Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Top 5 bedste Espressomaskine test – fuldautomatisk tilbud

Top 5 bedste Espressomaskine test – fuldautomatisk tilbud

bedste espressomaskine

Er du fan af kaffe eller ønsker du bare at kunne byde dine gæster på en god, velbrygget, varm kop? Så har vi den bedste espressomaskine guide klar til dig, så du kan finde den som er bedst i test 2023. Find en fuldautomatisk espresso maskine med eller uden en kværn på tilbud netop nu.

Om det er sommer eller vinter har ingen betydning, når vi snakker kaffe. Den stærke, energigivende drik kan nemlig nydes på alle tidspunkter af året. Nyd den med hjemmebag fra din airfryer eller lækker kage fra bageren. Den kan også nydes sammen med din familie eller venner, hvis de også er ligeså høje kaffelesker som dig.

Bedste espressomaskine test i 2023


Prisen på den elskværdige kaffe er steget meget, og mange synes hurtigt det kan blive lige lidt for dyrt for en kop. Hertil er den bedste løsning at anskaffe sig en espressomaskine, så du kan nyde din kaffe derhjemme til en helt anden pris. Se aktuelle tilbud i dette indlæg.


Sage Barista Pro Espressomaskine – flot og kvalitetsbevidst kaffemaskine​

sage barista pro

KitchenOne

Se produkt

Det skal du vide, før du køber Sage Barista Pro espressomaskine på tilbud i 2023

Denne espressomaskine fra Sage på tilbud i 2022 er blevet vurderet og anbefalet af Forbrugerrådet Tænk, som værende en maskine som giver en god værdi for pengene. Det er en imponerende og flot espresso maskine som er semi-automatisk. Den kan tilberede forskellige slags varianter af luksuskaffe, som for eksempel espresso, latte eller cappuccino.

Den er derudover meget driftsikker og nem at bruge på trods af mange funktioner og indstillinger. De fleste af funktionerne er automatiske og på forhånd indstillet, dog kan du selv ændre i det, så du får lige nøjagtig den kaffe du ønsker.

Maskinen er super hurtig til at brygge din kaffe, så du har den i glasset indenfor få seksunder. Dens integrerede bønnebeholder og kværn gør, at du altid er garanteret friskkværnet kaffe og dejlig duft i rummet. Udover at den kommer i et flot design, som gør sig godt på køkkenbordet, så har denne espressomaskine også en stærk kværn.

Denne model skal se til sammenligning med Sense Appliances Sem07s som anmeldt længere oppe.

Fordele

 • Hurtig opvarmning​
 • Auto-sluk​
 • Gode justeringsmuligheder​
 • Indbygget mælkeskummer

KitchenOne


Sage The Barista Express – Den helt rigtige smag af espresso og cappuccino

KitchenOne


Delonghi La Specialista – med kværn​

Delonghi La Specialista

Det skal du vide, før du køber Delonghi La Specialista

Er du den lidt af en kaffeekspert, og nyder du den varme drik lidt mere end de fleste? Så er dette espressomaskinen med kværn for dig. Her er der tale om et nærmest professionelt udstyr med kværn, som giver dig den helt rette barista smag, og forvandler dit hjem til din nye favorit kaffebar i 2022.

Det italienske mærke De’Longhi stammer helt tilbage fra 1974, og I allerede i år 1993 bevægede firmaet sig ind på markedet for en espresso maskine med kværn. De har altså været en del af industrien længe, og dette fornemmes på samtlige af deres espresso maskiner, som flere er blevet kåret blandt i de bedste i test.


La Specialista er dog ifølge vores test dog en af de absolut bedste. Her får du en espressomaskine med kværn som giver en suveræn smag, og som er nem at holde og rengøre. Med La Specialista kan du helt selv sammensætte din egen opskrift på den bedste kop kaffe, og skræddersy den til enhver gæsts smag.

Udover sine mange evner og funktionaliteter, som medhørende mælkeskummer, præcise maling af bønner og Smart Tamping System, som giver en konsekvent og ensartet stamping, så byder La Speicalista også på en flot, tidsløst og professionelt design, som vil pryde de fleste hjem og give en særligt wow-faktor til køkkenet.

Hold godt øje med eventuelle tilbud på denne maskine, da det kan gøre at du kan købe dig en maskine til en billig pris. 

