du betaler et fast beløb hver måbed. Du betaler her af på blandt andet bilens registreringsafgift, og når aftalen slutter, kan bilen betragtes som din. Derfor skal du selv stå for det videre salg eller køb af bilen efterfølgende.

Operationel leasing: Her betragtes aftalen som ‘leje’. Leasingfirmaet står for alle omkostninger, værkstedsregninger og uforudsete udgifter. Du afleverer bare bilen tilbage når leasingperioden er slut, og så sørger leasingfirmaet for det videre salg af bilen efterfølgende.

Hvis du kører meget i dit job mellem afdelinger, kundemøder eller blot har langt på arbejde, så er erhvervsleasing måske løsningen for dig. Der er mange muligheder med Jaguar leasing.


Se videoen og bliv meget klogere på Jaguar leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige Jaguar modeller på deres hjemmeside.