Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Drinksopskrifter » B52 Drink – Opskrift på det populære shot

B52 Drink – Opskrift på det populære shot

B52-drink

Er du til de intense smage fra Kahlua, Bailey & Cointreau, så bør du prøve denne B52 drink. Drinken kan måske i højere grad betegnes som et shot idet det udelukkende indeholder alkohol. Stærkt tænker du? Ja, men smagene er heldigvis himmelske sammen.

Den delikate B52 drink er ikke kun god og intens i smagen. Den ser også yderst elegant og eksklusiv ud med dens smukke tredeling. Det populære shot laves nemlig, så Kahluaen tilføjes først, dernæst Bailey og øverst ligger laget af Cointreau.

B52-drink

B52 drink – et lækkert shot med smag af kaffe

Helle
Er du til kaffe og karamel, bør du give dig i kast med den populære B52 drink. Selvom den kun indeholder tre ingredienser imponerer den på både smag og visuelt udtryk. En drink, der er et absolut must-try.
No ratings yet
Tilb. tid 2 minutter
Ret Drinks, shot
Antal 1 person
Kalorier 130 kcal

Equipment

  • 1 Højt shotglas

Ingredienser
  

  • 2 cl Kahlua
  • 2 cl Bailey
  • 2 cl Cointreau

Sådan gør du
 

  • Hæld 2 cl. Kahlua i dit shotglas
  • Hæld 2 cl. Bailey i dit shotglas
  • Hæld 2 cl. Cointreau i dit shotglas
  • Drinken er nu klar til servering

Video

Noter

Denne B52 drink er 100% idiotsikker. Ikke meget kan gå galt, hvis du vil imponere dine gæster med det lækre kaffe- og likørshot. Det er dog vigtigt at du tilføjer ingredienserne i den rigtige rækkefølge for at opnå den smukke visuelle tredeling. 

Nutrition

Serving: 1shotCalories: 130kcal
Keyword b52drink, Drinks, shot
Tried this recipe?Let us know how it was!

En nem drink, der imponerer

Der findes som bekendt et hav af forskellige shots, hvis du kigger om bag en veludrustet bar. Fælles for mange af disse shots er dog, at det måske højere grad er effekten frem for smagen, man går efter. Det er dog en anden historie med de lækre B52 shots! For her får du den lækreste smag af kaffe kombineret med karamel – og dermed et shot, der rent faktisk smager godt.

Hvem der er ophavsmand til denne B52 drink fortæller historien ikke noget om. Men der er dog ingen tvivl om, at det er de amerikanske bombefly B52’ere, der blev brugt under 2. Verdenskrig, der har lagt navn til det populære shot.

Om navnet skyldes den efterfølgende effekt, der opstår når du har drukket det, melder historien ikke noget om, men ud fra ingredienslisten kan vi alle godt blive enige om, der formentlig henvises til den alkohol ‘bombe’, der indtages, når du skyller shotet ned.

Kilder

  • Læs mere om den populære drink hos Kahlua.
  • Find også mere information om Baileys her.