Fordele:

 • Smart Tamping System​
 • Aktiv temperaturregulering​
 • Suveræn smag​

Højdepunkter:

 • Nem at rengøre​
 • Brugervenlig​
30 dages returret.
Fri fragt over 499,-
Byt i alle Magasins butikker.

Sense Appliances SEM07S – fuldautomatisk​ espressomaskine

Siemens-EQ.6-S500-e1652352808921

Det skal du vide, før du køber Sense Appliances SEM07S på tilbud i 2022​

Her finder du en fuldautomatisk espressomaskine med kværn som byder på mange forskellige muligheder. Den er altså et helt perfekt valg for dig, som ønsker din kaffe blot skal komme ved et tryk på en knap, og som ikke ønsker at stampe din kaffe af først.

Udover sit nemme, brugervenlige modul byder Sense Appliances SEM07S også på mange funktioner, som blandt andet indbygget mælkeskummer, der gør de mange typer kaffe mulige. Her er altså den bedste espresso maskine i test for dig, som nemt og hurtigt vil kunne brygge dine gæsters yndlingskaffe uden den helt store rengøring efterfølgende.


Sense Appliances SEM07S byder på et flot, enkelt og moderne design i god kvalitet, som brygger en lækker og velsmagende kaffe. Denne espresso maskine med kværn kan kick-starte en hver mandagmorgen i 2022. Det er ikke en billig maskine, men en super god og effektiv maskine til at brygge den helt rette espresso.

Fordele

 • Nem og hurtig at brygge kaffe på
 • Mange valgmuligheder
 • Muligt at indstille til egne kaffedrikke
 • God, holdbar kvalitet

Højdepunkter:

 • Aktiv temperaturregulering
 • Smart tamping system
 • Moderne design
 • Nem at rengøre
30 dages returret.
Hurtig levering: 1-3 dage.
God service.

Siemens EQ.6 Series 500 med kværn​

Siemens-EQ.6

Prisklasse: 5.499 kr. 

Se produkt

Er du lige så utålmodig som os? Når man er kaffetrængende, er man altså kaffetrængende. Med Siemens EQ.6 Series 500 inklusiv kværn får du en smart og flot fuldautomatisk espressomaskine, som kan brygge både din og din gæsts kaffe samtidig. Her er der altså ikke noget med at vente på den anden. Nyd jeres kaffe samtidig, frisklavet og varme.

Siemens er for mange et meget velkendt og anerkendt mærke, og det er heller ikke så mærkeligt. Her er man nemlig sikret god kvalitet, fra et brand som har været med på markedet i mange år, ofte med gode tilbud i 2022.

Med EQ.6 Series 500 får du en automatisk espressomaskine med kværn, som byder på mange muligheder med sin smarte touch-skærm. Denne kaffemaskine er altså klart den bedste i test, når det kommer til at brygge to kopper velsmagende kaffe samtidig. Med sit flotte, moderne design får du altså her både en nydelig espresso maskine for køkkenet og en masse gode funktioner, som enhver kaffeelsker vil nyde i høj grad.

Fordele

 • Kan brygge to kopper samtidig
 • Mange valgmuligheder
 • Indbygget mælkeskummer

Højdepunkter:

 • Indbygget mælkeskummer
30 dages returret.
Hurtig levering: 1-3 dage.
God service.

>> Du kan med fordel lave lækre og sprøde snacks til kaffen i din airfryer. Her på siden finder du masser af inspiration til, hvordan du forsøder tilværelsen og din hverdag på en god måde.


Philips Series 300 EP3241/50 – fuldautomatisk og på tilbud i 2022​

Philips Series

Det skal du vide, før du køber Philips Series 300 EP3241/50​

På Pricerunner.dk scorer dette produkt 4.8 ud af 5 stjerner, det er altså en fuldautomatisk espressomaskine med kværn som brugerne er vilde med og som derfor også er en anbefaling i denne bedst i test guide. Maskinen er designet i en flot og skinnene sort, som passer ind i det stilfulde hjem. Den indeholder desuden en aftagelig vandtank og en stor bønnebeholder med plads til op til 275 g kaffebønner.

På den automatiske espressomaskines display kan du vælge mellem hele 12 kaffekværningsindtsillinger og 3 indstillinger for kaffestyrken, du kan derfor brygge lige netop den kaffe, du kunne ønske dig.

