Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Services » Frokost Odense – Find dit nye bedste yndlings sted her

Frokost Odense – Find dit nye bedste yndlings sted her

bedste frokost odense

Mydinners vil, i denne guide, komme med anbefalinger til, hvor du kan finde velsmagende frokost retter i hyggelige omgivelser. Efter endt frokost kan du med fordel lægge vejen forbi det for nyligt etableret H.C. Andersen museum eller gå en tur i Eventyrhaven inspireret af forfatterens mange kendte eventyr.

Hos mydinners laver vi guides til, hvor du finder de bedste restauranter og spisesteder i hele Danmark, men vi giver også vores anbefalinger til forskellige produkter, såsom en airfryer, som du med fordel kan bruge, når du skal finde de helt rette produkter. Står du derudover og mangler inspiration til din næste par-middag i Odense kan du med fordel gøre brug af vores anbefalinger til frokost

Du kan naturligvis altid lave din mad derhjemme i ovnen eller i din airfryer, men det er også lidt lækkert at få serveret noget lækker på en restaurant eller en cafe, hvor der er blevet kræset for detaljerne. Herunder finder du vores bud på de bedste spisesteder til frokost Odense.

Vores anbefalinger til frokost i Odense


Oversigt over de bedste spisesteder til frokost i Odense


Madklubben

Madklubben er for nyligt åbnet i smukke og store lokaler i centrum af Odense. Om du besøger restauranten til frokost en normal tirsdag eller på en lørdag aften, vil du kunne opleve god stemning og masser af liv.

Her kan du få Madklubbens kendte koncept med få retter, der løbende skifter med udgangspunkt i sæsonens råvare, og som altid kan fås til en god pris.

Til frokost i Odense kan du nyde forskellige salater, smørrebrød og andre klassikere. Vi vil især anbefale deres pommes frites med trøffelsmør, som altid er til at få på menuen. Hvis sulten stadig er der, efter den bedste frokost, kan du til dessert altid vælge mellem to forskellige desserter.

Jernbanegade 4, 5000 Odense

Læs også: Her finder du den bedste frokost i København.

Hvis du er til koreanske restaurant, så læs her


Café Skt. Gertruds frokost Odense

På hjørnet af Gråbrødre Plads finder du den fransk inspireret brasserie Café Skt. Gertruds. Både caféens indretning og madlavning minder om en klassisk parisisk café. Det er en stemningsfyldt café, som rummer på hyggelig stemning suppleret med indbydende frokost retter. Her kan du få klassiske franske retter som chévre chaud, salade Niçoise og moules frites.

Når vejret er til det, kan du sidde udenfor caféen under varmelamper på ægte pariser manér og nyde en kop kaffe og en friskbagt croissant.

Jernbanegade 8, 5000 Odense C


Riceteria frokostrestaurant Odense

Hos Riceteria finder du en café som ingen anden. Udover at være café, finder du nemlig også en farverig butik, der sælger alle Riceterias egne produkter til boligen, i form af boligartikler og inventar.

I caféen kan du læne dig tilbage i en af deres bløde stole og sofaer og nyde en lækker og farverig salat, smørrebrød eller et syndigt stykke kage med kaffe til, som alle serveres på deres eget farverige service.

Efter du har spist den bedste frokost i Odense, kan du med fordel kigge rundt i deres butik og finde noget til dit eget hjem.

Mageløs 1, 5000 Odense C


Storms Pakhus – Bedste streetfood i Odense

Hos Storms Pakhus kan du finde den bedste frokost i Odense. Og hvad er mere velegnet til frokost end streetfood, hvor alle har mulighed for at vælge lige netop den mad, de ønsker.

Hos Storms Pakhus finder du, i deres hyggelige og stemningsfyldte lokaler, masser af forskellige madboder til billige penge. Mange af boderne har nemlig frokost retter til lavere pris end om aftenen.

Her finder du mad fra alle verdens køkkener, heriblandt indisk, thai, italiensk, vietnamesisk, græsk, amerikansk, og meget mere. Hver gang du besøger Storms, vil du, i hyggelige omgivelser, kunne nyde den bedste frokost Odense.

Hold eventuelt øje med deres Facebook og Instagram, hvor de løbende annoncerer deres eventkalender, som er fyldt med alt, lige fra loppemarkeder til banko, koncerter og meget mere.

