Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Dodge leasing – Privatleasing af din drømmebil i dag

Dodge leasing – Privatleasing af din drømmebil i dag


Måske genkender du bilmærket Dodge fra motorsporten? Hvis du drømmer om at køre rundt i sådan en bil, så kig mod Dodge leasing. Læs med her, og bliv klogere på dine muligheder.

Hvorfor vælge Dodge leasing?

Dodge skriger kraftige motorer og er en ægte amerikanerbil med masser af kræfter. Med Dodge leasing er du sikret en bil, folk lægger mærke til på vejen.

Der er mange fordele ved leasing, men en af de rigtig gode ting ved leasing er, at du altid får lov til at køre i en ny bil med den nyeste teknologi og sikkerhed, da du har mulighed for at skift bil oftere, end hvis du køber.

Med Dodge leasing er du altså sikret en bil, som du og hele familien kan føle sig sikker i. Det er både muligt at lease en bil til det private, men hvis du kører meget i dit job er erhvervsleasing også en løsning. Hvis du er i tvivl om, hvordan leasing fungerer kan du også læse mere om det.


Dodge privatleasing

Under privatleasing findes der overordnet to former for leasing: Finansiel leasing, der tit kaldes for flexleasing, og operationel leasing. Hver leasingform har sine fordele, men det kommer helt an på, hvad dine behov er, når de kommer til Dodge leasing.

  1. Finansiel leasing: Denne aftale kan betragtes som et billån, hvor du betaler et månedligt beløb. Du betaler her af på bilens registreringsafgift, og når aftalen er slut kan bilen betragtes som din. Du skal nu selv stå for det videre salg eller køb, hvis du ønsker en ny bil eller leasingaftale.
  2. Operationel leasing: Her står leasingfirmaet for alle omkostninger, værkstedsregninger og uforudsete udgifter. Her er du i princippet kun ‘lejer’ af bilen. Du afleverer nemt og bekvemt bilen tilbage når leasingperioden er slut. Så sørger leasingfirmaet for det videre salg af bilen.

Det er selvfølelig også muligt at erhvervslease en Dodge. Denne løsning er god, hvis du kører meget i dit job, eksempelvis til kundemøder eller mellem afdelinger.


Se videoen og bliv meget klogere på Dodge leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige Dodge modeller på deres hjemmeside.