Som en fordel er denne espresso maskine også virkelig hurtig til at rengøre sig selv, så du altid er sikret en velsmagende og frisk kop kaffe, hver gang du brygger fra den. Den har både et skylle-, afkalkning- og rengøringsprogram.

Fordele

 • Optager ikke meget plads​
 • Gode muligheder forforskellige indstillinger​
 • Gode justeringsmuligheder​
 • Holdbar keramisk kværn​
30 dages returret.
Hurtig levering: 1-3 dage.
God service.

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk​

Det skal du vide, før du køber Philips Series 300 EP3241/50​

Det skal du vide, før du køber Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskine

Denne espresso maskine har ligeledes klaret sig rigtig godt i diverse test. Du får for eksempel fantastisk smag, korrekt bryggetemperatur, høj brugervenlighed til en rigtig god pris. Du får altså her en automatisk espressomaskine som er utrolig kompakt og passer perfekt på køkkenbordet. Den er nemlig ikke mere end 20 cm bred, men indeholder en stor mængde af vand og kaffe, så du ikke behøver at fylde det op hele tiden – til sammenligning med Sense Appliances Sem07s fra 2022.

Den indeholder desuden en fuldautomatisk mælkeskummer, der kan lave både varm eller koldt skummet mælk. Du skal blot sætte en beholder med mælk for enden af slangen og lave lækker mælk til din latte.

Denne automatiske espressomaskine fra Melitta har et overskueligt betjeningspanel som indkluderer en drejeknap der fortæller størrelsen på din kop, styrken på kaffen og temperaturen. Med et enkelt tryk, kan du nemt slukke maskinen, når du ikke bruger den mere.

Dette er altså en kompakt espresso maskine, som kan det hele, til en overkommelig pris.

Fordele

 • Utrolig kompakt.
 • Justerbar
30 dages returret.
Hurtig levering: 1-3 dage.
God service.

DeLonghi Dedica – stilren og enkel maskine​

delonghi dedica espressomaskine

Det skal du vide, før du køber DeLonghi Dedica 

Det skal du vide, før du køber Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kaffemaskine

Denne espressomaskine med kværn har også klaret sig rigtig godt i test, det er en maskine som fås til en god pris i 2022 og giver dig de basale funktioner til at brygge en god kop espresso af høj kvalitet. Grundet det smalle design er funktionerne dog begrænset i forhold til at brygge forskellige slags kaffe.

Den er semi-automatisk med tre betjeningsknapper på displayet, som angiver hvilken kaffe du ønsker at brygge. Selvom desinet er småt, har den en vandtank på 1,1 liter, og en indvendig mælkeskummer. Modellen har desuden et Thermoblock varmesystem, som er med til at give kaffen en god smag. Derudover har maskinen en FlowStop funktion lig Sense Appliances Sem07s, som tilpasser mængden af vand i forhold til den kaffe du ønsker.

Kaffen som bruges i denne maskine er enten formalet kaffe eller fra kaffepuder.

Fordele

 • Utrolig kompakt.
 • Justerbar
 • Nem adgang til bønnebeholder og vandtank
 • Varmer op på 30 sek.
 • Kan fylde to kopper samtidig
 • Skummer godt
 • Stilrent design
 • Ofte på tilbud online til en billig pris
30 dages returret.
Hurtig levering: 1-3 dage.
God service.

DeLonghi Dinamica Plus – Lav nemt din favoritdrik​

 • Høj værdi for pengene
 • 12 Kaffeopskrifter
 • Fuldautomatisk espressomaskine
Det skal du vide, før du køber DeLonghi Dinamica Plus

Denne espresso maskine er blevet kåret bedst i test hos det svenske Råd & Rön og har fået mange gode anmeldelser med sig. Den er fremhævet som værende nem at anvende og vedligeholde, har adskillelige indstillinger og er rigtig god og billig til prisen på tilbud.

Det er en lidt større automatisk espressomaskine, som er lavet i et flot og stilsikkert design, der kan passe ind i mange hjem. Med et nemt og brugervenligt display, gør espresso maskinen faktisk alt arbejdet for dig, den både kværner bønnerne med den rette dosering, og laver lige den kaffe du kunne ønske dig.


Du vælger bare din yndlingsdrink på displayet, og den automatiske maskine vil indenfor få sekunder lave den klar til dig. Gennem den tilhørende app kan du se alle de forskellige kaffeopskrifter, så du ved lige hvad du skal lave næste gang.