Lerchesgade 4, 5000 Odense C


Café Chino

I Odenses hyggelige Brands Passage finder du blandt andet den gamle Brands Klædefabrik, Kunstmuseeum Brandts, spillestedet Magasinet, butikker og ikke mindst gode caféer. Et af de bedste er Café Chino.

Denne café byder på klassisk café mad, perfekt til frokosten i H.C. Andersens by. Hvis du kommer inden kl 14 alle dage, kan du bestille deres lækre brunch, hvor du kan vælge mellem flere forskellige retter som derefter bliver serveret på et bræt. Til frokost og aften kan du ligeledes bestille deres tapasbræt, som også består af flere små retter fra både det kolde-, det varme- og det søde bord.

Når vejret er til det, kan du med fordel nyde solen på deres hyggelige terrasse med god plads til mange.

Brandts Passage 6, 8, 5000, 5000 Odense


Bar’ Unika og Café Unika

Bar’ Unika er også til at finde i Brandts Passage og har siden deres åbning serveret de bedste salater, toast og bowls til deres kunder. Stedet er ejet af tre søstre fra Odense, hvilket tydeligt ses på deres flotte Instagram, hvor de tit ligger billeder op fra deres caféer.

Deres første sted Café Unika finder du på Albanigade, som i 2020 blev kåret som den bedste Café i Odense. Her serverer de ligeledes lækre frokostretter, såsom avocadotoast og ikke mindst det bedste bananbrød med karamel, chokolade og friske bananer på.

Besøg dem for deres Instagram venlige retter, friske råvarer og altid gode service, som møder dig med et smil. Hos Café Unika finder du desuden den hyggeligste og intime gårdhave.

Albanigade 17, 5000 Odense og Brandts Passage 2, 5000 Odense


Café Kræz

Café Kræz er en hyggelig café hvor du kan nyde alle de klassiske café retter til frokost. I forårs- og sommer månederne kan du sidde foran caféen med udsigt til Gråbrødre Plads, hvilket altid byder på god og festlige stemning.

Om dagen er Kræz et spisested med mad inspireret fra europæiske og amerikanske cafékulturer. Om aftenen forvandler Kræz sig til en bar og et diskotek, hvor du kan nyde de bedste cocktails og danse natten lang i hyggelige omgivelser.

Gråbrødre Pl. 6, 5000 Odense

Burger Anarchy

Denne frokostrestaurant sted er nok kendt i Odense for at servere de bedste luksus burgere. Det er nemlig ikke bare de helt normale burgere, du kan forvente her, hos Burger Anarchy bryder de nemlig konventionerne og laver burgere med nytænkende smag og sammensætninger. Deres menu skifter løbende over tid, hvor nye og spændende burgere tiltræder på menuen.

Du kan blandt andet finde burgere med oksefillet og trøffelbearnaise, spicy fried chicken, fynsk velfærdsbøf og meget andet. Som sides kan du også vælge mellem almindelige fritter eller deres bedste chili cheese fries, eller som noget nyt loaded vildsvin fries, toppet med ponzu yoghurt.

Der er ikke noget at sige til at dette sted, er blevet kåret som Odenses bedste burger flere år i træk.

Gravene 2, 5000 Odense C

Har du ikke fundet inspiration til den bedste frokost i Odense i det ovenstående, så kan det måske være en fordel at lave den selv. Med en airfryer kan du lave de samme gode, sprøde fritter, med en panini grill kan du lave en god og saftig sandwich, som dem du får hos Joe & the Juice, og med en god blender kan du lave lækre shakes og smoothies, så du slet ikke behøver at tage ud.

Læs også videre på Mooly

Hos Luksus gaspejs sælger de gasbrændeovne, som du kan læse meget mere om her.

Skal du til at købe den bedste citruspresser på markedet? Så se vores store test af disse her på siden.

Desuden, hvis du mangler hjælp til Kryds og Tværs, kan vi hjælpe med alt fra: Forfatter krydsord, Pigenavn krydsord til stjernebillede krydsord og instrument krydsord.

Læs om wokpande her.

Er du også på udkig efter Øjenoperation, så læs mere her.

Læs vores guide om røremaskiner: bedste røremaskine i 2022.


Angivelse af kilder og tests:

tripadvisor.dk
wanderlog.dk
scandinaviantraveler.com

[ratemypost]

Om forfatteren