Det er altså den perfekte fuldautomatiske espressomaskine, som giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe til dit præcise ønske – om du er til stærk kaffe eller ønsker en lækker mælkebaseret variation.

Denne fuldautomatiske maskine er en testvinder, som giver høj værdi for pengene, og gør at du ikke behøver at købe dyr kaffe ude i byen, når du bare kan lave din egen luksuskaffe derhjemme. Som eksempel kan også nævnes Sense Appliances Sem07s der scorede godt i de forskellige faktorer behandlet.

Fordele

 • Gode tilpasningsmuligheder
 • 12 opskrifter på kaffe
 • Fuld kontrol over indstillinger
30 dages returret.
Hurtig levering: 1-3 dage.
God service.

Bosch CTL636EB6 – Bedste indbyggede maskine​

 • Moderne design
 • Integreret i køkkenet
 • Nem at rengøre
 • Fuldautomatisk
Det skal du vide, før du køber Bosch CTL636EB6

Denne automatiske espressomaskine scorer ligeledes højt på gode anmeldelser, og klarer sig rigtig godt i test. Bosch går virkelig meget op i at give brugeren masser af værdi for pengene, hvilket også er tilfældet med denne model. Her får du en fuldautomatisk espressomaskine, som giver brugeren både frihed og fleksibilitet, da den nemt kan styres ved hjælp af den smarte HomeConnect app til mobilen.

Denne app giver dig mulighed for at starte og afslutte kaffe programmer. Du behøver derfor slet ikke at være i rummet for at lave en god kop kaffe. Appen giver mulighed for, at du kan vælge at gemme helt op til 8 forskellige favorit kaffedrikke, så du altid nemt og hurtigt kan lave lige din yndlingskaffe.

Det er en espresso maskine som er integreret i køkkenet, du slipper derfor med at bruge en masse bordplads på en stor maskine. Samtidig er denne automatiske espresso maskine også mere diskret og kommer i et flot og enkelt design, som gør at den nemt kan integreres i de fleste moderne køkkener.

Fordele

 • Onetouch funktion
 • Moderne design
 • Kan forbindes til HomeConnect app
 • Bør holdes op imod Sense Appliances Sem07s

Lav lækker kage eller andet godt i din airfryer, når du får gæster til kaffe.

Gør din hverdag nemmere med en fuldautomatisk espressomaskine

Der findes som nævnt mange forskellige espressomaskiner som har forskellige funktioner. Fælles for dem alle er, at de er til dig, som enten ønsker at lave espressokaffe i en fart, eller dig som går meget op i kvalitet og elsker at nørde kaffe for alle pengene – og gøre et godt tilbud i 2022, og finde den til en billig pris.

Når du skal finde den rette model for dig, kan du vælge mellem den fuldautomatiske, semiautomatiske, automatisk eller manuelle espresso maskine. Hvis du vælger den fuldautomatiske, vil espresso maskinen stort set klare hele arbejdet for dig. Det vil sige at den selv kværner bønner, doserer vand og kaffe samt at steame og skumme mælken. Det eneste du skal gøre, ved en automatisk espresso maskine, er at fylde maskinen med kaffebønner, vand og mælk når den løber tør for dette.


Den manuelle kaffemaskine

Ved den manuelle kaffemaskine har du selv meget mere at bestemme over hvordan kaffen bliver brygget. Her kan du eksperimentere med forskellige temperaturer, smag og aroma. Samt blive god til latte art med en mælkeskummer.

Hold også gerne øje med om din espresso maskine har en selvrensende rengøringsfunktion, dette er nemlig snart så du er sikker på, at den hele tiden bliver vedligeholdt korrekt – også i perioder, hvor den ikke er så meget i brug. 


Fuldautomatisk espressomaskine

Med en fuldautomatisk espressomaskine med kværn er har aldrig været nemmere at lave god kaffe. Med denne smarte maskine kan du ubesværet læne dig tilbage, imens din fuldautomatisk espresso maskine klarer arbejdet for dig.

En fuldautomatisk model er perfekt til dig, der ønsker en maskine, som er så nem at benytte, som muligt. Maskinen med kværn af en indbygget mæleskummer og kværn, der gør det muligt både at lave sort kaffe såvel som en lækker cappucino eller latte.

Din kaffemaskine med kværn kværner selv bønnerne efter behov, således at du få mest mulig smag ud af din kaffe. Det kan være svært at justere malingsgraden uden en fuldautomatisk espresso maskine, hvorfor denne funktion er særlig brugbar.


En fuldautomatisk model kommer ydermere med en slange til mælk. På denne måde kan du nemt placere din mælkekarton i din kaffemaskine, hvorefter den selv dosere og tilbereder mælken, således at den passer perfekt til din kaffe.

Med andre ord, så er en fuldautomatisk espressomaskine med kværn og mælkeskummer den perfekte løsning til dig, der ønsker en kaffemaskine, der kan klare hele jobbet for dig. Du kan med denne udgave servere den perfekte kaffe uden at skulle løfte en finger.Hvilken espressomaskine skal jeg vælge?​

Der findes som nævnt mange forskellige espressomaskiner som har forskellige funktioner. Fælles for dem alle er, at de er til dig, som enten ønsker at lave espressokaffe i en fart, eller dig som går meget op i kvalitet og elsker at nørde kaffe for alle pengene – og gøre et godt tilbud i 2022, og finde den til en billig pris.

Når du skal finde den rette model for dig, kan du vælge mellem den fuldautomatiske, semiautomatiske, automatisk eller manuelle espresso maskine. Hvis du vælger den fuldautomatiske, vil espresso maskinen stort set klare hele arbejdet for dig. Det vil sige at den selv kværner bønner, doserer vand og kaffe samt at steame og skumme mælken. Det eneste du skal gøre, ved en automatisk espresso maskine, er at fylde maskinen med kaffebønner, vand og mælk når den løber tør for dette.


Ved den manuelle kaffemaskine har du selv meget mere at bestemme over hvordan kaffen bliver brygget. Her kan du eksperimentere med forskellige temperaturer, smag og aroma. Samt blive god til latte art med en mælkeskummer.

Hold også gerne øje med om din espresso maskine har en selvrensende rengøringsfunktion, dette er nemlig snart så du er sikker på, at den hele tiden bliver vedligeholdt korrekt – også i perioder, hvor den ikke er så meget i brug. 

Hvordan vælger jeg den bedste espressomaskine i test?

Når du går igennem vores guide, på de bedste espresso maskiner vi har fundet frem til dig fra vores test, vil der helt sikkert være en eller flere, som stikker ud fra mængden, hvor du kan tjekke af at den opfylder alle dine ønsker og krav.

espressomaskine

For at gøre processen nemmere er der nogle særlige ting, du bør overveje, før du vælger den rette maskine for dig:

 • Design: Når du læser vores guide, vil du opleve der er mange forskellige designs. En espressomaskine står fremme til skue, det er derfor vigtigt at du vælger det design, som passer bedst til din stil og indretning i dit hjem. 

 • Funktionalitet: De fleste espresso maskiner kommer med helt særlige funktioner. Tænk derfor grundigt over hvilke funktioner du har størst behov for. Skal den kunne skumme mælk, kunne starte hurtigt eller måske være helt automatisk? Det kan også være at den skal kunne lave mange forskellige typer kaffe, eller du blot har behov for de helt basale – det er kun fantasien som sætter grænser, når det kommer til at overveje hvilke funktioner, som du ønsker at din espresso maskine har.

 • Pris: Du kan finde de bedste kaffemaskiner i mange forskellige prisklasser. Pris, design og funktionalitet går hånd i hånd. Det vil sige jo flere funktioner, desto dyre er maskinen altså. Derfor er det vigtigt, at du tænker over at sætte et budget, for den pris du maks vil bruge. Dog skal du også være opmærksom på, at mindre dyre alternativer sagtens kan være ligeså gode og opfylde det behov du har brug for. Brug altid 5 minutter ekstra på at finde et tilbud i 2022 fra de kendte brands, så du kan finde den billig og spare lidt penge.

 • Størrelse: Mange af de fuldautomatiske espresso maskiner er ofte meget voluminøse og fylder derfor også en del. Jo flere funktioner du ønsker at din espressomaskine her, jo større er den. Alt efter hvor meget plads du har til den, bør du derfor overveje, hvor meget du ønsker at din maskine skal kunne. 

 • Tidsforbrug: Forskellige maskiner kræver forskelligt tidsforbrug. Hvis du er en person, som ofte har travlt om morgenen og ønsker sin kaffe brygget så hurtigt som muligt, bør du vælge en maskine som brygger den på cirka 1 minut blot ved en enkelt knap. I en maskine hvor du selv skal kværne kaffen og eventuelt skumme mælken, vil det selvfølgelig tage længere tid. 

 • Kaffekværn: I nogle espressomaskiner er der indbygget kaffekværn hvor andre modeller ikke har den. Du bør derfor overveje om dette er noget du foretrækker. Mange vælger en integreret kaffekværn, da friskkværnet kaffebønner betyder rigtig meget for kaffens kvalitet. Hvis du er en stor kaffe elsker og går meget op i kvalitet af dine bønner, bør du helt klart investere i en med kværn. Flere af vores anbefalede bedst i test indeholder netop dette. 

Er det slet ikke til dig selv, at du er på udkig, men er du i stedet på udkig efter en espresso maskine som gave til en anden, er der også her overvejelser, som er gode at gøre sig i forhold til dit endelige valg.

En espresso maskine kan være en fantastisk gave til kaffe-elskeren. Om det er til den studerende, en upgrade til ham som har det hele eller fordi du er træt af den dårlige kaffe, du får hos din veninde, så vil en maskine helt sikkert blive taget imod med kyshånd.

Men, uanset hvem af dine venner eller familiemedlemmer som er den heldige modtager af en ny espresso maskine, så bør du overveje disse fire ting, inden du lader dit valg falde:

 1. Hvor meget tid har personen?
 2. Hvor meget tålmodighed har de til rengøring?
 3. Elsker de at nørde med kaffe?
 4. Hvor meget plads er der hos dem?

Først og fremmest skal du afgøre hvor meget tid personen, som du forærer gaven, har. Er han eller hun eksempelvis studerende eller har en 70-timers lang arbejdsuge, skal kaffen nok blot være god og hurtig. Her er en fuldautomatisk espressomaskine med kværn det helt perfekte valg. 

En automatisk kaffemaskine kommer ofte med flere valgmuligheder, så din modtager stadig er sikret sig sin favoritkaffe, samtidig med at det vil være noget hurtigere og nemmere at brygge sin kaffe end med en ikke-automatisk espresso maskine. 

En fuldautomatisk espressomaskine er derfor det perfekte valg til ham, som har en travl hverdag – se alle vores eksempler på de bedste automatiske maskiner i test længere oppe i artikelen. 

Det næste spørgsmål omhandler tålmodighed med rengøring. Er din modtager meget tålmodig, og rengør gerne sin espresso maskine i længere tid, for i stedet at blive belønnet med en himmelsk kop kaffe eller skal det derimod bare være nemt og gå hurtigt med rengøringen?

Kan vedkommende du køber gaven til godt lide kaffe? Så er maskinen noget for personen. Især hvis vedkommende godt kan lide at gøre noget ud af sin kaffe.

Siemens EQ6 espressomaskine

Igen, vil en fuldautomatisk kaffemaskine være det rette valg til personen, som ikke har tålmodighed til en mere omfattende rengøring. En automatisk espressomaskine med kværn er oftest både hurtigere og nemmere at rengøre, end de espresso maskiner som ikke er automatiske.

Det tredje spørgsmål eller overvejelse, som du bør gøre dig, er hvorvidt du har med en kaffe-nørd at gøre. I så fald er det nok ikke en automatisk maskine du skal kigge efter, men i stedet en, hvor han eller hun får hele oplevelsen af selv at veje og kværne sin bønner på deres nye espresso maskine med kværn.

Se de mange modeller længere oppe, som ikke er automatiske, og hvor der er rig mulighed for at fordybe sig og nørde helt igennem med sin nye kaffemaskine, og selv finde frem til den perfekte kop kaffe.


Den fjerde overvejelse omhandler interiør. Det er nemlig vigtigt, når man giver så flot og dyr en gave, at den selvfølgelig passer ind hos modtageren, så han eller hun kan få fuld glæde af den, og espresso maskinen flot kan stå fremme.

Her er det altså vigtigt at tænke ind i hvor meget plads der er i modtagerens køkken – uanset om du er på udkig efter en automatisk eller ikke-automatisk maskine. Derudover, kan det også være en ide at tænke over farve, når du vælger en espresso maskine som gave, til en du holder kært.

Bedste espressomaskine – Ofte stillede spørgsmål​

Hvad bør man være opmærksom på ved køb af en espressomaskine? 

Når du skal købe en espressomaskine, bør du være opmærksom på flere forskellige ting. For eksempel bør du overveje hvor mange penge du ønsker at bruge på sådan en maskine, såvel som hvilket behov du har brug for i forhold til indstillinger og funktioner. 


Kan det betale sig at have sin egen espresso maskine derhjemme? 

Om det kan betale sig, er meget individuelt alt efter ens forbrug af kaffe. Hvis du ofte køber kaffe fra en kaffebar, vil en kaffemaskine til espresso være en god ide, da du nu blot kan drikke kvalitetskaffe derhjemme eller tage den med på farten i en to go kop. På den måde vil din espressomaskine hurtigt betale sig selv ind. 


Hvor lang tid kan en fuldautomatisk espresso maskine holde? 

Dette kommet meget an på den specifikke maskine og model. Dog vil du generelt kunne forvente en levetid mellem 5-15 år. Andre faktorer spiller også ind, alt efter hvor meget du bruger den og hvor vedligeholdt den bliver. 


Er espresso stærkere end almindelig kaffe? 

Espresso er stærkere end kaffe, da en espresso indeholder mere koffein end der gør i den samme mængde kaffe. Ofte vil man ikke drikke så meget espresso af gangen, som almindelig kaffe. Espresso er ofte hurtigere af drikke og giver dig koffein virkningen hurtigere. 

Leder du efter andre produkter end en espressomaskine, som er bedst i test? Følg med her på MyDinners, og bliv løbende opdateret på vores forskellige test, hvor vi finder frem til de bedste produkter, så du nemt kan vælge lige det, du er på udkig efter. Se blandt andet Sense Appliances Sem07s som er en af de bedste varianter i markedet netop nu.

Sådan påvirker kaffe dig

Det er ingen hemmelig, at espresso og andet kaffe har en effekt på langt de fleste af os.

Selvom det med en fuldautomatisk espressomaskine med kværn kan fristes at drikke den bedste kaffe dagen lang, så bør du altså stadig begrænse dig. Eksperter vurdere ikke, at det er farligt at drikke for meget kaffe, men hvis mennesker får for meget koffein, så vil effekten af den forsvinde til sidst.

Når du fremover drikker kaffe fra din fuldautomatisk maskine med kværn, så koffeinen absorberes i blodbanerne og derefter fordeles ud til resten af kroppen. Det tager i gennemsnit omkring 30 minutter før, at koffeinen har en effekt på din krop, og denne effekt vil mindskes efter ca. 3 timer. Selvom en fuldautomatisk maskine med kværn er en nem maskine, der laver lækker og velsmagende kaffe, bør du dog stadig ikke indtage kaffe før sengetid.


Andre parametre, som kaffe påvirker din krop med er ligeledes følgende områder:

Dit blodtryk stiger, hvilket gør at dit hjerte banker hurtigere og hjerterytmen kan stige i perioden efter din kop kaffe. Du skal derfor overveje, hvis du har problemer med hjertet, din mængde af kaffe, da det for dig kan være skadeligt. Snak evt. Med din læge om din anbefalede mængde.

Fordøjelsen sættes i gang, og du kan opleve af du får en smule syre i maven, og derfor også til tider opleve halsbrand. Det sætter gang i leveren.

Centralnervesystemet påvirkes, hvilket indebærer at din hjerne virker mere vågen og klar. Koffeinen går ind og påvirker dette nervesystem, og stimulere din hjerne.


Du skal dog aldrig være bange for at investere i en espressomaskine, fuldautomatisk, med kværn eller blot ganske normal. Du skal dog altid overveje mængderne af din kaffe, så dit helbred ikke beskadiges. Men dette vil vi altid anbefale at du taler med en professionel læge om.

Find det bedste tilbud i 2022

Leder du efter det bedste tilbud i 2022 på en fuldautomatisk espressomaskine med kværn i 2022?
Det er umuligt at sige, hvor du kan finde tilbud på din næste espresso maskine med kværn. Det er nemlig meget forskelligt, hvilke tilbud der findes i 2022, alt efter hvornår du køber din maskine, og hvilken du gerne vil købe. Selvom det altid er fedt at finde en billig model til god pris.

Hvis du ønsker at købe din fuldautomatisk model med kværn i en fysisk butik, så kan du med fordel undersøge hvilke tilbud, der findes i 2022 hos din nærmeste Power eller Elgiganten. Disse forhandler har ofte gode tilbud på en espressomaskine og derfor en billig pris relativt til modellen, , hvorfor du du ikke bør købe en maskine som impulskøb uden at undersøge markedet for tilbud først.

Alternativt kan du købe din maskine online, hvor du næsten altid vil kunne finde gode tilbud i 2022. 
Det kan til tider være en billig affære at købe maskinerne online, da flere databaser samler alle kataloger og forhandlere og viser dig en billig, måske billigste på markedet.


Her på mydinners har vi samlet en masse guides og oversigter, så du kan finde den helt rette maskine for dig til din pris, nogle mere billig end andre, og nogle på mere tilbud end andre. Det afhænger af, hvad du ønsker for en maskine, om det er en fuldautomatisk, som kan være dyrere, eller en med kværn som også lægger lidt oven i prisen. 

Du kan på vores side finde meget mere end espressomaskiner, men blandt andet også generelt en kaffemaskine med kværn eller en fuldautomatisk. Du kan også få et overblik over de bedste tilbud på alle andre produkter, såsom en røremaskine til dit køkken.

Hvordan vælger du de helt rigtige bønner til din maskine?​

Til dig der elsker kaffe, og går op i hvilken kaffe du serverer til dine gæster, der har du mange gode muligheder for at gå på opdagelse i en kaffeverden. Du kan blandt andet tænker over hvilke bønner du vælger til din espressomaskine med kværn. 

Maskiner uden kværn har ofte enten kapsler eller anden form for pulver. Hvis din espresso maskine ikke har kværn, så kan du købe en kværn som tilbehør og kværne dit pulver kaffe selv inden du hælder det i din maskine.


Du kan få et utal af forskellige kaffebønner, og det er bønner fra hele verden, som du kan købe dig. Det er lige fra Uganda, Indonesien, Italien, Etiopien, Hawaii til Columbia, Guatemala og en masse andre lande som dyrker bønner.

Flere steder, både online og i fysiske butikker, kan du købe kaffe bønner med mange forskellige noter og smage i alt fra “dark chocolate” til “hvid mandel” og hvad end alle producenter kalder deres smagsvariationer og sammensætninger.

Du kan derudover også vælge at købe grønne bønner, som du dertil selv rister. Du kan riste dine kaffebønner i ovnen eller på panden selv, du skal dog være over dem hele tiden i denne proces, og ryste skallerne af efter opvarmning. Hvis du ikke rører løbende vil de ikke blive ristet jævnt. Det tager ofte omkring 12-15 minutter.


Køb dine bønner til en billig pris på tilbud, og du vil opleve store besparelser. Hvis du drikker meget kaffe, kan det også være en fordel at købe bønner på abonnement, så du løbende får tilsendt lidt til en billig pris, grundet mængden.

Kan man riste kaffebønner i en airfryer?

Det er muligt selv at riste sine egne bønner. Vi anbefaler dog at du køber dine bønner færdigristet, så du ikke behøver. Er du alligevel entusiatisk nok, kan du jo prøve dig frem. Du kan nemt bruge din ovn til det, men kan man også bruge sin airfryer?

Svaret er i teorien ja. Du burde sagtens kunne riste dine kaffebønner i din airfryer. Du kan prøve dig frem.


Opsummering

Her har dy fået overblikket over de bedste espresso maskiner på markedet i 2023 med eller uden kværn. Vi har samlet en masse research om både manuelle og automatiske espressomaskiner, og lavet en guide, som viser hvilke espresso maskiner som klarer sig bedst i test, så du hurtigt kan tage et valg, og købe en til enten hjemmet, arbejdspladsen, eller til hvor du nu står og mangler den.

Der er mange virksomheder og forhandlere som har gennemskuet det smarte ved at have sin helt egen fuldautomatisk espresso maskine med kværn, så hvilken skal man dog vælge? Det hjælper vi dig med. Vi har nemlig lavet en test af mange forskellige modeller, så du nemt kan vælge lige den kaffemaskine, som er den bedste til dit behov. Vi dykker her ned i den automatiske espressomaskine; Sense Appliances Sem07s og mange andre spændende modeller.


FAQ


Hør mere om de forskellige airfryer her​


Angivelse af kilder og tests:

 • Se Techradar skriver  her.
 • Se Toms Guide skrive om espressomaskine her.
 • Good House Keeping kan du også se her.

Om forfatteren